Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem jutottam el odáig sajnos,de valamikor ha nem felejtem el elugrok megnézem.Amúgy vettem egy vee rubber normál vastagságú 17 es belső gummát mert pont ott mentem el egy ilyen szoci motorosbolt előtt és benéztem.1800 ft ért volt náluk de még nem rakattam be a belsőt.Ha eljutok a mofaker-hez akkor veszek vastagabbat ezt meg elteszem tartalékba.
van szívó csonkom ha kell
hejj drága testvírem!
megnézted azt a mofakeres vastag belsőt?
bodoadam annak a gyarmati manusznak megtudod adni a telószámát ? :) tél folyamán szükségem lesz rá ha ugy van
Véletlenül találtam ezt a motort,de érzem hogy itt tudjátok majd értékelni... ..legalább a gyártó humorát

Honda Dio BAJA

/Az alsó videón olyan mintha nagyon fáradtaklennének a motorosok és azért dülöngélnek meg esnek el,nemtudom el lehet e fáradni egy ilyen versenyen ennyire,de pl hogy ne tudnának leereszkedni az ülésen ülve egy meredek erdei domboldalon és fékezve szépen lejönni,ehelyett a motor mellett sétálnak és húzogatják a gázt meg a kuplungot meg fékeznek és néha azt se tudják mit csinálnak aztán átbukik a fejük felett a motor.Egy jó nagy halom idegesítően gondolkodásmentes bénát látni ezeken a videókon,nézni is fárasztó amit csinálnak/
A kérdés csak az hogy akkor abban most a 600 főtengelye van vagy 500-é?
szia, nekem most lehet h lesz egy tök jó PROX hajtókarom eladó, csak a felső szemet kell javíttatni (rakatsz bele egy perselyt). Napokban kiderül hogy az alsó csap és a tűgörgőkosár milyen állapotban van, ma viszem főtengelyeshez. Jelképes összegért odaadnám.
hàtha csinállna valami szivó csonkot domi karbihoz.
annak a gyarmati manusnak kellene a tel száma .gyarmat vagy 30 km. tölem
Szerintem vegyél bontóban másik használhatót.
Az új hajtókar kerül 80 pénzbe, nem hiszem hogy nagyon tartós lenne a javíttatott!
Norbi,ne tökölj, tedd bele a vezérmű tengeyt a szelepfedélbe kézzel forgasd és nézd meg hogy összeérnek-e meg hajt-e rendesen.
Tényleg nagyon ütős a videó ,főleg mikor hegymenetben dobálják el a gépeket ,de némelynek van esze elengedni a kormányt eséskor
Másokat meg megkerget a saját motorjuk
De a egjobb az amikr azt várja hogy sekélyes pocsolya és közben meg majd átbukik a kormány felett és elakad,na akkor néz körül méltatlankodva hogy most mi van
Más.
Nekem a hajtókart alul fölül fel kell újítatnom,kotyognak ugyanis.Balassagyarmaton van egy öreg,Horváth János autószerelő mester,olcsón és megbízhatóan dolgozik.Azt mondta kb 40ezerbe fog fájni a felújítás.Szerintetek sok?
kurva jó videó:D
Nekem is szemet szúrt
sötétben vakuval csinàltam a képet hibátlan egy karc sincs rajta
https://www.youtube.com/watch?...

Aki kemény xr6ttal is kemény
Én is néztem ha letörli lehet már a kopóréteg alatt van a fele
te.. az a himba ott a képen csak a fény játéka ilyen vagy szarrá van kopva?
segger gyűrű +alátét
Az az alátét sem hézköznapi akkor...
a translapnàl egy kompresszió mérés esetlleg tényleg rákukantani a láncra.utánna nagy meglepetés szerintem nem érhet.
Egy zéger van alatta meg egy alátét?
ja igen a szelpdeknin és léfelé áll,akkor oké akkor semmi probléma,most az a kérdés visszaszereljem e vagy sem.
Miért szerelte ezt ki valaki egykor,lehet gondot okozott ,mert valami durva dolog történt a vezérléssel ami miatt 2 bütyök elkopott meg 2 himba talán tört is.Bár ha elkopnak a fogai (ha el tudnak?)akkor max nem mér egyenletesen de beszorulni nem fog.
Köszi igen épp most eszméltem pár perce hogy van ilyen köztes fogaskerék de azthittem hogy a keréktől származik.
viszont szerintem a hengerfej talán más motorról van ahol ilyen nem volt és nincsen is helye ezért nem láttam,és ezért nem szerelték vissza.De majd jobban megnézem.