Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ennyiért adja a srác akkor vedd meg tőle
hát egy srácnál van 1500 be szelep ha neked is jó annyiba akkor oké
megnézted azta szivó csonkot?
biztos van benne anyag és megfelelően edzett a gyár a lehető legjobbat akarja beletenni feltételezem...annyi gagyi láncot kapni elég ha pl a sima hajtásláncra gondolok hányszor vettem már ismeretlen csingcseng márkát és tartott pár hónapig
arról persze nem is beszélve hogy xl 600 r vezlánca 16- 17 ezer körül van ha normálisat veszek bele....
szóval mi a hejzet a himba jelöléssel?
a lényeg hogy erősebb a lánc szerintem még akár a blokk is a nyomatékot azért kellet bele venni hogy bosszantsam ezzel az nx esket
ebben igazad van de a kurva gyári lánc miért bír annyival többet?
nem érted..mit akartam mondani..a nyomatékot nem a vezérműlánc felé adja le semmi köze hozzá ,akkor adná le ott ha pl intim kapcsolatba kerülne a szeleppel
Én erre azt mondom tök mind 1 milyen márka ha a paraszt nem cseréli vagy cserélteti időben az elkopott alkatrészeket akkor jó hogy benéz egy szelep a dugóra..
rendes olajcserével nem kímélős módban 6000-8000 tuti kibír többet nemigen pedig vettem én már minden félét
ez csak "illusztráció" a vezérműláncon leadott nyomatékot szemlélteti
ez milyen XR ? mert az a szeleptányér amit ütött rá elég nagy a dugó méretéhez képest..
még valami az xl himba valami m3 jelzésű a domi m .az nem számit?
Ha elviszed a 2 db szelepet akkor 2k ért adok egy NX vezlánc feszítőt hibátlan állapotban
Akkor én nem veszek XR-t soha ha azok szokása hogy a szelepeken a himbákon és a vezérműláncon keresztül adják le a nyomatékukat
de a legjobb az ha eladod a láncot és veszel egy xl láncot mert az legalább erőseb lánc és így többet is bír kicsivel
hát ezt mindenki maga tudja de én tuti nem raknám úgy be....
az még jobb ..
Szerintem maradhat a széles.Egy feszes láncnál nem fog sokat számítani,hogy 2 mm el szélesebb a vezető.
akkor már csak a szivó csonk meg a keskeny vezető kell van esetleg valakinek?
xl 600 r é a vastag xr, nx vékony
persze h kell. vezető xr 600 vezlánca széles ami ugye nem véletlen a nagy nyomaték kordában tartására kell
kisebb átalakítások kellenek hozzá hengerfej valami jóféle nem agyonkínzott vagy feszítőnél fúrt szar, 10-15 között már kapsz ,szelepek passzolnak ott nincs gond veztengely is mehet át egy az egyben himbákkal szelepfedéllel.. valahol kell hézagolni ez még nekem sem világos de mire oda érsz ez kiderítem ha kell .. aztán mehet rá egy xr szívó csonk domi karbival és a légszűrőházhoz egy kis kézügyesség egy 50 es böl megvan az egész mutatvány de olyat harap utána hogy beszarsz
akkor kellene.cseréljem a vezetőt is? vagy maradhat a szélles?