most akkor keresd meg az egyetlen olyan jellemzőt ahol hátrányba lennék vele a feltömegelt testem miatt
gyorsulási versenyt meg csak az aszfalthuszárok tartanak
amúgy az xr650 a huskyt is legyorsulta, vagy csak nem húztam a gázt rendesen, de simán behoztam
és az erdőbe nem izzadtam úgy mint a honda lovasa
itt az a lényeg hogy a ténéré megy a földúton, ha kell körbekerüli a földet 3x mielőtt kihalna benne a bélés
szóval nem az a lényeg hogy 0,3s alatt kiforogjon 1500ről 8 ezerig
Na azért vigyázzunk ezzel a keresztbe szopással,mert lehet álló helyből gyorsulásba nem menne el husky-d Pl:a crf 450 se tudta legyorsulni az xr 650 r-t állóhelyből pedig könnyebb a crf és az xr mégis picsán verte 2x is
nem rángattam, mert minek, nem is ez volt a lényeg, meg amúgy is ritkán van 4500fölé pörgetve, addig meg lassan is pöröghet
van jobb ami pörög, ha keménykedni akarok avval megyek az keresztbeszopatja a domid, és lehet még olcsóbb is
Szevasztok! Tud valaki segíteni,ilyen fogaskerék kellene ez egy régi XL 200 on volt. Ez 53 fogas de nekem csak 44 es kellene vagy kisebb, középen a nagy lyuk 6,5 cm. Tud valaki valami oldalt ahol ilyet rendelhetnék?
ha nekem kellene én megnézném a Honda CB alkatrészeit is mert úgytudom sok területen egyezik az XL-el.
Pl az ebay-en a láncvezetőket itt össze tudod vetni a CB600-al. http://www.ebay.com/sch/i.html...|R40|R40|R40&_osacat=0&_ipg
=200&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhonda+cb+600+ch
ain+guide&_nkw=honda+cb+600+chain+guide&_sacat=0
ez igazándiból csak akkor kell ha épp egy kibeaszott vízmosásos meredeken jössz lefelé és a part ott van a motorodtól 3 centire
ilyenkor a láb az egekben van.......
itt kuplunggal szoktam "fékezni" de mivel fordítva működik elég macerás mert kicsit elengeded már csúszik is a segge
ahhoz meg keveset motorozunk hogy ez rutinná váljon
Igen a megszokás tud vicces lenni. Quadon eleinte mindig lefelé kerestem az 1-et aztán szar volt hátrafelé elindulni váratlanul. Fél autómatán meg eleinte néha behúztam a féket váltásnál
Én csak a hátsó fékrendszerről néztem képet de nem kell nagy műszaki tudás ezt megvalósítani :)
De hálás tud lenni ez a kormányra helyezett hátsó fék főleg mikor csak jobb lábon tud az ember támaszkodni hegynek lefelé...
A kismotoromon lefelé nőnek a sebességek sorban,a Hondán és a Cagiván meg a szokásos a kiosztás,jövő tavasszal elválik mennyire jó buli napos váltásban használni őket
sok éves kihagyás után elkezdtem biciklizni aztán húztam a hátsóféket bal kézzel mint a robogókon
aztán majdnem fejreálltam
motorral még egyszer sem keveredtem meg
bár van egy terv hogy a huskyn megcsinálom a hátsóféket a kuplung helyére, csak előtt kell egy rekluse kuplung, csak mostanában nem úgy folyik be a pénz ahogy szeretném és jegelve van a projekt
vegyél te is egy zongorát aztán gyere erdélybe téblábolni
a domi meg megmarad szerelgetni