Megvolt a gond hogy Miert volt olyan nagy a távolság a himba és a szelep közt. Mégjobban szét szedtem.. Hengerfejet is leszereltük és akkor jött a meglepi.. Az egyik szívó szelep volt elhajolva és nem zárt fel rendesen... Szóval most szelepeket kell cserelnem.
Kérdésem lenne hol tudnák venni rendelni szelepet hozzá ami még a héten meg lenne.
Illetve tudnátok segíteni hogy a vezérlést mi szerint raktam össze milyen jelet kell ilyenkor kell nézzni.
Köszönöm
A vezérlést nem szeretném megbontani mert útánna azzal is csak a gondom lenne... :( a himbák jó állapotban vannak.. Meg kb fél-1 éve lett cserélve... Mivel ismertem az előző tulajt.. A vezérmű tengelyt nem néztem meg tüzetesebben. Ra nézésre rendbe volt az is meg ezelőtt se volt gond vele. Szépen indult csak jól megkell rúgni a 60 kilómmal. :D nem volt semmi kopogó hang semmi..
Hello!
A szelepfedelet fordítsd fel, és csapágyakkal együtt rakd bele a veztengelyt!
Ha jól vannak benne a hibák, tökéletesen futnak a veztengelyen!
Rakj fel képeket a himbák kopó felületéről,lehet kopottak!
A veztengely bütykeiről is!
Most ki kaptam megint a himbákat most kicsit jobban megnéztem őket próbáltam minnel jobban összehasonlítani. Személyszerint mintha 2 himba ívesebb lenne mint a másik 2 db. Most már az lenne a kérdésem h az ívesebbet tegyem a szívóra vagy a kipufogóra?
Eléggé le van korlátozva a lehetséges teendők listája csak az tudod tenni hogy keresel fotókat xl600 szelepfedélről és pontosan úgy elhelyezed a himbákat figyelve a segédhimbák jelölésére is hátha azok sincsenek jó helyen.
Ezek a himbacsavarok az xl600-nál milyen átmérőjűek?
akkor lehet az itt a gond hogy ezt a két himbát felcseréltem. de valami megkülönböztető jel van e ezen a kipufogó himbán? ahogy nézegetem a képet úgy gondolom jól raktam össze a himbákat de akkor valószínű hogy ezt fel cseréltem. de akkor az miért van a be állítom a főtengelyt IT állásra ahol elméletileg lehet állítani szelephézagot ( ha felülről nézzük) bal szívó felőli szelep annyira feszes hogy az állító csavarját teljesen kitekerem neki és még akkor is feszes teljesen a szelepre ül rá. pedig a segédhimbák is könnyen járnak mozognak.
a másik.
Nem tudom miért nem tudok felrakni képeket mivel se gépről, se telefonról, se tabletról nem teszi fel a képet. az lehetséges hogy túl nagy a felbontása a képnek és azért nem rakja fel?
de ha véletlen a kipufogót (a képen a bal alsót) tennéd a jobb alsó helyére nem jó helyen érne hozzá a segédhimbához ami miatt tényleg lenne ott nagyobb hézag,és mintha az ívesebb is volna
ez a kép xl600 elvileg
Levettem neki a kupakokat onnan tudom hogy nem mozog az himba ha úgy állítom be. Ahogy azt gyárilag is kell... Viszont ha úgy szemre csinalnam úgy se jó mivel úgy bekell tekerni a csavart hogy a kontra anya már nem megy rá
Vedd le az első 2 kupakot és nézd az első két himba mozgását,mert lehetetlen hogy az egyik nem mozog olyan nincsen.Ha felcserélted a himbákat esetleg, de nemtudom fel e lehet egyáltalán cserélni és úgy összerakni.A jobb első himbán van egy kis nyúlvány a dekompresszor számára,ettől más mint a többi.
A szelepfedel a helyen van lecsavarozva stb.. Csak valamit allítani kell rajta mivel ha így hagynám a szívó felől a jobb oldali himbát ami annyira kotyog akkor le se nyomja a szelepet. A baloldali jár szépen a jobb oldali nem. Pedig próbáltam úgy beállítani olyan értekre jelre beállítani mint ahogy gyárilag kell. Xl 600 van a szívót 0.05 a kipuff 0.12 7re állítottam hézagolóval. De ha így marad akkor a jobb oldalt még se mozdítja a szelepet... Nemértem a vezérléshez nem nyúltam ezelőtt működött így a motor...
Tehát akkor mind a 4 segédhimba a helyén van,és rá akarod rakni a hengerfejre és az egyik helyen nem megy rá.
Lehet csak a tengelyt kellene addig forgatni ameddig a bütykök lefelé néznek hogy ne egyből szelepet kelljen lenyomnia szerencsétlen himbának amikor a hengerfejre passzintod de ez logikus.
Vagy a dekompresszor el van fordulva és más nincs szerintem ami miatt ne menne rá könnyedén a szelepfedél a helyére.
Telefonról nem akarja a képet felrakni. A segéd himbákat nem szereltem ki.
Azokat hogy lehet allítani? Mert a himbák alatt vannak a segedhimbak és úgy megy a szelepekre. A kipufogó szelepek azok jól állnak de ezek a szívó oldani nem. Ha felülről nézzük akkor a bal oldani nagyon feszes a jobb oldali meg nagyon kotyog kb 1cm is lehet a kotyogása fel le.. Úgy h a megadott jel re van állítva a főtengely IT re
Kérdésem lenne hol tudnák venni rendelni szelepet hozzá ami még a héten meg lenne.
Illetve tudnátok segíteni hogy a vezérlést mi szerint raktam össze milyen jelet kell ilyenkor kell nézzni.
Köszönöm
A szelepfedelet fordítsd fel, és csapágyakkal együtt rakd bele a veztengelyt!
Ha jól vannak benne a hibák, tökéletesen futnak a veztengelyen!
Rakj fel képeket a himbák kopó felületéről,lehet kopottak!
A veztengely bütykeiről is!
Ezek a himbacsavarok az xl600-nál milyen átmérőjűek?
http://mybikemanuals.com
a másik.
Nem tudom miért nem tudok felrakni képeket mivel se gépről, se telefonról, se tabletról nem teszi fel a képet. az lehetséges hogy túl nagy a felbontása a képnek és azért nem rakja fel?
ez a kép xl600 elvileg
Kezd parajelenséggé válni mostmár érdekelne egy fotó
Egyformán kell mozognia a himbáknak olyan nincs hogy az egyik nem mozog
És nem lehet úgy felcseréni hogy ne mozogjon,szerintem
Lehet csak a tengelyt kellene addig forgatni ameddig a bütykök lefelé néznek hogy ne egyből szelepet kelljen lenyomnia szerencsétlen himbának amikor a hengerfejre passzintod de ez logikus.
Vagy a dekompresszor el van fordulva és más nincs szerintem ami miatt ne menne rá könnyedén a szelepfedél a helyére.
Azokat hogy lehet allítani? Mert a himbák alatt vannak a segedhimbak és úgy megy a szelepekre. A kipufogó szelepek azok jól állnak de ezek a szívó oldani nem. Ha felülről nézzük akkor a bal oldani nagyon feszes a jobb oldali meg nagyon kotyog kb 1cm is lehet a kotyogása fel le.. Úgy h a megadott jel re van állítva a főtengely IT re