Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,ez nem az enyém csak én tárolom Mocis kollega motorját és cuccait és próbaképp feldobtam a domira mert ő majd csak tavasszal fog motorozni.Én meg azon agyalok,hogy ha ilyen jó idő lesz még akkor megyek vele egy kört de mivel az én dobomat már eladtam így most ez van kölcsönbe
fasza választás!
végül Akrapovicscscs lett belőle?
Most következik a külső szépítgetés,mert eddig csak a motor és a futómű volt előtérben.Az ülést már régóta tervezem,hogy átbőröztetem csak eddig mindig elmaradt de a télen megoldom.Amúgy nem a farok idommal van gond csak a hátsó lámpa búra hiányzik meg még pár apróság
ja és csináltad már meg az ülést mert már engem idegesít hogy szakadt, ha nincs pénzed műbőrre mond milyen színű kell aztán küldök
bár egy rendes farokidom se ártana...... helyre hozhatnád egy kicsit optikailag is, mert eléggé cigókinézete van
olyan mintha csepeli lenne
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem Honda xl600 hoz.
Szelepszár szimeringet kellene cserelni es mielőtt neki állok tájékozodok róla egy kicsit. Szét lehet úgy szedni ha nem veszem ki a vázból a blokkot? Vezerléshez kell nyúlni? Esetleg képeket tudnatok mutatni a szerelés menetéről.
köszönöm
sosem állítottam hogy nem jobb. most is azt mondom hogy jobb
de ha full gyári lenne mint a zongora nem hinném hogy lenne különbség köztük
Azért gondolom érezhető a videóból,hogy kicsit komolyabb a gázreakció mint a zongorádnál
nem szabad nagyon cincálni mert olyan gátrepedéses lesz mit mária terézia a lovaspóló után
Elhiheted,hogy nem azért nem rántottam neki oda mert sajnálom a motort csak a garázs mellett van a szomszéd ház fala és tartok tőle,hogy nyélgáznál leestek volna a falról a dísztányérok Nem akarok konfliktust az ott lakókkal mert csak bérlem egy ismerős családi házánál a garázst
faxa a hangja de azé oda ránthattad volna neki emberesen
Szerintem a különbség elég számottevő
Ez pedig a full nyitott db killer nélküli verzió: http://youtu.be/lkXs-06YkfA
Feltettem a domira a Mocis kolléga akra dobját és csináltam két felvételt,hogy milyen a hangja és a gázreakciója a motornak db killerrel és nélküle. Íme a db killer-rel készült videó: http://youtu.be/ia6BjjkOnAg
És mi van otta háttérbe? :D Az is Yamaha?
szóval
én azt javaslom nektek ne baszakodjatok a zongorásokkal, mert megtalál benneteket az új barátunk, aztán kiszaggatja a gerinceteket

majd 20 év múlva megtudod
Nem a kényelemért motorozunk Hanem az élményért
pl homokban a nehezet nem dobálja annyira.
ezen kívül ami nehéz az általában kényelmes is
vagy ami könnyű az kényelmetlen
most agyalok a husky szélesítésén, anyagokat beszereztem már csak kedv kell hozzá
aztán ha kényelmes megcsináltatom egy szakemberrel, most csak a prototípus készül
Akkor már nem tudnám hova tenni, így is a combomra van tekerve
A könnyű motornak csak előnye van. Ott van szegény pufi haverom a 600as Kawával. Új dugó meg minden nagyon kajak. De csak egyenesbe jó. Csikicsuki feljárózás. Arra meg nem lehet hasznàlni. Erdőbe sem. Csak lassan.
ez mindig a helyzettől függ
pl ősszel voltunk túrázni erdélyben, igazándiból semmi "extra" nem volt
de az az egy szem xl600 jobban izzadt mint mi, pl a sárban sokkal nehezebben ment, feljárókban jobban dobálta stb stb
bár a súly helyett inkább a futómű hiányosságai miatt volt a több szopás neki, de a sárban mindenképp a súly miatt szívott

az önindító is olyan ha egy nap be kell rúgni 5x nincs gond ha 10x akkor se annyira gáz, de amikor már le vagy végelve alig élsz és még meg is hevert a gép ráadásul egy gyengébb 30 fokos emelkedőn vagy akkor azért már sokkal jobb ha van varázsgomb
Engem soha nem zavart az hogy nehéz a motor !
Ott volt az LM is és az már nem volt alkalmas olyan helyekre ahol jártam vele . A másik fele meg az hogy nem vagyok önindító függő.. Hála isten mindig is indult gép rugásra igaz vannak helyek helyek mikor jól jönne az önindító..
Az XR meg azért van könnyítve gondolok itt a blokkra meg pár dologra.. Van a fórumon egy cimbora akivel kötöttünk egy fogadást !

a husky helyett.
a tenere olyan állapotban van hogy kellene kérnem érte legalább 450 zsetont ennyit meg úgysem adnak érte
A tenere hejett? Na neeee
Én úgy vagyok vele hogy csak a Berg Imádtam a hondát is, de ez olyan krémesen finom hogy hihetetlen. Könnyű, gombos. Persze öregen nekem se kéne egy idegbeteg dög . Hétvégén leteszteltem a wr 450et az sem rossz, de sokkal merevebb keményebb mint a berg. Meg nem is ollan erős. Jó ezèrt is az injektor, alul normális azt ha kell fölül meg leszaggatja a fejed. Most már csak egy crfet kell kipróbálnom. Van már az is itt a haveri körbe. Az lesz a következő.