Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ENI I-RIDE MOTO 10W-40
olcsóbb is, meg jobb is
bár ami kell a dominak azt a castrol is túlteljesíti
Akkor castrol actevo 10w-40 Nem túl drága és még senki nem panaszkodott rá domis berkekbe,pedig sokan használják.
Gondbanvagyok hogy mit tegyék bele mert én ebben még nem cseréltem olajat mivel ismerőstől vettem és igy tudom hogy mikor volt de viszont ő sem tudja hogy mi volt bent mert szerelő cserélte az olajat. Nyár végén fúrva volt és túl vagyunk bőven 1000 km-en szóval illene cserélni de csóró vagyok és nem feltétlen szeretném feltétlentavasszal újra cserélni főleg hogy nem fogok sokat menni vele télen
ha csak téblábolni kell ajánlom ezt a típust: http://olx.hu/hirdetes/motor-c...
nekem volt ilyen jó kis gép, nem könnyű de nem is vészes
ha kicsit fojtottabb és nincs erelve elmegy 3.5 literrel még a hegyekben is
voltam ilyennel erdélyben is ott is egész jól teljesített
egy jobb karbival meg kipufogóval meg is lehet vadítani azt a huszonpár lovat ami benne van
télen-nyáron 1-2 rúgásra indult, kivéve amikor megmerítettem nagyobb pocsolyákba, bár utána azt a hibáját is kiküszöböltem
még mindig keresek vezér lànc vezetőt .
Én most motul 5100 10w-50 et használok,de nem vagyok vele megelégedve.Most ilyen hideg időbe jó,de nyáron mikor ilyen 120-130 fokos volt az olaj zajos tőle a blokk és eszegeti is a motor.Téli időszakra jó,de én tavasszal vissza rakom a castrol actevo 20w-50 et mert az teljesen jól viselkedett 10 fok felett viszont alatta nem ajánlatos.A Castrol actevo 10w-40 is jó bele sokan azt tesznek a domiba és semmi gond vele,de én terepre ahol jobban felhevül a blokk nyáron az 50 es viszkozitást javaslom
Materon1! Te milyen olajat használsz ha szabad érdeklődnöm? Gyárilag asszem 10W40 van megadva de állítólag aki terepen használja annak kicsit sűrűbb kell.
némelyik még az a5 kártyamérettel is kompatibilis
A kártya lehúzó vágat gyárilag megtalálható rajtuk
most már elég nekik a 8,5 centis is
Vinnél neki egy kis kólát még extrát is kapnál és a 10 cm es pöcsödet is megdicsérné,hogy milyen szép nagy
ahhoz a cerka is kicsi meg a pénztárca is
meg a kedv is
mostanában mér csak a 20 év alatti korosztályban látok csak fantáziát, bár pénzem nincs rájuk, azért meg nem fogok többet melózni hogy nekik adjam........
Azért oda vágnál az Annácskának
azért mert a tévében hülyék vannak azért hazudik a nép?
erre nem is gondoltam még
igaz idén nem néztem egy műsort se benne, vagyis egyet félig mert benne volt a szomszéd evvel a ribi annácskával
Nekem kiforrott teóriám van mitől torzulnak az emberek,teljes lett a telekommunikációs összekapcsoltság,és teljesen szűretlen,és a médiákban tehát példamutató pozícióban olyan közszereplők politikusok és egyebek szerepelnek akik sorra lepleződnek le a hazugságaikkal a tolvajlásaikkal de mégsincsenek felelősségre vonva.
Gyönyörű példát mutatva a lakosságnak.

Öcsém tavasszal motort fog venni,kis krossz enduró 125-250 fogja érdekelni majd megkérdezlek titeket melyiket érdemes.

Bezzeg amikor én a Hondát vettem 1db nem volt az olx-en abban az árban amit szántam rá,ám ahogy megvettem éjszaka átnézés nélkül ezt a "felújított vezérműtengelyes" "éppen nem induló" "csak karburátor problémás" roncsot utána kapásból lett rengeteg.
Most is tömegével vannak az XL-ek.

Rájöttem hogy lényegében a 80-as évek tucat XL-XR-jeit a többség lelakja majd eladja és néhány ember megint életet lehel beléjük aztán megint tovább kerülnek de a folyamat inkább a bontás felé tart tehát egyre kevesebb lesz belőlük.Itt a topikban is látom volt régebben pár xl250r mostmeg olyan mint a fehér holló,alkatrész téren is.Mintha egy korszak után érkeztem volna amikor már selejtre gyilkolták őket és én mint valami lelkes balek arra vagyok kárhoztatva hogy 1-et meg fogok menteni.

De már nem bánom akkor is tökéletes lesz,sőt visszaszereztem a cagivámat is(darabokban)amit teljesen szétkapok és lecsekkolok teljesen gyárira hozom vissza minden tekintetben ezt a sárga förtelem festést + az univer fejidomot már szégyellem
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Ismerem a tulajt bátran tudom ajánlani! Meg van 2 suzuki is amit magam csináltam, de azok Zalában vannak!
régen elég sok motort adtunk-vettünk
jó pár haveral mentem motort nézegetni
nem volt ennyi átbaszás, még a cigók se voltak olyanok mint most az átlag fehér ember
sőt azt kell hogy mondjam hogy full korrektek voltak a romák, mert a motor osztrák papírját utánunk küldték postán
most meg azt is lehazudják hogy kolompol egy 350+ ezres motor.......
Kell jó motor? 125ös? Vagy 250es?
borzasztó ami ezen a magyarmotor piacon van hál istennek az xlt mikor megvettem ugyan olyan volt mint a telefonba elmondta de ez ritka mint a fehér holló mostanság
az bosszant hogy amikor telefonba megkérded hogy nem folyik az olaj sehol sem azt mondja hogy nem, megyek vele 300 métert és már csorog az oldalán
vagy mondjuk hogy minden rendben, indul rendesen, nem csörög-zörög a blokk, azt mondja minden fasza
erre alig indul be, és kopog mint a disznó
stbstbstb

de az autókereskedők se korrektek, egyik munkatársam venni akar, de megnézett vagy 150et tavasz üta de egyik se volt olyan mint amilyennek elmondták
pl a toyota 101 pontos átvizsgálási rendszere vagy miaszar nem tárta fel hogy zörögnek a szelepek, és olyan szar a kuplung hogy már hangja van
A Gerecse motors-nál van hozzá szett kb 22-25.000 ft körül.Ha érdekel nekem van egy jó állapotú himba rendszerem (zsírzó gombos) kutyacsontal együtt egy 10 es lenne az ára ha kell csörögj rám 0620 3498275
ezért nem kell motort venni jó ide a bicikli is
lesz még ilyen többször is
láttunk mi is olyan lomokat hogy rettenet volt nézni is
háj skacok gondoltam megosztom veletek ezt a csodálatos élményt amiben ma részem volt nos elmentünk motort venni haveromnak kellet elkisértem hogy majd én segítek neki... hát egy gilera rc 125 néztünk meg de ez maga volt a rettenet először is telefonba aztmondta a gyerek könnyen indul jól húz szépen jön kerékre.. hát mondom jóvan menjünk el megnézni hátha igaz amit elmond.. hát ezeket a hibákat hagyta ki: első kerék úgy mozgott jobbra balra csoda hogy nem esett ki lánc elszakadt valamikor gondolom és egy dróttal fogatták össze a telefonba aztmondta pöc röf a gép.. hát ami először érdekesnek tünt hogy a szivató egy imbusz kulcs volt aztán hogy ő majd beindítja hát kb 10.dik rugás után megunta hogy nem indul és elkezdte tolni. hát végig tolta 2szer az utcába fel le a motort mire beindult az amúgy pöc röf gép aztán mentem vele egy kört először is ami feltünt hogy kisem pörög a motor aztán az is feltünt hogy hiába húzom az első féket semmit nem fog hát ezt is elfelejtette mondani a gyerek.. mit számit majd megál a bokorb a hülye gyerek gondolta ő.. hát vissza mentem le állítottam megköszöntem hogy vette fáradtságot és megmutatta ezt a király járgányt kezet fogtam vele és jöttünk is el.. hát nem tudom ti hogy vagytok vele de azé ez már mindennek a teteje ilyen kókány motort életembe nem láttam még de persze a telóba minden fasza volt..
Helló!
Dominator himbát szeretnék felújítani.Ha esetleg valaki már csinált akkor írjon.Alkatrész rendelésre gondolok.Honnan,mennyiért,vagy esetleg van-e valami alternatív megoldás?Porvédők,tűgörgős csapágyak és a kis csapszegek kellenek.