Lehet elég hülyén fog hangozni, de van egy xr 600 as motorom 91 előtti, dobfékes már blokkján hallani lehet hogy csörög meg füstöl is egy kicsit. El szeretném adni, mi az a reális ár amit kapok érte így? Teljes generálba nem szeretnék fektetni már költeni nem akarok rá mivel feleslegessé vált. Ebben a tudatban ki mennyiért hirdetné, átverni nem akarok és nem is fogok vele senkit.
Sziasztok összeraktam az Xr-t végre, inditanám befelé de semmi, szikrát nézek semmi, se másik gyertyával, pipa nélkül semmi. Havert lehívtam méregetett ide oda és úgy tűnik hogy a Gyujtáselektronika azaz a CDI halt meg Szóval most Xr600- hoz keresek CDI-t 4+2 a csatlakozója (hátul dobfékeshez) kellene! Valakinek akinek van kérem jelezze!
Én kint a pincénél raktam el a motort mikor régen falun laktam és kerestek a rendőrök 2x 3x ki jöttek házhoz,de én nem voltam otthon 2-3 hétig nem motorozta,hogy megnyugodjanak a kedélyek aztán újra elővettem
az 1 rendőr volt
én meg egy megtervezett akcióról beszélek
persze ha van valahol rokon-ismerős ahol le lehet a gépet dobni akkor meg lehet úszni sokmindent
néhányszor........
meg a tereptől is függ a dolog felénk ahol nincs fa távcsővel messzire ellátni motorhangot is hallod kilométerekről
Volt pár kergetőzésben részem Volt mire meg fordult a rendőr már azt se látta hol vagyok Általában ezek a kergetőzések 1-2 km alatt lezajlanak,felesleges itt 100 km-es távokról beszélgetni.
simán el lehet véreztetni ezeket az endórósokat
egy átlag gép nem bírja 200km terepen, a kisebbek még 150 sem
azán nem mindig indulnak telitankkal
szóval egy kis kergetőzés és már szorul is a hurok
pl felénk 50 rendőrrel kb az egész mindenséget le lehetne zárni úgy hogy a faluba senki nem megy be észrevétlenül
volt is hasonló akció pár éve megfogták az összes "hülyegyereket"
csend is volt jó sokáig
idén már néha vinnyogott pár 125ös a határban
Totalcarosok teszteltek ilyen polarist előző hétvégén. Ott a polarisos csávó felhívta a figyelmet, hogy elég borulékony a jármű. Itt meg azt mondja a férfi,hogy még egyszer sem sikerült felborulniuk vele... Gondolom 20al nehéz is. Winklernek amúgy sikerült is 5perc alatt felborítania egy éles kanyarral. Megnézném mikor jó kis hepe-hupás kanyargós úton száguldanak vele 100al, mennyi idő kellene, hogy lassítsanak.
velem is elő fordult hogy össze akadtam vadászokkal de megelőztem őket .Egyenesen mentem hozzájuk mondom ti mi a faszt kerestek a mi erdőnkbe ?Köpni nyelni nemtudtak pakoltak és indultak haza.
Eladnám a Doma kipufogó dobomat összekötő csővel együtt xl,xr-re vagy domi ra is jó ha 2 az 1-be leömlő van rajta.Esztétikai hibák vannak rajta,de a hangja az nem hazudik.Van róla videó de a hangot nem nem vette jól a http://youtu.be/-jf5zxGaZQo
mostanában nemigen járok arra mindenhol teli van villanypásztorral
idén azt hiszem csak egyszer voltam felétek, akkor is átutazóban harta felé mert visszafelé nem arra mentünk
Nekem már az se legális,ha kitolom a motort az udvarról úgy hogy kiszívhatja a f@szt az összes rendőr,vadász és erdész is!Múltkor meg akartak állítani valami erdésznek kinéző verebek voltak vagy 5-en ott tobzódtak az erdőbe,lassítottam mintha megállnék aztán húztam egy kövéret és szétugrottak A mai világba nem lehet megállni mindenféle útonállónak
izsák környékén valami nagy ktm volt rendszeresítve a természetőröknek
olyan 950es forma
azért itt a pusztában az elől se könnyű ám meglépni, mert a hegyen a fák között meg lehet szívatni, de itt nemigen
csak az a gond hogy a natura2000 területen ha megfognak avval indítanak hogy a motort elkobozzák(vissza sem kapja) és 300ezerig kaphat csekket
és ugye egy 80ezres dt125el nem fognak baszakodni a sünökkel szóval akár 6-800ezer bukta is lehet a vége
és mivel az emelt összegű földalapú támogatás miatt egyre több terület natura2000 így a végén alig lesz hely legálisan motorozni
Lehet elég hülyén fog hangozni, de van egy xr 600 as motorom 91 előtti, dobfékes már blokkján hallani lehet hogy csörög meg füstöl is egy kicsit. El szeretném adni, mi az a reális ár amit kapok érte így? Teljes generálba nem szeretnék fektetni már költeni nem akarok rá mivel feleslegessé vált. Ebben a tudatban ki mennyiért hirdetné, átverni nem akarok és nem is fogok vele senkit.