biztos van benne anyag és megfelelően edzett a gyár a lehető legjobbat akarja beletenni feltételezem...annyi gagyi láncot kapni elég ha pl a sima hajtásláncra gondolok hányszor vettem már ismeretlen csingcseng márkát és tartott pár hónapig
nem érted..mit akartam mondani..a nyomatékot nem a vezérműlánc felé adja le semmi köze hozzá ,akkor adná le ott ha pl intim kapcsolatba kerülne a szeleppel
Én erre azt mondom tök mind 1 milyen márka ha a paraszt nem cseréli vagy cserélteti időben az elkopott alkatrészeket akkor jó hogy benéz egy szelep a dugóra..
kisebb átalakítások kellenek hozzá hengerfej valami jóféle nem agyonkínzott vagy feszítőnél fúrt szar, 10-15 között már kapsz ,szelepek passzolnak ott nincs gond veztengely is mehet át egy az egyben himbákkal szelepfedéllel.. valahol kell hézagolni ez még nekem sem világos de mire oda érsz ez kiderítem ha kell .. aztán mehet rá egy xr szívó csonk domi karbival és a légszűrőházhoz egy kis kézügyesség egy 50 es böl megvan az egész mutatvány de olyat harap utána hogy beszarsz