Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is újra kellett fúrni szinte az összes szelepfedél menetet.
Illetve nem kell fúrni elég belehajtani a következő méretű menetfúrót.
gyorsan megvan.
Úgy érdemes szerintem csinálni hogy fel van szerelve a szelepfedél közte a fém tömítéssel és le van húzva minden csavar már amit lehet aztán egyszerre 1 csavart kitekerni és ott beletekerni a menetfúrót mivel a szelepfedélbe is bele fogja vágni a menetét,ekkor biztos hogy jól fog illeszkedni utána is.

Remélem az nem lesz probléma hogy menet van a fedélben is.
a fedél 2 sarkánál kivehető csap van de mivel a fedélben is menet lesz ráadásul minden csavarnál ezért szerintem mellőzhetőek ezek a pozícionáló? csapok.

Ini:

Nekem az egyik csavar amit USA-ból küldtek a himbákba tönkrement,vagy már rossz is volt.Helyi 2 csavarboltban 2 motorosboltban eddig nem tudtak adni.Szerintem nevetségesek azok a motorosboltok ahol legalább 4 db-ot nem tartanak állandóan az összes csavarméretből,mintha ez akkora befektetés volna...
Csavarboltoknál meg a szánalom kategória ez a kettő bolt ott pláne minden csavarból kellene lennie,nincs olyan sokféle szabvány.
skack.. ugy fest el kell adnom az xl em 600rmv 87' elől tárcsa.. foglalkozni kell vele,igy alkatrésznek árulom! kell rá egy hengerfej,fékbetétcsere,szelepszár szimering csere,és egy hátsó sárvédő! futómü faja,nyár elején volt gyűrűzve! hengerfej azért kell mert a menetet szétbarmolta az előző tulaj és ez által a szelepfedelet nem lehet rendesen lehuzatni,igy nyomja ki az olajat a hf és a szfedél közt! kipróbálható a moci! lánc lánckerék patika! elsőgumi 70% hátsó csere! fix 100 lesz az ára!
japó gépnél nagyon ritka a "coll"-os menet
inkább csak sűrűbb szokott lenni mint ami nálunk a normál
csavarboltba tuti tudnak adni
Facen árulnak tm40et 130 euroért. Magyar az illető.... Most kell ugrani!
Hello XR650R tulajok!

A téli felkészítés alatt a következőbe futottam. Több helyen olvastam, hogy a jobb oldali lábtartó csavarok szarok. Hajlamosak minden előjel nélkül elszakadni. Javasolt a sűrű ellenőrzés. Megnéztem az egyik már laza volt és mind a kettő már el van görbülve. Én nem is próbálkozom csavarboltban. Nem néztem de tuti colos metrika. Jó hír az ebay-en van erősebb(12.9-es) és hosszabb csavar hozzá. Ha van akit érdekel szóljon egy postával meg lehetne oldani.
Devilke meg van még a simering?
Lenne egy kérdésem. Dominátoromnak nincs semmi papírja, jövőre ha lesz pénzem megcsinálnám a A2-es jogsit, azért csak azt mert korlátlanhoz nem lennék elég idős. Na szóval ha veszek egy "papíros" vázat akkor le lehetne műszakiztatni?
Kézikönyv angolul, több típushoz:
http://hondampe.com.au/reposit...
Szerintem a hideg miatt a benzin egy része ugye lecsapódik a henger falára ezért néha tökéletlen a benzin levegő elegy ami nem gyullad be de kinyomja a kipufogóba ahol összegyűlik és néha begyullad.Lényeg hogy melegen nem durrog.Kevés benzin szindróma nálad épp a hideg miatt ami természetes.Rajta hagyod a szivatót ameddig felmelegszik és nem fogja csinálni gondolom.
Üdv, dominator 650-el van olyan gondom, hogy hidegen nagyon könnyen "ledurrog", csak nagy szívatóval ne mcsinálja, melegen már nincs gond, de nagyon ritkán beledurran akkoris. Mi lehet a gond?
pl:
http://www.olajsziget.hu/motor...
nem is drága és nem is szar(az hogy milyen sűrű a neked megfelelő majd kitalálod)
évente csere meg olyan hogy nem mindegy mennyit mászkálsz vele 20órát vagy 200at
nekem pl 40 pénzbe fájt hogy az előző gazdi lusta volt cserélni időben
ezért is keresek szabályozható használt dugót az xlbe.
Ez a szakma ilyen:)
biztos vagyok benne hogy nincs köze a vezéléshez én nem találtam meg az okát és azóta el is adtam, hajtották már páran de még mindig az a blokk megy nem esett szét szóval nem lehet komoly a dolog...
Domiba fúrás, dugattyú szett, hengerhez tömítések, szelep becsiszolás, vezérmű lánc + feszítő rugó, olajcsere, légszűrő 146 pénz
Hello mindenki!

Milyen teleszkóp olajat ajánlatok off road motorba? Történetesen XR650. Én most úgy látom nem érdemes megvenni a drága olajat. Inkább olcsóbb legyen és évenkénti csere legalább.
Kézzel tekergetve fogott rendesen, meg úgy kopást se láttam rajta, tengelyen sem
Nem a rugó,az max nem húzza annyira.
maga a szerkezet,ha kopott visszaenged és nem feszíti a láncot!
Kicsit feljebb vettem a hangot a videón és most már így halom. Igen-igen ilyesmi hangja van az enyémnek is. Mitől van vezlánc vezető lesz a hibás?
Lehet a feszítőn a rugót érdemes lenne kicserélni
A csuszka miatt tud adni ilyen hangot, akkor lehet hogy azt kellene cserélnem, de akkor már mind a kettőt.
Sajna a videóban nem hallom azt a hangot de le videózóm és feltöltöm én is hátha.
Elég kemény rugója van a feszítőnek, szerintem az jó, láncot feszíti.
pont azért mosd ki mert nem lötyög még
kimosod átzsírozod és mégjobb lesz
Érdeklődnék hogy Xr 650 nél van e a karbija membrán ami alacsony fordulaton egy levegő járatot nyit-zár az alapjárati keveréknél, ha igen akkor azt hol tudom beszerezni?
link olyasmi mint az enyémnél ? 0:40 nél lehet hallani