Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda Wilker....közben eszembe jutott.
Mókás lenne a rüki rajta,azt biztos.
itt is szenvedtem vele vagy egy évet mire elcseréltem
quad blokk meg extra királyság: tud hátrafelé is menni
mekkora már hogy kínlódik a nép a szűk mederben megfordulással ez meg kimegy hátrafelé
Emlékszek hogy mondtátok,de azóta nem hallottam róla.
engem azért érdeklt volna az a quad maradék .nekem. nagyn bejönnek
Amikor én szemeztem egy ilyen átépítéssel,akkor volt egy vadiúj blokk(henger,dugó nélkül) egy bontott quadból 100e ft-ért,de átgondoltam még egyszer,és úgy döntöttem hogy nem éri meg. Nagyon sokba volt már a motor. A Fóti Honda kereskedésben volt ez a blokk,esetleg érdeklődj utána.
Kb 1 éve találkoztam vele személyesen
Somogybabod közelében
Felraktam az új láncot. meg a feszitőt tök feszes de a másikoldalon meg ahogy basztatom pl. csavarhuzóval kicsit lötyög
nincs a quad blokk sehol pedig nem voltam sóher 300pénzt szántam a projektre
az usában volt 1-2 blokk aztán annyi
egy trx meg minimum 500pénz, senkinek se kellett a váz szóval az se jött össze
Vegyél másikat,vagy vásárold vissza a tiédet
mifelénk fogtechnikusnak hívják az ilyet
az ex xr4-em szoktam néha látni idén beletettek 8 ezret, még a svájci hegyekben is járt, szóval jobb neki az új gazdinál
Csupán megfontolt vagyok
Az! Még mindig tetszik amilyen lett.
Remélem most beilleszti.
Szóval még mindig imádom
xr4?
simán visszacserélném rá a huskyt ha lenne villanyos indítású
Nem rakta be a képet,mert túl nagy volt.
Akkor én is. Nagyon szerettem ezt a motort
megvan a komplett bőrborítás a pöcsömöm
inkább azt mondom hogy mindenkinek arra van pénze amire akarja
már vagy 5 éve nem vettem ruhát-cipőt,rongyosabb vagyok már mint a csövesek a keletinél
telefonjaim is egy kupac fosok(20ezer a lélektani határ) stbstb
asszony pl eltelefonálgat évi 100+ ezret nem is megy kirándulni sehová sem pedig nagyon szeretne
na te csak ne szólalj meg fillérbaszásból te is jeleskedhetsz:D
Salom!
Tudtam én mindig,hogy zsidók voltak a felmenőid
ami lemaradt ha több zsetonom lenne mint most van akkor egy f800gs lenne az egy motor
szerinted ha csóró volnék akkor megvettem volna a huskyt azért hogy évi 2-3 alkalommal használjam?
idén ment vagy 5-600km távot, aztán már szerintem nem is fog beindulni május előtt, max amikor leengedem az olajat
van itt pénz...... annyi mint szaron a légy
(és nem volna sok zsetonom) Akkor ezek szerint teli vagy mint a disznó szarral
nem, csak nálam van néha
azért azt kell mondanom hogy ha csak 1 motorom lehetne (és nem volna sok zsetonom) ezt választanám
leszámítva a szar helyen lévő légszűrőt és a rossz hírű duplakarbit, nem olyan rossz konstrukció
meg ami szokatlan még az a hondás surrogó hang, yamahának nincs ilyen hangja, az meg a tökömnél röfög mert ott szívja a levegőt