Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináltasd meg a gyárit csikával azt kész
legalább fel lehet venni kerékre:D mondjuk első kerékre
Bukni fog az eleje.Még jobban orr nehéz lesz.
Ha elől maradna a gyári akkor vajon hogy viselkedik?
nem mentem gyorsan csak nem előre figyeltem mikor kellet volna azt ledubótt a lú
Mer mentek mint az állat!
hát nem tudom neked mi tört el benne de nekem az összes kicsi csont helyet cserélt egymással és nem volt épp szalagom se 2 hónapig nem is igazán mozdultak az ujjaim..
fasza csukló törés után 2héttel.levágtam a gipszet nem birtam kuplungolni soha ne tegyétek .
Ini hál istennek nagyon jó doki műtött de így sem mozog a csuklóm csak kb. negyed annyit mint a bal tehát kövér gázt Válból kell majd húznom neked miért műtik?
tavaszig nekem is lesz egy kézműtétem
van baj elég a jobb kezemmel
szóval olyan lett mint egy pontiac motoros zsiguli
7 hónap most kb 70 % os bár kövér gázt nem tudok vele húzni tavaszra szerintem egészen jó lesz
Már csak ott tartanánk
mintha kt-nek lett volna egy at rugója
meg kell nézni a hirdetéseknél
nem kell az nekem, inkább egy jó szemüveget szerezz be mert sok lesz a por amit csap majd a bevadított 665 ös
Ha idén még az idő engedi akkor előveszem és akkor csinálok róla a szabadba.Ki vagyok éhezve egy motorozásra,de sajnos röpködnek az 1-2 fokok és nagyon taknyos az idő
Abba az évjáratba berakható az africa rugó egy kis erőfeszítéssel,de megéri mert sokkal jobb mint a gyári.Ha szereztél Africa rugót akkor jelezd és elmondom,mi a trükkje,hogy beférjen mert kb 3 cm el hosszabb.
A tiedét is megfaraghatjuk faszán csak kövesd az instrukciókat Első lépés végy egy jó karbit
azért ennek Masteron gépinek nagyon durva a gázreakciója .... volt alkalmam menni vele mint egy idegbeteg kecske aminek a szarvába kapaszkodsz és gázadásnál csak annyi van benned hogy édes jó istenem... egyszóval tényleg klassz de a váz vagyis inkább a súlypont
88-as szóval ez még az ősdomi amin berúgó is van meg ezeken állítható a központi teló is de állítgathatom akármerre nagyon meg van ülve terhelés nélkül is és szarul csillapít
Köszi!
Az sokkal durvább! Viszont nem csináltál róla videót megint!
szép hangja van
Nem rossz Majdnem olyan jól veszi a lapot mint a domim
Köszönöm szípen!