a relének adhatsz te 3000ampert is csak annyit vesz fel amennyi neki kell
kb mint egy pohár víz, tökmindegy hogy a kádból veszed ki vagy a tengerből, akkor is csak annyi fér bele
Azt tapasztaltam én is, hogy nem szeretik hivatalosan behozni. Augusztusban honosítattam az enyémet, az okmányirodás csaj azt mondta, hogy azért kellett egy hónapot várnom a rendszámra mert Magyarországon még nem kapott rendszámot PD05-ös gép. Nekem végülis mindegy csak menjen.
Hali, ami nekem kell: XL 500R PD05-be a jobb oldali (másodlagos) porlasztóba a tű. Valamelyik osztrák okos lenyisszantotta a tetejét, ahol az öt állítási lehetőség van. Ezen most nincs egy sem. Ha találok ilyen tűt az lenne a legjobb. Ha nincs, akkor XL 600R porlasztó, abból átteszem a tűt, nagy különbség nem lehet. Tehát ha van valakinek tű/komplett porlasztó az jöhet, szóljon! Nem akarok rá mást tenni, ez nekem pont megfelel.
Így csattogott ahogy a videón, szerelőhöz mindenképp vittem volna szelephézagot állítani, aztán mondta hogy vezérműláncot meg feszítő rugót kellene cserélni és megszűnt a hang
Hali,tévedsz mert nekem is van ebből az osztrák ritkaságból és szintén '87-es járat...Nekem kuplunglamella és olajszivattyú kell bele meg valamit még cserélni kell majd mert kopog a motor....
kb mint egy pohár víz, tökmindegy hogy a kádból veszed ki vagy a tengerből, akkor is csak annyi fér bele
Ha érdekel valakit van eladó 4 DB szelephimbám XL 600 ba
20.000 ft az ára
xt-ből is
csak nem nagyon hozzák be
500as ténérést ismerek kettőt is, havernak is volt olyan
eladom az xl karbit olcsóért most meg mindeni azt keresi
rettenet mód meg tudtam volna gazdagodni
Mi kell hozzá, van egy bontott karbim eladó.