A hírek amik eljutnak hozzánk nagyon gyakran nem igazak,mesterségesen felfújtak,stb.
Nem állítom,hogy nem hordoz magában veszélyt egy pl. afrikai utazás.De mondjuk olaszországban is érhetnek (kellemetlen) meglepetések!
Azt a régiót épp most osztják újra,ezért ott most mindenki rossz
Nem ugyan az de romániáról is sokan azt hiszik,hogy a rendőrök lelőnek,az emberek meg elásnak ha magyarul beszélsz.
Tizen éve járok ki ,de összesen egyszer volt egy nagyváradi rendőr incidensünk(bünti nélkül) amihez hozzáteszem mi is hozzájárultunk,meg egyszer egy favágó nem segített eligazodni
Nem küldött el rossz irányba ,csak nem segített
A székelyeknél meg semmi,ők tüneményes emberek
Persze a hangot meg kell velük találni
Szép egzotikus helyeken járt a fickó a 80-as 90-es években ha manapság megpróbálná valami mondvacsinált "iszlamisták" biztosan lelőnék vagy elvágnák a torkát már Afrikában is...ha én ilyenre vállakoznék golyóálló mellény és sisak és benzintank, fotocellás védőkerítés a tábor körül 50m-re,éjjellátó,valami kézifegyver,és sehol nem megállni ahol emberek vannak 10km-res körzetben csak ahol ellátok km-rekre szabadon egy magaslatról.
nem hinném hogy csak azért tartós mert 0.7 másodperccel később pörög fel alapjáratról 5 ezerig
szerintem inkább mert alapból nincs akkora kompresszió benne meg egy kicsit hosszabb a dugattyúút, bár ez gondolom egy kicsit befolyásolja a pörgési kedvét
haver gépe mindig is pörgősebb volt mint az enyém, nem mondom hogy jobban vette a lapot a gyári duplakarbival, de mindig magasabb fordulaton üzemelt
és azért egy fél literrel mindig is többet evett, pedig a motor is kevesebb volt 40 kilóval meg az utasa is
írtam hogy aki nem kedveli ne kattintson
igazándiból csak a vége miatt hogy mennyi (nagyobb) javítása volt
pl 7 kerékcsapágy szett....... nem semmi utakon járhatott
Te szégyentelen,ez egy honda szentély hogy merészelsz betenni egy ilyen linket ahol egy motornak nem nevezhető valamiről azt a kamu cikket hozzák le,hogy 300.000 km -t tettek bele
most csináltatom a szivó csonkot .valami rémlik hogy a szívó csonk hosszának változtatása hatással van a nyomatékra de már elfelejtettem hogy hosszú vagy inkább rövid a jobb
Hogy ne csak mindig szereljenek a Hondások! Mai csapatás :DDDDDDD
Persze az első kilométereken a hátsó kerékcsapágy megadta magát,de du. már nyomultunk is tovább.
Első evésre kicsit puha az első teló , de tervbe van az hogy elküldöm valami szakinak mivel ez a teló 250 es gépeken volt bent ami jóval könnyebb mint az XR
Sok melóm, pénzem van a motorba.. de lassan olyan lesz mint amilyent mindig is szerettem volna
A 14/50 jó választás,nekem is az jött be leginkább.
Én próbálkoztam még rövidíteni az áttételen de azok már nem működtek.
Az egyes használhatatlan ,akkor meg minek?
Igen mentem vele ..
14/50 áttétel nagyon is tetszik
Nem bántam meg hogy belevágtam az építésébe darabokban, de elég hosszadalmasra sikerült darabokba összevásárolni
Nah mindegy amit akartam kihozni előle részen megvan.
XL- től érzésre is jóval könnyebb , tetszik .
Igazi próba majd az enduro nyomon lesz
Nem állítom,hogy nem hordoz magában veszélyt egy pl. afrikai utazás.De mondjuk olaszországban is érhetnek (kellemetlen) meglepetések!
Azt a régiót épp most osztják újra,ezért ott most mindenki rossz
Nem ugyan az de romániáról is sokan azt hiszik,hogy a rendőrök lelőnek,az emberek meg elásnak ha magyarul beszélsz.
Tizen éve járok ki ,de összesen egyszer volt egy nagyváradi rendőr incidensünk(bünti nélkül) amihez hozzáteszem mi is hozzájárultunk,meg egyszer egy favágó nem segített eligazodni
Nem küldött el rossz irányba ,csak nem segített
A székelyeknél meg semmi,ők tüneményes emberek
Persze a hangot meg kell velük találni
de ajándékként elfogadnám én is..igaz másnap már az ebay-on volna
szerintem inkább mert alapból nincs akkora kompresszió benne meg egy kicsit hosszabb a dugattyúút, bár ez gondolom egy kicsit befolyásolja a pörgési kedvét
haver gépe mindig is pörgősebb volt mint az enyém, nem mondom hogy jobban vette a lapot a gyári duplakarbival, de mindig magasabb fordulaton üzemelt
és azért egy fél literrel mindig is többet evett, pedig a motor is kevesebb volt 40 kilóval meg az utasa is
igazándiból csak a vége miatt hogy mennyi (nagyobb) javítása volt
pl 7 kerékcsapágy szett....... nem semmi utakon járhatott
aki nem kedveli az ne kattintson rá
A vízesés felé ez az utolsó panzió.
A sánta gondnoknak(Vasile) szoktunk vinni egy üveg bort
Persze az első kilométereken a hátsó kerékcsapágy megadta magát,de du. már nyomultunk is tovább.
Sok melóm, pénzem van a motorba.. de lassan olyan lesz mint amilyent mindig is szerettem volna
Én próbálkoztam még rövidíteni az áttételen de azok már nem működtek.
Az egyes használhatatlan ,akkor meg minek?
Ügyes vagy,kipróbálnám,hogy mit tud ezzel az első telóval
14/50 áttétel nagyon is tetszik
Nem bántam meg hogy belevágtam az építésébe darabokban, de elég hosszadalmasra sikerült darabokba összevásárolni
Nah mindegy amit akartam kihozni előle részen megvan.
XL- től érzésre is jóval könnyebb , tetszik .
Igazi próba majd az enduro nyomon lesz
Fasza!
Mentél is vele?
Milyen lett?