Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért van ez a matrica mert ismerősének lett készíttetve egy ilyen(annak 625 volt) aztán újranyomtatva sokkal olcsóbb volt mint egy másikat tervezni
le is beszélem ismerőst a drz-ről ez az lc4 sokkal jobb gép
Pffff..... Minek kell ez a típus megtévesztés Azért fúrcsáltam,hogy nem voltál elhalva tőle,mert én úgy tudom hogy az sxc jóval élénkebb mint a sima 640,de akkor így most már értem.
csak a matrica 625scx
tán ja
Kerek es kipu nelkul 200 e ft
bassza meg,h ilyenkor nincs penzem... mar mennek is erte..
Az nem 640 es hanem 625 sxc és azon fcr 41 karbi van kb 5-6 le-vel erősebb mint a sima 640
De az
Ez nem az a lc4 es amit most vettetek nem rég a haveroddal?
06 30 635 9305
nem zavarsz vasárnap, nálam nincs ünnepnap meg ilyenek
Pár infót küldenél róla e-mailban ( medve657@gmail.com)?
ez 640 volt
nekem nagyon tetszett, pedig nem vagyok egy ktm fanatikus
ez az egykerekezés ennek se megy annyira(sima gázhúzásra), de egy gyorsítós karbival már simán tudná
futóműve teljesen rendbe van
evvel simán tudtam álló helyben farolgatni, a husky ilyenkor már a holdig emeli az elejét
Milyen LC4 volt? 620? Pár hónapja voltam indítani egy LC4-et mert a szerelőknek nem sikerült..had ne írjam,hogy próbálták.Kb.10-dik rúgásra beindult mentem vele de halál gyenge volt.Tömítést (Talp+hengerfej) cseréltek benne,de lehet dugót is kellett volna.Rántottam rajta és még úgyse jött kerékre egyesbe.Az XR-remnek meg elég ha oda rántok még 3-dikba is és kijön szépen.Fütőművének meg semmi csillapítása.Használt motor volt eléggé,azért kíváncsi lennék egy 620 LC4-re ami jobb állapotban van.
voltunk ma csapatni, láttam egy 40 kilós kiscsajt menni egy ltz-vel nagyon jól kente
kipróbáltam az lc4-et, azt kell hogy mondjam az összes xl-xt géptől faszább vele dombozni-kanyarogni, bár közel nincs meg az a tűz benne mint a huskyban ami max a farönkön való átugráláskor kell de elég jól megy
a tenere 6days gumija után nyomtam az lc4 bakelitkemény gumijával olyan driftet az aszfalton hogy majd beszartam
vegyes felhasználásra 110%-os ez a 6 days gumi
valami elektromos baszás az fcr karbikon is van
nekem már úgy túl van bonyolítva a cdi hogy megy bele vagy 20 vezeték
előgyújtásssss .szabályozóóó..
A domi karbin nincs vezeték szerintem te fmx vagy slr karbit vettél azon van előgyújtás szabályzó.
na mi legyen a domi karbi vezetékeivel?
xd Nem.. :)

Kortisz:Az úgy kemény..
ok
nagyon olcsó.meg csináltatom az enyém aztán meg nézed.
ha nagyon olcsón csinál engem is érdekelne a dolog
múltkor rákérdeztem erre az avi hegesztésre meglepően magas árat mondtak
ja valami ijesmi haver lehegeszti vele csináltattam az olaj hűtöt is
ja nocs csak valami szellőztettő