Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karbi elkészült fasza lett .tele volt valami piros zselével.ma már nem killódok vele .himbàkon nem látszik kopás .meg próbálom vissza keresni a vez lánc nak a megrendelőjét lehet szart rendeltem .
tippre vezérmü lánc ... az csattog ilyen fémesen de szedd szét és lássuk a himbákat ill nézd meg a láncot a hogy írtam
szelepfedél le de biztos h nem hézag .. most h láttuk az összvért fasznak kínlódsz a dupla karbival 10-15 ért kapsz hozzá dominátorét.. mi bajod a karbival amugy?
itt a hang. mi lehet ez a csattogás?
yamahát nem adnám oda annyiért mint a hondát
ha ráérek meghirdetem 350-be + az extrák
a huskyt most odaadnám 650-be még pár óráig, erőt veszek magamon aztán széjjeldobom karbantartásra első telók folydogálnak kell némi generál
meg aztán minden ősszel kiszedek minden csapágyat a futóműből átmosom újrazsírozom aztán mehet a móka
mondjuk az xr4et is szétszedtem mindig
a ténérét csak 2 évente túrom szét, ott van zsírzógomb mindenhol
annál csak a kormánycsapágy van zsírozva, bár most cserés lesz
töcsed fel youtube ra osz linkeld be
sziasztok csináltam videót az xl hangjáról hogy kell be linkelni?
a piros ér valamit a többiért még rozsdás szöget se adnék
garázsvásár
amennyire emlékszem egyformára állítottam mindkét felén és inkább a minimum közelébe
adatokat nem tudom már mert vagy 4 éve volt
kösz .úszó szint mind a két karbiba?
colt mérte egyszer 130volt a full súly, ha jól emlékszem a drz-e is ennyi volt
ini hány kiló volt feltankolva a 400as?
8/25 lapon az autó dekó pozicó ettől még ha a berúgó deklit teszed fel a kis karra figyelj rajta hogy a tengely fölé reüljön...
Az előző hsz.kérdésből -ből lemaradt a motorkódom:PD03E5203.. Gyári szervízkönyv kerestetik!
körömmel alányúlsz oldalról a láncnak normális esetben nem tudod megmozdítani fölfelé ha a feszítő feszíti.. és nincs megnyúlva ha viszont mozdul akkor az már nyúlott..
hát?
azt nem úgy kell megnézni ....
Sziasztok! XL600R Mijen külömbségek vannak 84-85 évjárat között? 84-es szervízkönyvem van de a moci 85-ös..Szelephézag beállítás éppen a kérdéses, 0,05-0,10 avagy 0,10-012? Nincs valakinek egy szervíz könyve ehez a tipushoz?
Köszi!
xl dupla karbisnál mind a két karbiba 20mm re állitsam az úszót ?
háááááát csak kicsit gondoltam komolyan
ha lenne egy patent s-es akkor lehet el tudna csábítani
Akkor meg ereszd el ezt a gondolatot(önindítós xr4)! Adj fel egy hirdetést a drz cserére ha komolyan gondolod,aztán egyszer csak beesik valaki....
most már késő, mert ha eladom a huskyt aztán keresgélek egy xr4et addig elkölti a nej a zsetont
drz-s-re is próbáltam cserélni de senki nem indult be rá
ha meg megcsináltatom a futóművét meg dobok bele egy rekluse kuplungot utána meg nincs miért eladni
mondjuk a kuplung jegelve van, nem úgy jöttek össze a dolgaim ahogy tervezetem