Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most az irigység szól belőled
vegyél te is egy zongorát aztán gyere erdélybe téblábolni
a domi meg megmarad szerelgetni
Persze,hogy ki megy a világból a tenere azzal a gázreakcióval Kb olyan mint a régi szívó diesel paraszt mercik
most akkor keresd meg az egyetlen olyan jellemzőt ahol hátrányba lennék vele a feltömegelt testem miatt
gyorsulási versenyt meg csak az aszfalthuszárok tartanak
amúgy az xr650 a huskyt is legyorsulta, vagy csak nem húztam a gázt rendesen, de simán behoztam
és az erdőbe nem izzadtam úgy mint a honda lovasa

itt az a lényeg hogy a ténéré megy a földúton, ha kell körbekerüli a földet 3x mielőtt kihalna benne a bélés
szóval nem az a lényeg hogy 0,3s alatt kiforogjon 1500ről 8 ezerig
Na azért vigyázzunk ezzel a keresztbe szopással,mert lehet álló helyből gyorsulásba nem menne el husky-d Pl:a crf 450 se tudta legyorsulni az xr 650 r-t állóhelyből pedig könnyebb a crf és az xr mégis picsán verte 2x is
a megoldásról annyit hogy vagy megoldom vagy nem motorozok
aztán inkább megoldottam kb 600forintba volt
nem rángattam, mert minek, nem is ez volt a lényeg, meg amúgy is ritkán van 4500fölé pörgetve, addig meg lassan is pöröghet
van jobb ami pörög, ha keménykedni akarok avval megyek az keresztbeszopatja a domid, és lehet még olcsóbb is
Ezt a lagymatag gázreakciót Figyelj Ini,öreg vagy már a motorozáshoz,ha már a gázt se tudod húzni Ez a megoldás olyan,mint a trabantok közt a hycomat
szerintem többe volt a mókolás mint egy új kivágatása lézerrel
mert profin le volt szúrva esztergával aztán összehegesztve

én is mókoltam ma. meg lehet nézni a legújabb videóm, most már semmi sem tántorít el az afriai túrától
2 in1 A nagyvas-nál van xl 200-hoz kár lenne farigcsálni
ha végképp nincs akkor kettőből kell csinálni egyet
nekem a cagiván volt ilyen nagy mókamester lehetett aki csinálta
Szevasztok! Tud valaki segíteni,ilyen fogaskerék kellene ez egy régi XL 200 on volt. Ez 53 fogas de nekem csak 44 es kellene vagy kisebb, középen a nagy lyuk 6,5 cm. Tud valaki valami oldalt ahol ilyet rendelhetnék?
Kivittem a túlsúlyos öreglányt sétálni
ha nekem kellene én megnézném a Honda CB alkatrészeit is mert úgytudom sok területen egyezik az XL-el.
Pl az ebay-en a láncvezetőket itt össze tudod vetni a CB600-al.
http://www.ebay.com/sch/i.html...|R40|R40|R40&_osacat=0&_ipg
=200&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhonda+cb+600+ch
ain+guide&_nkw=honda+cb+600+chain+guide&_sacat=0
Valakinek?
Honda szinéhez jól passzol.
Valakinek van vezérlànc vezetője feleslegben?
ez igazándiból csak akkor kell ha épp egy kibeaszott vízmosásos meredeken jössz lefelé és a part ott van a motorodtól 3 centire
ilyenkor a láb az egekben van.......
itt kuplunggal szoktam "fékezni" de mivel fordítva működik elég macerás mert kicsit elengeded már csúszik is a segge
ahhoz meg keveset motorozunk hogy ez rutinná váljon
a felső kar a fél? Nem lehet akadékban ha csak az alsót akarod húzni?
Igen a megszokás tud vicces lenni. Quadon eleinte mindig lefelé kerestem az 1-et aztán szar volt hátrafelé elindulni váratlanul. Fél autómatán meg eleinte néha behúztam a féket váltásnál
Én csak a hátsó fékrendszerről néztem képet de nem kell nagy műszaki tudás ezt megvalósítani :)
De hálás tud lenni ez a kormányra helyezett hátsó fék főleg mikor csak jobb lábon tud az ember támaszkodni hegynek lefelé...
széép.!
A kismotoromon lefelé nőnek a sebességek sorban,a Hondán és a Cagiván meg a szokásos a kiosztás,jövő tavasszal elválik mennyire jó buli napos váltásban használni őket
a terv:
hátsófék nekem is fel lesz hozva a kormányhoz igaz én a kormány jobb oldalára rakom
sok éves kihagyás után elkezdtem biciklizni aztán húztam a hátsóféket bal kézzel mint a robogókon
aztán majdnem fejreálltam
motorral még egyszer sem keveredtem meg
bár van egy terv hogy a huskyn megcsinálom a hátsóféket a kuplung helyére, csak előtt kell egy rekluse kuplung, csak mostanában nem úgy folyik be a pénz ahogy szeretném és jegelve van a projekt