Szíasztok segítségeteket kérném, tudom hogy ez a táv orvoslás/szerelés nem megoldás meg minden de mégis hátha találkozott már valaki evvel a problémával. Most lett kész a kis Xr- em cseréltem benne vezérműláncot, vezérműtengelyt, kipufogó szelep himbákat, olajpumpát, Cdi-t, szóval most lett rá költve nem kis pénz, és a problémám az még mindig zörög benne valami csak nem tudom hogy mi lehet Alapjáraton semmi, szinte de mihint odahuzom a gázt egyből, olyan mint ha valami berezonálna, remegne - zizegne.
Mint hogyha tegyukfel nemlenne meghúzva valami pl váltókar és a rezonancia miatt zizegne rajta, de ez a blokkból jön ez a hang, kuplungkart behúzva úgy is csinálja, nem tudom hogy mi lehet
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Azt írni akartam,hogy kiszedtük faterral nagy nehezen a tengelyt(nem volt könnyű meglazítani a csavarokat),de úgy láttuk,hogy felesleges kiszedni mert tiszta volt meg zsíros maga a tengely.Meg könnyen is mozog meg nem lötyög oldalra sem maga a villa.Még első telók készülnek,olajcserét fékbetétet megcsinálom én vissza pakolok mindent aztán irány az erdő.
Még mélyebbre ástam magam az XR felkészítésében..:) Alakul,alakul.Azt hitten rosszabb állapotban lesz a himba ill. nehezebb lesz szétszerelni,de jó irányban csalódtam.Mondjuk nem lógott,mikor meg kiszedtem tiszta volt belül meg zsíros.Talán,talán megkockáztatnám,hogy még a gyári fékbetétek jöttek ki hátulról.Nincs rajta írás,meg a himba sem vol egy szörnyű állapotban így talán lehetséges?
Csak egy tipp ha már ennyire akarsz szegelni ne a hengerfejet faragd...
Hengertalpból kell leszedni ha domi dugót akarsz bele rakni az XL 600 R be..
Hengert előbb találsz ha nem jön be a mutatvány mint hengerfejet..
az tuti hogy az új vezlánc is lesz rajt akkor is necces lesz hogy tud e annyit feszíteni a vezlánc feszítő..
Szerintem ne vidd szerelőhöz hiszen nagyon egyszerű a vezérműlánc csere:
-1 nyomatékkulcs kell
-hőálló olajálló szilikon
-service manual
A régi fém tömítést én visszarakom bekenve csak nem fog engedni,hát mégcsak máshogy se lehet visszarakni a kacifántos és nem szimetrikus formája miatt csak 1 féleképpen,tehát ahol eddig hajlott az esetleges szelepfedél vetemedés miatt ott fog most is hajolni,semmi nem fog megváltozni.
Norbi:
Én is gondolkodtam ezen a használt de még méretes dugón ,csak ekkor a gyűrű hézagokat is mélyíteni kellene ha leveszel a palást átmérőből.Nem vagyok esztergályos lehet ez nem is probléma.
nekem van egy csomó ténérés ismerős, legalább 30
ott is megy a szögelés de nem olyan mértékű mint itt
de ezt betudom annak hogy a yamaha szellemi kapacitásának egy részét a zongorákra fordítja
Erre is lenne ellenérvem Ini
Szomszéd faluban volt 2-3 db XT Teneree
meg a környéken pár DR 600 DR 650... hullotak szét mint az állat pedig fele annyit nem kaptak mint pl az én XL 600 am..
De benézünk szerintem másik fórumokba ott is megy a szegelés szerintem...
egy kis cink:
látod masteron a drágalátos hondákat mindig bütykölni kell
persze ő csak motorokat gyárt nem zongorát meg fűnyírót meg mittudoménmit
szóval a tudása legjavát teszi bele a motorgyártásba és így is mindig bütykölni kell
bele futottam egy elbaszott motor generálba majd 1 kilót fizettem érte .nem mentem vagy 600km kezdett ugyanúgy füstölni aztán egyszer csak elment a kompresszió hát a szelepek átengednek kipuf szelep főleg tiszta korom ott is ahol felkellene feküdnie .Most hogy levan véve a hfej látszik hogy a dugó amit felhord olajat a gyűrű alig húzza le .lenne egy srácnak 100 mmdugó amit bele tudnék rakn(i kis szabályozással )de 2mmkisebb a fejmagasság azért gondoltam hogy a hengerfejből annyit sikoltatnék ha egyátalán elbirja.igy nem kellene megint dugót venni 50papirért.
gondolom DID vagy morse nem tudom milyet rendelt jóban vagyok a csávóval és csak felhivtam rendelje meg nekem de mondtam hogy ne gagyit szóval csak nem szart rendelt mer akkor nem hozom el
én már pedig 13 vagy 15 ezerért rendeltem az itteni motorosboltba vezláncot kiszálítással együtt tömítést meg azért nem veszek mer csinálnak ingyen ahol vagyok gyakorlaton a mühelybe, ha már a 530 exc azzal van összerakva akkor csak megfelel az xl be is
Vez lánc feszitő jó?
Akkor ilyen a hang mikor a feszitő is szar!
Mint hogyha tegyukfel nemlenne meghúzva valami pl váltókar és a rezonancia miatt zizegne rajta, de ez a blokkból jön ez a hang, kuplungkart behúzva úgy is csinálja, nem tudom hogy mi lehet
Valaki találkozott már ilyen problémával?
aztán ha minden évben ezt megcsinálgatod kb örök élet lesz, nem kell súlyos 10 ezreket rátolni a csapágyakra
Hengertalpból kell leszedni ha domi dugót akarsz bele rakni az XL 600 R be..
Hengert előbb találsz ha nem jön be a mutatvány mint hengerfejet..
az tuti hogy az új vezlánc is lesz rajt akkor is necces lesz hogy tud e annyit feszíteni a vezlánc feszítő..
-1 nyomatékkulcs kell
-hőálló olajálló szilikon
-service manual
A régi fém tömítést én visszarakom bekenve csak nem fog engedni,hát mégcsak máshogy se lehet visszarakni a kacifántos és nem szimetrikus formája miatt csak 1 féleképpen,tehát ahol eddig hajlott az esetleges szelepfedél vetemedés miatt ott fog most is hajolni,semmi nem fog megváltozni.
Norbi:
Én is gondolkodtam ezen a használt de még méretes dugón ,csak ekkor a gyűrű hézagokat is mélyíteni kellene ha leveszel a palást átmérőből.Nem vagyok esztergályos lehet ez nem is probléma.
Sajna alkatrész sincs már hozzá....
ott is megy a szögelés de nem olyan mértékű mint itt
de ezt betudom annak hogy a yamaha szellemi kapacitásának egy részét a zongorákra fordítja
ja és csak masteron komát akartam ám cinkelni
Szomszéd faluban volt 2-3 db XT Teneree
meg a környéken pár DR 600 DR 650... hullotak szét mint az állat pedig fele annyit nem kaptak mint pl az én XL 600 am..
De benézünk szerintem másik fórumokba ott is megy a szegelés szerintem...
látod masteron a drágalátos hondákat mindig bütykölni kell
persze ő csak motorokat gyárt nem zongorát meg fűnyírót meg mittudoménmit
szóval a tudása legjavát teszi bele a motorgyártásba és így is mindig bütykölni kell
Ha rám hallgatsz akkor megveszed a DID vezláncot..
és akkor még mindig van 2 tömítés amit illő lenne cserélni..
+munkadíj...
fizessen a kocsmában mert megcsinálhatta?