Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen én is agyaltam, lehetne csinálni 3as savállóból abba bele lehetne szerkeszteni egy o.gyűrűt is
aztán vannak ezek a vastag falú csövek ami vákuumot is tud az jó lenne hozzá
Min van vákumcső? Milyen karbi lesz rajt?
helyem az van csak igazán de lehet van jobb ötleted?Igazábból a vezetékekkel nem vagyok tisztàban.meg mintha valami vàkum cső is lenne rajta na azt hova kössem?
Lehet papirozni?
Mert akkor indulok is!
Az ötlet jó, én is csináltam már, de sok-sok idő, és a hely kicsi!
arra gondoltam simán hegesztetek egy csonkot ami 2ből 1 be szűkul. kap egy gumi csövet a karbihoz és ennyi.jó lehet az ötlet?
baszki te goa'uld vagy?
Elado melyen ar alatt
350 e ft iranyar
06 30 635 9305
Az egyik osztott furattal kezdődik és szélesedik a szívószelepek felé, az xl eleve 2 furattal megy a szelepek felé.
mire gondolsz?
De akkor oké, de nézted a 2 szívóoldal közötti különbséget?
úgysem ha csináltatok hozzá csonkott ?
Hello!

Az xl6 ra(ha nem cserélsz hengerfejet) nem tudod felrakni az xr6 egy karbis szívócsonkját!
szevasztok .szereztem egy domi karbit az xlre . ünepek alat felrakom (ha adig sikerül szivó csonkot szereznem )de azt azért megmondhatnátok hova kössem az elektronikát v mit csinàljak vele ?
Neki állítam az XR-nek.Teló megy hétfőn mesterhez+majd együtt beállítjuk itthon.A többit meg én megoldom.(olajcsere,himba+villa csapágy zsírzás fékbetét csere) Remélem menni fog egyedül is. :D
Nem a telóból folyik annyi olaj,hanem ahogy szedtem ki őket beolajoztam.
szerintem meg az áttétel is más, a kicsivel többet váltasz és elmegy az idő
amikor vettem az enyém már 3.félgázon 80al ment az órában 162 volt a max sebesség
kicsit módosítottam az áttételen, most már 200méter és 6.ban vagyok
40felett majd megtudod
igazándiból full faca csak túl hirtelen, de ez még leküzdhető, meg néha jól is jön ha valahol át kell emelni az elejét
a másik ami zavar hogy képtelen lassan menni, pedig néha kellene hogy lépésben is tudjon menni
https://www.youtube.com/watch?...
Az a baj,ezekkel a könnyű 450 es cross gépekkel,hogy mindig kerékre akarnak állni és így nem igazán lehet velük gyorsulni,míg azért az xr 650 kissé orr nehéz és így jobban lehet vele gyorsulni szerintem.
haha kiöregedtél már nekem pont jó lenne de majd jövőre beszerzek 1 et
enyém te450, egy minimálisan másabb a váltó áttétele
de attól még vadorzó, egy kicsit öreg is vagyok már hozzá
http://www.sportmotor.hu/motor...
tervben van hogy megyünk
egy-két érdi cimbora is jön csatlakozhatsz hozájuk
szerintem inkább csak kikapart nagyon tudnak menni ezek a tc 450 ek minden csak dicsérte akiknek ilyen volt a környéken
Nem kell nekem 2 motor,mikor ezt az egyet se használom ki.Viszont azon agyalok,hogy ünnepek között,ha nem lesz mínusz akkor el kéne menni valamerre egyet motorozni
lehet nem húztam maxigázt
igazándiból csak mentünk egymás mellett aztán lehagyott egy kanyar után, pedig téptem a gázt
igaz én vagyok 130kiló ő meg max 80
vagy csak kikapart elég gagyi gumi volt rajta
most ez komoly hogy az xr650 legyorsulta a husky tc 450 et? hát nálunk is volt a csapatban egy husky 450 full akra rendszerrel de azon megmaradni nem lehetett olyan vad volt néha hülyeségböl gyorsulgattunk de az exc 525 öt is keresztbe megette nemtudom milyen hiperszuper xr lehetett az :D