hát nem tudom neked mi tört el benne de nekem az összes kicsi csont helyet cserélt egymással és nem volt épp szalagom se 2 hónapig nem is igazán mozdultak az ujjaim..
Ini hál istennek nagyon jó doki műtött de így sem mozog a csuklóm csak kb. negyed annyit mint a bal tehát kövér gázt Válból kell majd húznom neked miért műtik?
Ha idén még az idő engedi akkor előveszem és akkor csinálok róla a szabadba.Ki vagyok éhezve egy motorozásra,de sajnos röpködnek az 1-2 fokok és nagyon taknyos az idő
Abba az évjáratba berakható az africa rugó egy kis erőfeszítéssel,de megéri mert sokkal jobb mint a gyári.Ha szereztél Africa rugót akkor jelezd és elmondom,mi a trükkje,hogy beférjen mert kb 3 cm el hosszabb.
azért ennek Masteron gépinek nagyon durva a gázreakciója .... volt alkalmam menni vele mint egy idegbeteg kecske aminek a szarvába kapaszkodsz és gázadásnál csak annyi van benned hogy édes jó istenem... egyszóval tényleg klassz de a váz vagyis inkább a súlypont
88-as szóval ez még az ősdomi amin berúgó is van meg ezeken állítható a központi teló is de állítgathatom akármerre nagyon meg van ülve terhelés nélkül is és szarul csillapít
van baj elég a jobb kezemmel
meg kell nézni a hirdetéseknél