Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

folytást ki lehet venni a gyári dobból v vegyek inkább sport dobott.
szevasztok .Kicsit csapattam az xl-el .újjabb dolog ami zavar hátha van öttlet .kb 1-1,5 órát csapattam mire megálltam akkor vettem észre hogy mintha olajos lenne a blokk úgy fustölög .Mint amikor olaj kerűl a hűtő bordákra. de hiába lesegetem sehol nemfolyik az olaj .

arra is gondoltam hogy a kipuf szelel de ott se látni semmit .Lehet valami szutyokkal berakódott a kipuff?
Megnézed a motor kódot, fellépsz a dominator klub oldalára és ott évjáratonként meg van adva hogy melyik évjárat kódja hogyan kezdődik
Nekünk honda f400 van bruttál kis gép, felrakom a pótkocsit azt rugatom az udvarba!
na ezt nem tudom, mert sosem volt villanyos zongorám
Az a baj,hogy a műszaki cikkekbe se üti meg a csúcsot a yamaha ott is csak elevickél a középmezőnyben
nekünk a voma gépen is egy 390 ccm 1 hengeres honda motor van imádom bepöffenteni:D aztán ha üzem meleg, padlóig húzom neki
hát igen a sok-sok-sok őstermelő a fűnyíróra indul be nem a zongorára
csak a finom úriemberek tudják értékelni a művészeteket
Irigy? Mire lennék irigy mikor a Honda mindenhol jelen van ahol belső égésű motorokról van szó nem csak a versenysportban legyen az akár egy fűnyíró,kis traktor,generátor,vízszivattyú sorolhatnám még de érdekes módon a hang technikához nem adja a nevét
ne legyél már ennyire irigy
szerintem akkor csak képzelgek benzin ügyben.
köszönöm! rendes vagy!
köszönöm szépen! akkor én is veszek ilyet majd.
Mondtam már,hogy ne itt sztárold azt sz...r kupac motortípust akik szintetizátort gyártanak Amúgy ez csupán a beállítástól függ,de egy léghűtéses motor a nagy hőingadozás miatt változhat az alapjárat.
az is hiba, mert sokat kap
azé nem minden honda ilyen én szivatót csak indításkor húzom be aztán beindult egyből tolom is vissza és már ketyeg
beviszed a fékcentrumba és 2.500 ft-ért ragasztanak!
a hondák ilyenek
a yamaha ,megy szivatóval 2-3 percet aztán vissza lehet tolni és szépen ketyeg, még akkor is ha lelepte a hó
ezis igaz
Ilyenek a léghűtéses motorok
Na sziasztok.Kialakult az xl .valami még mindig van a karbival legalábbis gondolom
.alapjáratot szépen beállitottam de mikor felmelegszik megemelkedik az alapjárat.Ha lejjebb veszem akkor meg hidegen nincs. öttlet?
Ok holnap hívlak!
Szia
Hívjál fel és megbeszélünk mindent 06308760489
Leveszed, bekocogsz egy akármilyen autós vagy motoros boltba aztán a mérete alapján kapsz hozzá újat!
De biztos ezaz? típusoknál nincs ott