Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ktm sx 250 em volt de az is kibaszott magas .
ma párszor megcibáltam a huskyt, ha már régóta nem megyek vele eléggé félelmetes tud lenni
ilyen hirtelen negyedgázra is már egykeréken van, majdnem el is dobtam egyszer emiatt
Amúgy ha mindkettőt nyélen használják terepen akkor többet kibír egy ilyen ktm,mint ezek a léghűtéses japán vasak.
ha nem térdel le 2 hónap alatt akkor megérte
de úgy néztem gondos gazdája volt ha fele igaz amit elmesélt akkor is bőven karbantartottabb volt a többiektől amit néztünk
Viccet félre téve jobban megéri egy ilyen ktm mint egy xr 600 ,mert azok is ilyen árba mennek nagyjából és ehhez képest egy őskori leletek.
valahol olvastunk tuning domit a hirdetések között
szerintem ez is sokáig fog élni
fog menni egy évben max 1000km távolt
bár szerintem holnap rútul beszopatom lehet este már hirdetni is fogja
Szólhattál volna,hogy van a csávónak 4 kilója motorra mert lett volna egy eladó spéci dominátor is aminek a blokkja az örökkévalóságnak készült Nem úgy mint ez az osztrák csörgő kegyó
haver 300ért adta el a gyárias friss műszakis xl600ast
egyedül a tankidomok hiányoztak
aztán 180ért lett volna olyan amibe valami gagyi elsőláb volt, önindítóval nem indult, lusta lomha gép volt, és ereszezte az olajat több helyen
olyan egy hoki gépek voltak amiket megnéztünk, hogy nem találok szavakat
először indultunk max 150el
utána 250 lett de még itt is hulladékok voltak(pl nekem a gyárias rendszámos zongorám 220volt)
aztán felemeltük a tétet 400ig de még itt sem találtunk olyat ami ár/érték arányban megérte volna(beszarás miket akartak volna eladni 300+pénzért)
aztán jött ez a ktm itt volt a szomszédban, tegnap a melóból kilógtunk megnéztük aztán ma megvettük
kutyacsont módosítva van, majd letoljuk az első lábakat még 2-3 centit aztán pont jó lesz
Amúgy ezt nem igazán értem Múltkor azt mondtad alacsony és olcsó motor kell,erre megvesztek egy kb 92-93 cm ülésmagasságú,a kitűzött árhoz képest drága motort
kis pénz kis motor
amikor 2milla felett van egy új gép ne várjunk nagy csodát 350ért
holnap veretünk egyet a dombok között ott majd kipróbálom
Kemény gép de azt mondják ez a fekete blokkos nem olyan jó széria
2002es 640 lc4: link
350 zsetonért hoztuk el
számomra meglepően jó a hangja haveré sokkal zörgősebb volt
Mikori évjárat?Mennyiért vett
Ne haragudj,de már eladtam
szevasztok .Haverom árul egy patika sv 1000 n. 1gurigába. ha valakit érdekel megadom a számát
na a sok ramaty xl600 után egy lc4 lett haver új motorja
bár a tt-xt állomány sem volt különb
Hello
A kipufogó ára érdekelne!
Xr400-ra szeretnék valamit!
Előre is köszi a választ!
Tamás
Nemrég 3 milliárdért?(irreálisan hangzik de asszem ennyi volt) vásárolt a honvédség 3 kevés üzemidős tipp topp MI-8-ast,MI-28-asról csak álmodhatnak a pilótáink. Ha a MI-24 asszem 500 litert eszik 100km-ren nemhinném hogy érnek ennyit az erdei "vadmotorosok"
Emlékszem általános iskolában a cocializmus 80-as éveiben hogyan hallgattuk a nagyok meséit miként menekültek simsonnal meg ETZ-vel a rendőrök elöl a faluban meg a határban.
Bent az erdőbe elmehet az is a faszba
Felső árba érdekel téged XR 650 L ugyan az mint a domi
2mm különbség a dugók fejmagassága közt
Domi dugó XL 600 R be gyenge kompresszió viszonyt fog eredményezni...
XL dugó domiba viszont túl magas kompressziót
2 sör lesz köszi
sziasztok mi a külömbség a domi és az xl dugattyú között ? elfér xl be a domi dugó?
Képet és videót tehetnél fel hogy meg lehessen szakérteni.. Becsületre méltó h leírod nem frissen felújított ként szeretnéd árulni..