Viszont vannak azok az endurosok akik pont ebbe fogják látni a szórakozást,hogy szopassák a rendőrt bent az erdőbe Hiába erős az a terepjáró és a futóműve is jó,de akkor is hátránnyal indul egy enduroval szembe.
ez egy folyamat része
amit a hülyegyerekek kezdtek el avval hogy a kis fosadék berregőkkel szájjeltúrtak mindent
igazándiból ez a dolog elérkezett arra a pontra hogy nem lehet vele mit kezdeni, csak ilyen "kötekedéssel" lehet véget vetni
Már mondtam hogy nem kell hajtókar mert semmi baja szinte,az öreg mondta hogy nem kell cserélni mert csak tizedeket kell köszörülni...Csapszegek kellenek meg tűgörgők alulra.De azért köszi a segítséget
Üdv Ády
Hali!
Nekem prox hajtókar van benne és csak picit kell köszörülni rajta.A dugócsapszeg sokkal rosszabb állapotban van,meg a főtengely csapszeg is csere.Mindez azért mert rommá van kopva az olajszivattyú benne,ezáltal nem kap olajat megfelelően mivel van a főtengely felé egy visszacsapó szelep,ezért kis fordulaton már nem tudja kinyitni és nem kap olajat a csapszeg.Látni hogy kenés nélkül ment mert a dugócsapszegen nagyon finom berágódás nyomokat lehet látni.
A telószám meg itt van srácok: mobil:06-20-993-7533
telefon:06-35-312-560
Ùdv.: Ády
Azért saras terepen megtudnak ám szivatni egy motort egy ilyen járgánnyal....ha meg helikopteres támogatás is van,akkor meg főleg.
Előbb-utóbb sajnos mindenhol ez lesz....
Hát 900cc... biztos kidönti a fákat
Jó hogy belinkelted,környékben vagyok lehet felénk is terjedni fog ez a rákfene
Mondjuk az illegális szemetelőket tényleg jóvolna tettenérni de arról inkább megfelelő törvényt kellene hozniuk pl honpolgár nagyonokos telefonjával fotózhatná őket stb...
A fasz szívó rendőrök kaptak egy ilyen szarkupac http://youtu.be/1mDGH3dh2Ok ezzel azt hiszik,hogy van esélyük az enduro-sok ellen.Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogy miképp tud bemenni a fák közé
amit a hülyegyerekek kezdtek el avval hogy a kis fosadék berregőkkel szájjeltúrtak mindent
igazándiból ez a dolog elérkezett arra a pontra hogy nem lehet vele mit kezdeni, csak ilyen "kötekedéssel" lehet véget vetni
Üdv Ády
itt van 26ért 500 hoz hajtókar, meg láttam 60ért wössnert is itt! Szerintem kérdezz rájuk tavasszal!
Nekem prox hajtókar van benne és csak picit kell köszörülni rajta.A dugócsapszeg sokkal rosszabb állapotban van,meg a főtengely csapszeg is csere.Mindez azért mert rommá van kopva az olajszivattyú benne,ezáltal nem kap olajat megfelelően mivel van a főtengely felé egy visszacsapó szelep,ezért kis fordulaton már nem tudja kinyitni és nem kap olajat a csapszeg.Látni hogy kenés nélkül ment mert a dugócsapszegen nagyon finom berágódás nyomokat lehet látni.
A telószám meg itt van srácok: mobil:06-20-993-7533
telefon:06-35-312-560
Ùdv.: Ády
Előbb-utóbb sajnos mindenhol ez lesz....
Jó hogy belinkelted,környékben vagyok lehet felénk is terjedni fog ez a rákfene
Mondjuk az illegális szemetelőket tényleg jóvolna tettenérni de arról inkább megfelelő törvényt kellene hozniuk pl honpolgár nagyonokos telefonjával fotózhatná őket stb...
Tudna valaki segíteni ? XR650-hez keresek hátsó kereket. Sajnos a kerékagyról leszakadt a lánckerék utóbbi motorozásom alkalmával :(
Köszi