karbi elkészült fasza lett .tele volt valami piros zselével.ma már nem killódok vele .himbàkon nem látszik kopás .meg próbálom vissza keresni a vez lánc nak a megrendelőjét lehet szart rendeltem .
szelepfedél le de biztos h nem hézag .. most h láttuk az összvért fasznak kínlódsz a dupla karbival 10-15 ért kapsz hozzá dominátorét.. mi bajod a karbival amugy?
yamahát nem adnám oda annyiért mint a hondát
ha ráérek meghirdetem 350-be + az extrák
a huskyt most odaadnám 650-be még pár óráig, erőt veszek magamon aztán széjjeldobom karbantartásra első telók folydogálnak kell némi generál
meg aztán minden ősszel kiszedek minden csapágyat a futóműből átmosom újrazsírozom aztán mehet a móka
mondjuk az xr4et is szétszedtem mindig
a ténérét csak 2 évente túrom szét, ott van zsírzógomb mindenhol
annál csak a kormánycsapágy van zsírozva, bár most cserés lesz
körömmel alányúlsz oldalról a láncnak normális esetben nem tudod megmozdítani fölfelé ha a feszítő feszíti.. és nincs megnyúlva ha viszont mozdul akkor az már nyúlott..
Sziasztok! XL600R Mijen külömbségek vannak 84-85 évjárat között? 84-es szervízkönyvem van de a moci 85-ös..Szelephézag beállítás éppen a kérdéses, 0,05-0,10 avagy 0,10-012? Nincs valakinek egy szervíz könyve ehez a tipushoz?
Köszi!
most már késő, mert ha eladom a huskyt aztán keresgélek egy xr4et addig elkölti a nej a zsetont
drz-s-re is próbáltam cserélni de senki nem indult be rá
ha meg megcsináltatom a futóművét meg dobok bele egy rekluse kuplungot utána meg nincs miért eladni
mondjuk a kuplung jegelve van, nem úgy jöttek össze a dolgaim ahogy tervezetem
ha ráérek meghirdetem 350-be + az extrák
a huskyt most odaadnám 650-be még pár óráig, erőt veszek magamon aztán széjjeldobom karbantartásra első telók folydogálnak kell némi generál
meg aztán minden ősszel kiszedek minden csapágyat a futóműből átmosom újrazsírozom aztán mehet a móka
mondjuk az xr4et is szétszedtem mindig
a ténérét csak 2 évente túrom szét, ott van zsírzógomb mindenhol
annál csak a kormánycsapágy van zsírozva, bár most cserés lesz
adatokat nem tudom már mert vagy 4 éve volt
Köszi!
ha lenne egy patent s-es akkor lehet el tudna csábítani
drz-s-re is próbáltam cserélni de senki nem indult be rá
ha meg megcsináltatom a futóművét meg dobok bele egy rekluse kuplungot utána meg nincs miért eladni
mondjuk a kuplung jegelve van, nem úgy jöttek össze a dolgaim ahogy tervezetem