Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mai tanulság: bálnával nem csikicsukizunk mert szólás lesz bő nyállal, kép után 2 percek az eleje is besüjjedt tengelyig, ahogyan szórakozunk vele kis is eltűntünk térdig. 5 ember meg egy quad kellett hogy kiszenvedjük.
Nekem is bejön az esti tábortűz,szalonna sütés,sörözgetés baromkodással esetleg vicces cigivel körítve
nekem meg ez a sütögetés jön be, mert itthon ilyet nem tudok csinálni.
nem spórolásból
románoknál olcsó, múltkor a vacsorám volt 6 lei, aztán a fele megmaradt reggelire
Figyelj Ini!Mi nem spórolni megyünk hanem túrázni és jól érezni magunkat nem attól fogom jól érezni magam,hogy spórolok 10.000 et a három nap alatt mert kenyeret ettem meg zsír szalonnát
bár most gondolkozom..... ti keményen alkeszkodtok, szóval meg is van a +20 ezer különbözet
ezért jó a rendszám
nekem kb annyiba van az egész éves költsége mint neked 1 szállítás
ha a műszakit is nézzük akkor legyen kb 25be a költség évente

esténként én eszek fél kiló kenyeret meg valami sütögetni valót max egy ezres, napközben egy zacskó keksz 300ft pár flakon víz 200ft
benzin ha szuttyogunk akkor 4,5-5 liter=100km
menjünk egy ezrest akkor 20 pénz
Nekem csak az volt kb 500 km,hogy lejuttattam a motort és haza vittem az indulási pontról ami kb 12.000 ft.Egy normálisabb túrát számolhatod 5-600 km el ami megint csak kb 12.000 ft akkor hozzá a kaja,pia egyebek.Minimum 30.000 de inkább 40-el lehet számolni.
50 ezerbe egy erdélyi 3 napos sincs pedig ott néha 1500+ km is belemegy.
itt 3 nap max 500-600 km de akkor már mindenhol voltál
amúgy egy jó túra nem arról szól hogy minél többet menni. mi 2 nap alatt elkocogtunk mátészalkára felderítő módban
Meg. De nem kell félni tőle. Elég egyszerű dolog....
A tömítés megvan.minden ami kell.. Csak gondolom éhez a vezérlést is megkell bontani nem?
Nem még egyenlőre nem vittem még pályára.. Csak légyen jó idő :D sajna rendszám sincs még rajta de tervbe van hogy muszakizik jövőre :)
Nem kell hozzá diploma csupán kinyitod a google erath-ot vagy a mapsource-öt és elkezded nézegetni,hogy merre lenne érdemes túrázgatni.Ez a könnyebbik része Utána esetleg tervezel egy útvonalat is amit később rátolsz a gps-re.Ez már kicsit időigényesebb,de még kivitelezhető.Aztán ami már tényleg nem egyszerű feladat az az,hogy találj 5-6 embert akik a megbeszélt időpontba megjelennek a kitűzött indulási pontnál pénzt és időt nem sajnálva neki vágnak a túrának ami általában kb 2-3 napos és durván 50.000 ft környékén mozog.Ennyi
felénk csak alföld van. dunántúlon egyszer voltam földúton motorral, akkor is a simább részén
szóval nem tudok szervezni ilyet.
Hát ha zavar most van itt az ideje megcsinálni. Nem egy nagy was ist das. Kell egy nyomatèkkulcs meg tömítès. Aztán legalább át tudod nézni is egyuttal. akkor pályázol vele? Vagy esetleg rendszámos?
Hat felniszetthez olcsón hozzá jutottam így adott volt.. Igaz ahoz hogy jó légyen A hátsó kereket át kellett fűzni de így mutatósabb fiatalabbnak is tűnik. Drz nek az első sarvedője illetve fejidomja van rajta.
Csak kezd már zavarni és egyre jobban észre vehetőbb a füstje... Nah meg. Teljesítményből is vész el... Mivel az olaj nem olyan jól ég :D
Akkor szervezz le egy ilyen túrát Ini Tervezz meg egy útvonalat vagy csak tűzz ki egy célt és ránts össze kb 5-6 embert motorral,de ne az alföldön legyen a túra,mert annak még csak a gondolatátol is hányni kezdek
ügyesen kell szervezni. és nem full hétköznapra amikor a robotok dolgoznak
Jól néz ki, de hogy hogy sm. Addig nem érdemes vele foglalkozni míg komolyabban el nem kezdi enni az olajat. Szerintem.
Szerintem soha felesleges szervezkedni mert mikor aktuális lenne vagy nincs rá keret vagy nincs szabadság
Alapjáraton ha járatom egy kis idő múlva kezd el füstölni... Gáz adásra kijön egy nagy adag és ha cibálom neki alig észre vehető... Gondolom kidolgozza addigra magából az olajat... Szerintem a szimering lesz a baj vagyis remélem mert szeptemberbe lett széthúzva a blokkja és cserélve a gyűrűk ilyesmik... De a szimering nem lett és arra tippelek hogy az még a gyári és már nem birta.
Csak kíváncsi voltam hogy megoldható úgy a hengerfej levétel hogy nem veszek ki a blokkot mert ahogy néztem elég szűk a hely a váz miatt.
Jelen állapotba így nézz ki de van még mit alakítani.
Na ez meg a másik fele...Egy domb nincs erre,csak egy kicsi homokbánya,ahol az XR alapjáraton elmegy.
én benne lennék ha 10 fok feletti a minimum hőmérséklet
és csak pálinkamentesen táborozhat a csapat
Mikor lesz fórumos motorozás baszátokmeg? Idén is jól elmaradt!
Gyál,Ócsa környékén én is szoktam motorozni,de nem sok lóf@sz van arra.
Uhh,hát ez sok mindentől függ.Újlengyel,Kakucs-ring,gázpászta,Ócsa,Gyál..ezek vannak a közelbe.Havernak van DT80-a a másiknak meg CPI smx,szóval hosszabb túrán még nem voltam.
A nagyok nem ezen a fórumon vannak Amúgy merre szoktál motorozni?