mi azért vettük ki mert azt mondta az ember ha kivesszük 1-2 nap alatt megcsinálja ha nem akkor majd valamikor mert nem fér be a motor a műhelybe mert fullon volt
amúgy kivenni kb 1,5 óra vissza meg 2,5 de ekkor már az új olaj is benne van
atyááám inkább nem használom akkor akkor 30 ba kb nekem benne lenne mer én kinem veszem a blokkot az tuti, körbe kérdezősködök majd a közeljövőben hátha valaki megcsinálná, ha nem akkor meg majd várok a csodára
Persze itt is lehet trükközni bizonyos fokig,mert tudnék neked írni pár érdekes fortélyt csak kérdés,hogy megéri e neked anyagilag és a belefektetett munka.
Ne kísérletez ilyenekkel,mert úgy meg cumizod,hogy sírva fakadsz Tegyél bele normális dugót ne akarjál domi dugót bele tenni egy xl 600r be.Olyan dolgokon agyalsz ,hogy sokkot kapok tőle
mert béna vagy
idén mentem vagy 5-6 ezret a ténérével és egyszer sem ért le a kormány
pedig több mint felét nem aszfalton mentem
tegnap is egy vizes réten mentünk amit előttünk 4 quad feliszapolt, de akkor is állva maradt a műszer
hegyetmászni jó az orrnehez :) amugy meg szar.. (sajat vélemény) volt husabergem ami 109kg volt meg van xl 600am most és ég és föld a kettő kezelhetősége homokon a husi javára.. de az xl-t jobban szeretem még is :) valószinűleg a nyomaték miatt vagy a fene se tudja.. vagy mert megölhetetlen..
A tenere után még egy Gold wing honda is könnyűnek tűnne Mikor én nézegettem döntögettem a haverom lc4 esét (625 smc) érzésre kb olyan nehéz volt mint a domim de a kiegyensúlyozása sokkal jobb lehet mert nem egy orr nehéz motor mint általában ezek a régebbi japán endurók
haveromnak lc4 van 95 ös vázba 93as fekete blokk. elnyühetetlen! gazra 3. kerek,baszott erős, krosszpályán is nyuzza.. kicsit nehez sajnos,de endurora kiválo választás! mitas c20 as gumival a homokbányában is ment mint a rakéta :)
amúgy kivenni kb 1,5 óra vissza meg 2,5 de ekkor már az új olaj is benne van
de úgy hogy kivettük a blokkot és csak azt vittük el
http://youtu.be/u1Pn739be_g
idén mentem vagy 5-6 ezret a ténérével és egyszer sem ért le a kormány
pedig több mint felét nem aszfalton mentem
tegnap is egy vizes réten mentünk amit előttünk 4 quad feliszapolt, de akkor is állva maradt a műszer
mikor először ültem domin, 1 méter után felborultam
nem dobál semmit csak megy mint a tank
kényelmes, jól kanyarog, kellő erő megvan, mi kell még?
ja és alkatrész hegyekben van hozzá a ktm boltokban