Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az említett motorokhoz képest mondtam, persze nem egy CRF-hez hasonlítom.
Igen, a súlypontja nagyon jól el van találva, szépen eldöntve és onnan felállítva sem érezni nehéznek.
SM610 vagy LC4hez képest könnyűnek érződik.
XR600 gépemet sem éreztem könnyebbnek nagyjából azt a tömeget érezni, viszont az XR600nál nagyobb dőlésszögben megjött a súly rendesen, itt ez nem jelentkezik a jó súlypont miatt.
Ekkora súllyal szépen lehetne vele endurózni is, ellenben a másik két típust oda már nehéznek találom.
Stage 1
21 mm vastag
van annak súlya csak jó a súlypontja, sm kerekekkel meg még lejjebb van
nagyon jó gépek remélem egyszer lesz szerencsém egyet újítani magamnak:)
Sziasztok!

Ma elmentünk megnézni Rédére egy szép XR650R-t SM szettel.
Nagyon meglepődtem amikor kitolták elém, egy hatalmas motor, volt már pár SM gépem de ez méretre jóval nagyobb.
A legnagyobb meglepetést viszont az okozta hogy a termetéhez képest milyen könnyű.
Egyszerűen nem gondoltam volna hogy ennyire nincs súlya, LC4 SMC 625 vagy SM610hez képest is igencsak könnyű súlyú.
Nagyon pozitív benyomást keltett bennem.
kedves vezér
miféle fajta vezér tengely?
Eddig 14/43 végáttételem volt most ugye 14/50 + lekönnyítve a főtengelyről az önindítónak a szabadonfutó része +veztengely
és jön szépen gázra 2-3 ba kerékre .. elég hamar leforog mint ha nem is régi motoron ülnék :D
ma jött meg a cucc .holnap kezhetem végre össze rakni.kösz.
attól hogy szezon van kilágyul az tavaszig, csak tekerd körbe mindig
én ma mentem egy kört, jól be is áztam az elején, szoptam a vizes réten egyet.... szóval akárhogy izzadtam a homok dombok között a lábujjaim le akartak fagyni és hazajöttem
Milyen tavaszig Ini?
A szezonnak se eleje se vége , ,
be kell húzni fullra rá kell pókozni a kormányra aztán tavaszig belágyul
Fasza
Hogy érted az idegességet?
A kuplung nekem is bedurrantja az alkarom a muzsikus gépen ,hiába locsolom a bowdent WD40-el az új rugók attól még nem puhulnak
mijen méretű tengely kellene ?
sajna az vékony de köszönöm a fáradságod
felénk ennyi hó esett:
Nagyon jó!
Ma voltam kint terepen .
Szeges gumi nagy segítség lenne de azért így is jó volt a motorozás
Csináltam pár képet a gépről .
Jóval idegesebb a gép az apró módosításokkal csak a kuplungra kell ránéznem mert nagyon kemény.. de majd mindent apránként.
Motip a teccsóbul
Persze.... Azt a gravitáciò húzza vissza
van itt valaki varsányból v .békéscsabáról?
Viktor megbizható szakember...! ;-)
Én meg megveszem a legolcsóbbat a boltban, asszem biciklire való de úgyis minden mosás után kap belőle meg a 2. Kilóméteren sáros a lánc szóval mind1
tènyleg valamit variáltunk azzal a kipuffal .Masterson jól mondja a rugó a megoldás .