Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szelepdeknin keresd
na itt van.
5perc fényképezem
Középen felül és a tengelyen meg van egy spirál a tengely közepén.a bovden végén meg egy villa amiről azthittem az menne rá a veztengelyre?biztosan nem,de kis fogaskeréknek sem láttam helyet a hengerfejen se fotót róla sehol..
milyen a szelep deknid hol megy belle a fori mérő spirál ?
"tűgörgő" idézőjel..
Láttam én is azt a transalpot és nekem is beindult a fantáziám,de azért arra is gondoltam hogy nem véletlenül annyi az ára ,nem véletlenül adják el.Persze meg lehetne nézni és tesztelni valahogy legalább a legdurvább paramétereit pl kottyan e az alsó tűgörgő
Mi másért lenne bontva az a blokk? Addig hajtják őket míg szét nem esnek! Magyarországon vagyunk, egy működő blokkot nem fognak szétszedni azért mert kell belőle 1 szelep, inkább áteszi a blokkot bele!
Lehet van egy apró fogaskerék is a vez tengely mellett amit kihagytam?És az csatlakozik a spirálmenetre tehát nem a bovden megy közvetlenül a tengelyre....?
egyébként 40valamennyi lenne a blokk +néhány apróság ennyiért nem nagyon van szalon állapotú motor de ha valami kupec és még csak átse fordul kár megnézni is .Ezért gondoltam hátha valaki arra lakik.
Ne baszzá fel idegileg! Működött? Rakjad össze manual szerint! Azt jó lesz!
Méregessél csak nyugodtan homevideók szerint! Pont az üzemállapotot modellezi! Mindenki úgy dönti el pont hogy kiszedi a láncot azt tekergeti jobbra balra! Te szemrevételezéssel maximum egy fossá kopott láncot fogsz így megkülönböztetni, de küldök neked 2őt postán ha megvan még aztán tekergetheted nyújtogathatod, beszerelve még is csörgött! Aztán láthatólag semmi baja nincsen! de igazad van vegyen biztassad csak vetessél vele egy szétszedett motort, biztos tuti jó!
Esetleg a fordulatszám mérő spirál működéséről nincs véleményed az jobban érdekelne?Én tényleg nem értem a működését.Hogyan pörög az?
össze ne vesszetek már ilyen hülyeségen .komplett blokkot néztem állitólag működő motorból szedték ki .egy honda translap 600 ról van szó tehát az én xl láncom nem igazán jó hozzá .csak azért nézegetem mert van itthon még egy üres quad váz gondoltam a két ünnep között beleraknám .ennek ellenére az xl 600 at tovább csinálom .
1.Nem lesz új lánc abban a motorban amit venne
2.Bőven elég a ráfekteti a lánckerékre és megemeli nem kell ahoz beszerelve lennie,sőt több állásban is rá tudja tenni mert lehet van olyan rész ahol jobban nyúlt
3.Tehát fogja látni el tudja dönteni akár a 2 lánc egymás mellé tételével akár ráfektetve a lánckerékre hogy durvább e a nyúlása mint a vitt láncának vagy sem

Ezekszerint te most úgy gondolod hogy nem elég ráfektetni kézzel a láncot a kerékre?Hanem beszerelve kell lennie?
Ez igen! És ha van abba a 30 centis láncba 2 mm nyúlás amit csak úgy látsz meg ha be van szerelve és meg van feszítve, és éppen meg tudod emelni a lánckerékről az is így meglátod?
És te komolyan kérdezel vissza?
http://youtu.be/pafr38R_Gc4
Ezt most komolyan kérdezted?
És ha viszi a saját láncát és mellérakja?
Inkább egy üzemképes vegyél! Attól hogy szét van szedve nem látod hogy a vezlánc mennyire nyúlott ha szét van kapva pl!
azért ilyesmi gépek miatt elkurvulnék egy kicsit: link
eszement jószágok
nekem be jönnek .Mindegy kell valaki aki almádi felé lakik hátha ránézne a blokkra érdemese autózni érte oda vissza kb 400km .
hát had pörögjön a rák a mejjibe
kell hátra egy nagy lánckerék aztán adj neki
de végülis nekem mindegy mert amíg át tudom tenni a lábam a motoron addig nem ülök quadra
sor négyet pörgetni kell hogy legyen erő.Sárba hóba nem a legjobb.olyan kell ami alacsony fordulaton is ad erőt.
Én egy időben próbáltam a suzuki dr 600-at és a cagiva 650v2-őt.
Össze sem mérhető a kettő.Olyan gyengusz kis pöcs az 1 hengeres Suzuki a v2-es cagivához képest hogy az valami elképesztő.
Egyszerűen látványosan más az érzet amikor odahúzol neki.
53 LE az 53 LE.Pedig nem is a terep lánckerékkel használtam.
Sajnos az öcsém gajjra vágta picit mert eladtam neki de szerintem megpróbálom visszaszerezni és régi fényébe visszahozni.