szevasztok .Kicsit csapattam az xl-el .újjabb dolog ami zavar hátha van öttlet .kb 1-1,5 órát csapattam mire megálltam akkor vettem észre hogy mintha olajos lenne a blokk úgy fustölög .Mint amikor olaj kerűl a hűtő bordákra. de hiába lesegetem sehol nemfolyik az olaj .
arra is gondoltam hogy a kipuf szelel de ott se látni semmit .Lehet valami szutyokkal berakódott a kipuff?
Irigy? Mire lennék irigy mikor a Honda mindenhol jelen van ahol belső égésű motorokról van szó nem csak a versenysportban legyen az akár egy fűnyíró,kis traktor,generátor,vízszivattyú sorolhatnám még de érdekes módon a hang technikához nem adja a nevét
Mondtam már,hogy ne itt sztárold azt sz...r kupac motortípust akik szintetizátort gyártanak Amúgy ez csupán a beállítástól függ,de egy léghűtéses motor a nagy hőingadozás miatt változhat az alapjárat.
Na sziasztok.Kialakult az xl .valami még mindig van a karbival legalábbis gondolom
.alapjáratot szépen beállitottam de mikor felmelegszik megemelkedik az alapjárat.Ha lejjebb veszem akkor meg hidegen nincs. öttlet?
arra is gondoltam hogy a kipuf szelel de ott se látni semmit .Lehet valami szutyokkal berakódott a kipuff?
csak a finom úriemberek tudják értékelni a művészeteket
a yamaha ,megy szivatóval 2-3 percet aztán vissza lehet tolni és szépen ketyeg, még akkor is ha lelepte a hó
.alapjáratot szépen beállitottam de mikor felmelegszik megemelkedik az alapjárat.Ha lejjebb veszem akkor meg hidegen nincs. öttlet?
Hívjál fel és megbeszélünk mindent 06308760489