Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez csak nekem furcsa ?
Nekem még nem sikerült pedig jó pár évet motoroztam ahoz képes hogy csak 26 vagyok... Nah mindegy
össze lehet
pl a biciklin meg kellett fordítanom a bowdeneket mert ott eredetileg a bal kéz az első fék
Te most lehet az én felfogásom nehéz.. de hogy lehet összekeverni az elsőféket és a kuplung kart?
egy ideig én is kerestem de nem volt sehol
pedig jó lett volna tempomatnak
Amikor megindulsz tempósan és fel akarod szúrni másodikból harmadikba,majd ehhez kuplung helyett berántod az első féket....akkor jusson eszedbe hogy szinte mindegy!
köszi.fék vagy kuplung nem mindegy?
Hinné az ember hogy Honda XL-ből húdesok bontott alkatrész van de ezért csak hónapok óta lesek dolgokat a net-en és sehol.
Pl szeretnék egy eredeti kuplungkart szivatókarral
köszi a segitséget! :) még annyi,hogy hányas évjáratéra lesz szükségem hf-ből szivócsonkból karbiból és karbi keihin vagy mikuni? 40es? thx
Na el mondom .xl hengerfej (mert nem találtam domiét ) dominator karbival azért kell szivó csonk.A lánc kerékkel azért variálok mert van egy vadi új nx vez láncom azt akarom feltenni . Azért kellene a keskenyebb vezető is . A domi hengert pedig azért kérdeztem a tapasztaltabbaktól mert az en xl embe 99,5dugó van (lehet hogy már régebben cseréltek hengert rajta ?)
Menetirány szerinti bal oldalon inkább kuplungkar legyen...amúgy igen,CR-eken is ilyen van.
ez milyen fék/kuplung kar? Honda CR?
nekem van 2 db is nx böl és az alsó forma
eldönthetnéd már hogy végül is mihez mit keresel.... akkor talán mi is tudnánk hogy mit hol találsz:)
az alsó domié a felsöt nem tudom honnét szeted...
vez lánc vezetőt honnan lehet szerezni?
elvileg csak a vastagságába külömbözik?
Ránézésre a felső lánckerék lesz az NX
gyere be van hűtve ! a házi pálesszal eggyütt.
Egy doboz sörért meg mondom
skacok meik a domi lánc kereke?
szevasztok .xl meg a domi henger mibe külömbözik fel lehetne tenni a domi hengert dugót az xlre ?vagy hajtókar cse.re is kell. ?
IN= 0.10mm
EX=0.12mm
Sziasztok Honda Xr600 szelephézag, megtudnátok mondani hogy mi mennyi a gyári értéke?
Helló!
Érdekelne,de tudnál-e képet küldeni róla,hogy milyen állapotban van.Frankó képre gondolok amin rendesen látni a dolgokat.
kaloczika@gmail.com