Hajt itt valaki nx 650-et nem gyári fejidommal? mert próbálom összehozni az órát+kis fejidomot de csak akkor nézne ki normálisan, ha a gyujtáskapcsoló foglalatát levágnám, elkapkodni meg nemakarom.. esetleg ha van valakinek ilyen megoldással kép azt megköszönném :)
Ott tartok h szét van húzva a blokk és van az a tengely amire a léptető villák vanna kfűzve az mintha kicsit szorulna de az mitől lehet ? vagy estleg léptető villa lehet a gond? mert ha kézzel rásegítek akkor beveszi a 3dikat is és utánna 4 5 meginsz szépen van és vissza fele is 3dikba segíteni kell neki
Én arra gyanakodnék első körben,hogy ami a kuplung alatt van ilyen sebesség fixáló csillagkerék és ott van egy rugós feszítő is.Esetleg az a rugó nincs-e eltörve vagy pedig nincs-e fellazulva egy csavar ott.Ezt a műveletet könnyen megtudod oldani mert csak a kuplung oldali deknit kell levenned és már látod is.Viszont,ha ott minden rendben akkor nagy valószínűséggel szét kell húzni a blokkot mert akkor már csak belül lehet a probléma
Szevasztok. A véleményteket szeretném kikérni arról hogy mi lehet a hiba ha azt csinálja hogy 1 es 2 es üres nagyon szépen veszi de 3 dikba csak félig ugrik be és nem is vált tovább ?
Igazából az a cég csak zongorát és hangtechnikát gyárt (de abból se jót )amit te motornak gondolsz az valójába meg se közelíti a motor fogalmát se Az én szememben a férfias motort Pl: a Husaberg Fe 650 testesíti meg és nem egy zongora cég által kiadott 2 mázsa feletti 2 kerekű túra traktor
egyik ismerősöm
akkora mint a tacskó ülve aztán az xl kisebb ülésmagasságú mit az xt
havernak itt van a hondája le sem akart jönni róla, az enyémről 1 lába sem ért le
mondtam is neki hogy bár zongorát is gyárt a cég de mégiscsak a férfiak motorja ez nem gyerekbicikli mint a honda
ne kell neki rendszám mert jogsija sincs nagyon szépnek se kell lennie mert úgy is beszopatom a dombok között és eldobálja nem egyszer
Szevasztok fórumozók ma szert tettem az öreg XL 500 után egy Xr 650-re ebbe keresnek komplett Supermoto szettet, vagy csak gyári első,és hátsó agyat,ha valakinek lenne jelezze felém : medve657@gmail.com-on képekkel árral köszönöm ;)
Van aki meg visszafelé megy pl én el fogom cseréni a hiperszuper átvarázsolt kipufogót egy gyárira,gondolom a 600-asodé nem ugyanaz mint a 250r,biztosan nem.
Hhátha valaki ismeri az egyéb nagy hondák nyomólap méreteit ilyet keresek 250r MD11-be.Olyan jólenne ha nem kellene Ebay-ozni,agyrém hogy ilyen gondot okoztam magamnak.
150 már korrekt ár lenne
akkora mint a tacskó ülve aztán az xl kisebb ülésmagasságú mit az xt
havernak itt van a hondája le sem akart jönni róla, az enyémről 1 lába sem ért le
mondtam is neki hogy bár zongorát is gyárt a cég de mégiscsak a férfiak motorja ez nem gyerekbicikli mint a honda
ne kell neki rendszám mert jogsija sincs nagyon szépnek se kell lennie mert úgy is beszopatom a dombok között és eldobálja nem egyszer
rendszám nélküli, ésszerű áron kellene