munkatársam ment már sornégyes gokarttal, az azt mondta olyan disznó módon tépett hogy alig tudták kicsalogatni az ülésből, szerintem a quad is megvadulna tőle
szomszédnak volt egy ideig mentem vele pár kört
aszfalton sokkal jobban tetszett mint az xt-xl
földutakra még egész jó de (minimálisan is)szopósabb terepen nem az igazi, brutálisan orrnehéz
felénk a homokon mindig elásta magát
de túrázni ahol nem mindenhol van aszfalt(keletebbre tőlünk) egész jó gép, kicsi izmozással le lehet küzdeni vele bármit
túráztunk már jó pár 600-650esel láttam miket tudnak leküzdeni
Hogy működik a fordulatszámmérés a spirálmenetes RFVC vez tengelyre felülről középen bekötötteknél?
Biztos elmaradott vagyok értelmileg de nem fogom fel ,mert nem pörög a bovden az tuti,a menet a tengelyen nem pörgetheti,elmenni meg a bovden oldalra a menet mentén nem tud.
Eleve olyan horrornak tűnik a megvalósítás,arra a több ezres fordulaton pörgő tengelyre egy apró kis bovden közvetlenül a 2 kis lábával csatlakozik,bár biztosan jól kitalálták a mérnökök.
mivel nem vagyunk egy hullámhosszon, ezért próbállak kerülni, de valahogy mindig megbotlok benned, mert megtalálsz
esetleg meg-e lehetne oldani hogy nem veszel észre?
ha hirdetésben olvastad, akkor azért nem válaszolhattam
Ini nevű komolytalan felhasználók miatt eladó cuccokban nem szoktam e-mail-ban koncaktot folytatni
06 30 635 9305
voltam csak a jóságos magyar egészségügy olyan hogy másfél hónap mire eljutsz a vizsgálatig
mivel már nem pesten melózok itt vidéken kell megoldani, aztán így lassú
azért meg nem fizetek ki 100ezreket hogy gyorsabban meglegyen
ennyiből volt jobb a mávkórház ott azért gyorsabban ment a dolog
ezt tuti nem gyógyítja
azért is vártam eddig hogy hátha megjavul, mert egy kicsit jobb lett de maradt a zsibbadás
eleinte olyan volt hogy ha megfogtam egy 5 forintost láttam hogy fogom de nem éreztem
pl egy 60as csiszolóvászon épp annyira volt sima mint az üveglap
van valami szűkületem aztán amiatt zsibbadnak az ujjaim (már augusztus óta)
meg valami csomó is van a csuklómban, emiatt én se tudok hosszú ideig teligázzal menni mert fáj
szerencsére a zongora nem igényli a teligázt az 2500 és 3500 fordulat között is lead annyi lovat amennyire épp szükségem van
ha egyszerűt akarsz akkor 1 henger
ha izmosat akkor sornégy
ilyen oldschool soros blokkok nem nagy pénzért vannak
aszfalton sokkal jobban tetszett mint az xt-xl
földutakra még egész jó de (minimálisan is)szopósabb terepen nem az igazi, brutálisan orrnehéz
felénk a homokon mindig elásta magát
de túrázni ahol nem mindenhol van aszfalt(keletebbre tőlünk) egész jó gép, kicsi izmozással le lehet küzdeni vele bármit
túráztunk már jó pár 600-650esel láttam miket tudnak leküzdeni
Biztos elmaradott vagyok értelmileg de nem fogom fel ,mert nem pörög a bovden az tuti,a menet a tengelyen nem pörgetheti,elmenni meg a bovden oldalra a menet mentén nem tud.
Eleve olyan horrornak tűnik a megvalósítás,arra a több ezres fordulaton pörgő tengelyre egy apró kis bovden közvetlenül a 2 kis lábával csatlakozik,bár biztosan jól kitalálták a mérnökök.
esetleg ott elkerülhetjük egymást, szóval terjesztheted az igét
amúgy nem mondhatod hogy genyó vagyok mert küldtem már hozzád ügyfelet, és létre is jött az üzlet.
esetleg meg-e lehetne oldani hogy nem veszel észre?
kupecből nem lesz szalonna csak ha utoléri a sánta kutya
Ini nevű komolytalan felhasználók miatt eladó cuccokban nem szoktam e-mail-ban koncaktot folytatni
06 30 635 9305
vese mennyiért van?
mivel már nem pesten melózok itt vidéken kell megoldani, aztán így lassú
azért meg nem fizetek ki 100ezreket hogy gyorsabban meglegyen
ennyiből volt jobb a mávkórház ott azért gyorsabban ment a dolog
a nagyobb gáz a csomó az hosszabb ideig kivon a forgalomból
azért is vártam eddig hogy hátha megjavul, mert egy kicsit jobb lett de maradt a zsibbadás
eleinte olyan volt hogy ha megfogtam egy 5 forintost láttam hogy fogom de nem éreztem
pl egy 60as csiszolóvászon épp annyira volt sima mint az üveglap
meg valami csomó is van a csuklómban, emiatt én se tudok hosszú ideig teligázzal menni mert fáj
szerencsére a zongora nem igényli a teligázt az 2500 és 3500 fordulat között is lead annyi lovat amennyire épp szükségem van