Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel valakit van eladó szelep hézag állító ablakhoz való kupak acélból marva,esztergálva.Az ára a 4db-nak 8.000 ft
akinek kell akkora mint a tacskó ülve, aztán fontos neki az önindító
továbbítom amiket írtál aztán meglátjuk
gondolom az irányárból lehet alkudni egy jó adagot
masteroon, engem érdekel 15+postáért, lestipistopizom!

tehát akkor a komplett kuplung és az olajpumpa is kell ennyiben!

kérlek adj majd egy szlsaszámot meg nevet a ggunyicskukacgémélpontkom címre, s holnap utalom a pénzt.

Köszi!
Öninditó jó. Akksi az lassan megdöglik. Féklámpa nem kapcsol valamiért meg a km órát világító égő égett ki. Megmondom őszintén ezekkel nem nagyon foglalkoztam. Egyrészt mert pöccre indul. A dekó miatt zokniba is indítható. Másrészt meg a terephasználat miatt nem nagyon kellett a féklámpa. Természetesen igény szerint javítom ezeket a hibákat.
munkatársam nézegeti......
villanyos részek jó?
önindító, akku stb
06309986391
Szia. Az én mocim. Motorikusan full fel lett újitva. Szereztem bontva egy szinte vadi uj alapméretes hengert dugóval gyűrűvel. Kicserélem a vezérműláncot. A hengerfej sikra lett huzatva szelepek beköszörülve a kipu szelepvezetők szelepszárszimeringek szintén. Egyedi hengerfejtömítés. Szinte ujj lánc lánckerekek. Vadi újj légszűrő. Új gyertya és karburátor membrán. Vadi újj hátsó sárvédő. Elf olajat és újj olajszűrőt is kapott természetesen. A gumik kicsit kopottasak. Annyi van viszont higy a felujjitás ellenére hidegen picit füstöl. Egy két perx alatt teljesen abbahagyja.Egy két aprób hibája van. Órákat tudnék regélni. Javarészt vitboy kollegámnak köszönhetem hogy ez megvalósult. Ha érdekel akkor telefonon válaszolok. De érdemes megnézned és megalkudunk
Írogatott is a srác ide,szólok neki válaszoljon.
Cserélve lett, vez lánc,henger dugó,légszűrő,olaj+szűrő,stb
de ha igaz amit ír akkor ez elméletileg egy költésmentes motor lenne jó pár évig
így esetleg megérné "drága" pénzért megvenni
Persze hogy lakik valaki, ÉN!
De ez nem 150 ért van...
Sziasztok! Dominátorral volna kis gondom. Nem volt szikra, próbálgattam a lehetséges dolgokat és végül az ülés alatt egy piros csatlakozóban volt víz, ezt kipucoltam utána indult. Járattam kicsit egyszercsak megállt, azóta se kép se hang, akksiról sem veszi a töltést, ha rugdosom akkor az üresjelző felvillan, biztosíték jó. Valami ötlet?
lakik valaki a közelében?
http://olx.hu/hirdetes/honda-x...
potyára kár lenne elmenni ennyit, aztán mindig van egy kis hamisság a motorokban
nekem a garázs a kanapétól nincs 15 méter
Van nekem is,csak a garázsba van a motornál és rohadtul nincs kedvem most elmenni érte
veszel egyet ami nekem van az 0,05-1mm 5 századonként nő aztán volt vagy 300ft
most már lehet van 500is mert olyan 4-5 éve vettem
Az enyémnek 138 mm a teljes szélessége.Nincs itthon hézag mérőm és így nem tudom megmérni.
Ha ilyen a nyomólapja akkor én meg azt venném meg bár most valakivel tárgyalásban vagyok.A belső fogak száma lehet sűrűbb asszem az nem gond.

Bár vettem nyomásmérő órát és azzal lesz tesztelve,de lehet 3 ezerért érdekelne a pumpa is,jóvolna megmérned hézagait,kb 5 percig tart.
Ott van a pót biztosíték helye.15 ös még nem gond 10 helyett.
Sziasztok! Domiról lenne szó? A bal szélső ''helyen'' normális hogy nincs biztosíték? Illetve az nem baj ha 10A helyett 15-ös van bent?
Keresek 125 vagy 200-as Xl hátsó kereket komplett!
Alacsony fordulaton egy levegő járatot nyit-zár az alapjárati keveréknél.
Működőképes motorból szették ki az olajszivattyút nem tudom milyen az állapota én nem szedtem szét,ha elviszed 15 be a komplett kuplung szettet akkor grátiszba a tied.
Igazából így egyben adnám csak el,vagy ha úgy érdekel akkor kopó és fém lamellák egyben 12 ért.
Köszönöm a gyors választ! A fúvóka méret az alapjárati a gyári a főfúvóka 130 a 122 helyett. Egyébként ez az a rejtélyes xr250r ami pár évvel ezelőtt jókora fórumtéma volt. A karbi oldalán lévő membránnak/air cut memran/ mi a szerepe? Az úszószint magas illetve alacsony mivolta milyen jelenséggel van? Előre is kösziI ui.: a motor gyakorlatilag nyers kb 360km van benne
szia!

olajszivattyú milyen állapotban van?
kuplungból csak a kopó lamellák lehet h érdekelnének, úgy mennyi lenne?