Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha felmegy a vigyázóra akkor kell
bár oda már nem nagyon kell felmenni, volt ott valamiféle gond, bírságok meg ilyesmi
kezdenek a románok is "zöldülni"
Akkor ezt ajánlanám
Én nem küzdök.
A kényelem jó dolog
Ennyiért inkább vennék egy bontott WP telót,de szerintem inkább küzdök és benzinre meg utazásra költök
No meg gyűjtök valami kompromisszum mentes enduróra.
Nem érdekel a kényelem,fogyasztás,szervízintervallum,esztétika,csak könnyű és erős legyen jó lábakon
A cdi oda van felfogatva arra a részének a váznak ahol a duda van csak épp a másik oldalon.A biztosíték doboz a tank alatt van a trafó mellett.
Masteron amúgy neked hova van ''elrejtve'' a cdi meg a biztosíték doboz?
jó ebben igazad van, de lehet a csopperosok is szeretnének terepezni
Na és a kipörgés meg a kerekezés gátló?
nincs igazad
mert van aki nem tud annyit motorozni mint szeretne vagy nem bír annyit mint szeretne
vagy csak ilyen tohonya vén pöcs mint én
ezért vannak ezek a "butítások"
pl injektoros gépeknél nem sok hibaforrás van azon a gombon amin a befecskendezési térképet állítod
aztán ha valami szopó helyen vagy akkor csak átpöccinted soft-ba és a patakmederben lévő kövek miatti kormányrángatózások nem tépik úgy a gázt és nem ugrik ki alólad a szekér
nekem a legnagyobb problémám a huskyval hogy túl hirtelen, persze amikor az alföldön veretek akkor nem zavar ám
Modern gépek tele vannak baszva minden szarral, kipörgés gátló, egykerekezés gátló, elektromos rajt minden. Múltkor néztem a 2014-es crf 450eket ami ugye cross aztán állítható gázreakció mit tom én hány fokozatban. Mi a fasznak? Hogy minél több dolog romolhasson el meg hogy véletlen se lehessen itthon megcsinálni? Aki nem tud motorozni ne üljön rá aztán tényleg nem fog egykerekezni meg rugatni.
a zongorába (ténéré, de itt zongorának lehet csak hívni ) betettem egy progresszív rugót és kibebaszott jó lett
igaz 30 pénz volt, ami azért nem kicsit túl van árazva, de lényegesebben jobb lett mint volt
még levegőt sem kell bele fújni és nem üt fel, de a murván sem ráz egy kicsit sem pedig a kormánynál a rezgéscsillapító szilentet még ki is iktattam a rendszerből
Ez az endurós vita teljesen aktuál
Tényleg el van felejtve a kategória
Nekem a modern gépekkel van egy kis bajom,viszont a qrva jó futóművet meg igényelném
Ha most megtehetném a jelenlegi XT 550-es blokkját tenném egy aluvázas CRF 450-be
hú de mennék már az ilyen helyekre....
pedig eltelik jó pár hónap mire kijutok
Hááá vazzze itt-ott azért kell pörgetni ,no meg ha nem nagyon kapcsolok 2.-3. fölé az sem használ a takarékosságnak
fiam gépe .most ezt használom még az enyém.kész lessz.
Egy bmw 650gst tet.
Na jó a wr 450az nem rossz. De mások nincsenek.
eladta az xl600ast, most akkor vegyen helyette egy másikat?

előre kell haladni nem helyben járni
Na de azért egy t5 pannonia az azért már nem gyenge
Á hát hiába pròbálok kiálni a japánok melett nincs se normális endurokrosszuk meg endurójuk sem már.
Azok mind jók, de nehezek, túraendurók.

Olyan enduro, ami viszonylag könnyű és nem üzemórás, csak a 690.
Jajjj ini olyan negatív vagy
Hàt azért az újabb xtk is ott vannak. Csak nàlunk kevés van. És akkor a dominátort nem is mondtuk. De majd masteron mindjàrt taglalja.
szopjon a lomokkal valami huszonéves 'hipszter'
Szépen felpörgettük a fórumot.
Valóban nem nagyon van alternatívája az LC4-nek.
Esetleg egy 690 Enduro.
:-DDD