én is olyan olajat öntök rá ami épp ingyen van
ha nem lennék lusta akkor a blokkot se piszkolná össze, de oldaltámaszon felemelem a hátulját és 2. alapjáraton locsolom neki
aztán mivel nem vagyok mértéktartó(meg aztán ingyen is van az olaj mit spóroljak) mindig megy a blokkra is
Én is itt rontottam el a dolgokat.Majd Ini ajánlotta a váltóolajat.Azóta csak azzal és tényleg jó.Pedig nekem is Did VX erősített 520-as láncom van.Hidro68 olajat raktam rá ez traktorba való hidraulika olaj de teljesen jó.Annyi szoktam vele,hogy tiszta ecsettel végig kennem a rányomott olajat,hogy a gyűrűkre is menjen.Nem akarom maga elszólni de mióta megvan rá az enduro szett ezzel a lánccal meg ezzel a hidro olajjal kétszer feszítettem láncot.Elvileg 100Le-ig írja a gyártó a lánc strapabírását.
terepen csak olaj
mondjuk nekem van faca környezetbarát kencém ott van az olaj-zsír között remekül tapad de macera felkenni
egy ideig avval maszatoltam, de meguntam
most már csak olaj, beleteszem egy ilyen flakonba aztán locsolom neki ezerrel hogy még az első lámpára is jut
háj földlakók... tudtok valami fasza lánc sprayt ? kifogyott tegnap az utolsó csepp castrol is és kénne vmi occsó és jó a továbbiakba , vagy elég ha olajjal bekenem néha ?
Figyelj már ide Én már űrtechnikába gondolkodok ,te meg még ott vagy elakadva,hogy mi húzza vissza a szívató bowdent de ha ez segít akkor van egy elég régi találmány amit úgy hívnak,hogy rugó amit jelen esetbe ott találod meg a szívatónak annak a kis aranyos dugójánál ami nyitja és zárja a hidegindításhoz szükséges többlet benzint és levegőt
Melyik szót nem értetted?
Remélem azért a bovdenes kérdés nem okozott problémát.
Nem azzal görcsölsz már elég erőltetetten jóideje hogy vélhetőleg zenélő ("művészlélek")ember csinált ugye "zongorát" és a zongorás meg mint tudjuk motort?
Ja akkor itt állt meg a tudomány és akkor innentől nem tudod elképzelni bizonyos "zenélő emberek,festő emberek stb nyűvészkedő emberek" mondanivalójának forrását?
Hát ja ez gond.
De azért a bovdenes kérdésre válaszolhatnál az még neked is menne.
remélem nem arra gondolsz hogy volt egy ember aki zongorát készített
aztán ahogy reszelhette-csiszolgatta az elefántcsont lapocskákat bevillant neki hogy holnap motort is csinálok ......
Orvos látott már téged? Ahogy elnézem a hozzászólásod úgy látom vannak bajok Amúgy pont leszarom a Yamahát és a Hondát is csak csupán az Ini vérét szívom ezzel a faszsággal.Te meg itt neki állsz érzékeny művészekről,meg itt a szentháromságról vakerálni Még a végén kiderül,hogy a bibliába is írtak a Yamaháról Talán a Betlehemi királyok is Tenerével vitték az ajándékot a kis Jézuskának
Ismerős ez a Jamrik név nem te akartad megvenni a kipufogómat?Én meg kérdeztem kuplungkart szivatókarral a nagy bontott xl600-ról te ajánlottál Suzuki Dr-t...?
Tényleg a szivatókarnál mi akadályozza meg a bovdencső visszatoláskori visszamozdulását?Vagy mi húzza vissza a bovdent?Rugónak kellene lennie a karbinál?Úgyis rájövök tavasszal,illetve megoldom.
A yamaha honda vita téma persze tudom nem komoly ezért bele se folynék de eszembejutott azért vélhetőleg a hangszerkészítő ember előzőleg valami nyűvészféle volt akik pedig eléggé érzékenyek és figyelmesek a világ problémáira tehát az semmiképp se hátrány ha egy figyelmesebb érzelmesebb(érzések=nem kiforrott gondolatok egy irányba mutató halmaza?) ember áll neki motort fabrikálni.Az csak jó lehet ha egy nagyot érző nyűvész annyira lelkesedett a motorozásért hogy nekiállt egy a lehető legélvezetesebb motort fabrikálni
Megérzésre meg a yamaha picit mintha jobban kiszolgálta volna a tömegembert is ami dícséretes.A jele lehet hogy hangvilla de nagyon szimbolikusan egy kék alapon 3db van ami talán a szentháromságot szimbolizálja.Legalábbis remélem
a vezérlést úgy kell összerakni hogy mérleg állásba teszed a vezérmű tengelyt a szívó és kipufogó bütyök egyforma magasan legyenek vagy fölfelé vagy lefelé és a dugattyú fölső holtpontban legyen ekkor teszed rá a láncot megfeszíted majd körbetekered kétszer és leellenőrzöd hogy ígymaradt e ha rátetted a himbákat akkor is körbe kell tekerni kétszer óvatosan nem e akad el
Nem volt annyira felesleges mivel az nem most történt... Ezelőtt se volt 100szazalekos és gondolom emiatt is volt ez... Dugóba nem ütött. Szóval egy szerepcsere és kész Nah meg a vezérlést kellene megtudni hogy kell beállítani
17mm átmérő
290mm a hossza