Az említett motorokhoz képest mondtam, persze nem egy CRF-hez hasonlítom.
Igen, a súlypontja nagyon jól el van találva, szépen eldöntve és onnan felállítva sem érezni nehéznek.
SM610 vagy LC4hez képest könnyűnek érződik.
XR600 gépemet sem éreztem könnyebbnek nagyjából azt a tömeget érezni, viszont az XR600nál nagyobb dőlésszögben megjött a súly rendesen, itt ez nem jelentkezik a jó súlypont miatt.
Ekkora súllyal szépen lehetne vele endurózni is, ellenben a másik két típust oda már nehéznek találom.
Ma elmentünk megnézni Rédére egy szép XR650R-t SM szettel.
Nagyon meglepődtem amikor kitolták elém, egy hatalmas motor, volt már pár SM gépem de ez méretre jóval nagyobb.
A legnagyobb meglepetést viszont az okozta hogy a termetéhez képest milyen könnyű.
Egyszerűen nem gondoltam volna hogy ennyire nincs súlya, LC4 SMC 625 vagy SM610hez képest is igencsak könnyű súlyú.
Nagyon pozitív benyomást keltett bennem.
Eddig 14/43 végáttételem volt most ugye 14/50 + lekönnyítve a főtengelyről az önindítónak a szabadonfutó része +veztengely
és jön szépen gázra 2-3 ba kerékre .. elég hamar leforog mint ha nem is régi motoron ülnék :D
attól hogy szezon van kilágyul az tavaszig, csak tekerd körbe mindig
én ma mentem egy kört, jól be is áztam az elején, szoptam a vizes réten egyet.... szóval akárhogy izzadtam a homok dombok között a lábujjaim le akartak fagyni és hazajöttem
Fasza
Hogy érted az idegességet?
A kuplung nekem is bedurrantja az alkarom a muzsikus gépen ,hiába locsolom a bowdent WD40-el az új rugók attól még nem puhulnak
Ma voltam kint terepen .
Szeges gumi nagy segítség lenne de azért így is jó volt a motorozás
Csináltam pár képet a gépről .
Jóval idegesebb a gép az apró módosításokkal csak a kuplungra kell ránéznem mert nagyon kemény.. de majd mindent apránként.
Igen, a súlypontja nagyon jól el van találva, szépen eldöntve és onnan felállítva sem érezni nehéznek.
SM610 vagy LC4hez képest könnyűnek érződik.
XR600 gépemet sem éreztem könnyebbnek nagyjából azt a tömeget érezni, viszont az XR600nál nagyobb dőlésszögben megjött a súly rendesen, itt ez nem jelentkezik a jó súlypont miatt.
Ekkora súllyal szépen lehetne vele endurózni is, ellenben a másik két típust oda már nehéznek találom.