Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor vigyázz rá biztos szép motor
Karburátor:
Dugattyús dia porlasztók átjáró 28 mm; Elsődleges és másodlagos karburátor
Float magasság: 18.0 mm
Main jet (alapértelmezett érték): primer 122, szekunder 100
Üresjárati fordulatszám: 1300 ± 100 / min.
http://de.wikipedia.org/wiki/H...
rendben, emlékez rám majd
ilyen volt csak matricák nélkül és jó csapokkal
ez érdekelne, ha tudsz majd róla infót majd jelez.
ez de volt kép magáról a tankról is
sajna megmakkant a hdd a gépben és vagy 3 évi fotótermés ment a levesbe
ez az?
esetleg kell valakinek xl első teló ,fejidom lámpával első fék kar +munka henger.esetleg oda adom domi karbiért.
Nekem hála isten jól indult duplakarbival is 5 éven keresztül volt rajt duplakarbi de viszont amikor már másodszor is gátas hengerfej probléma volt... akkor begurultam és kapott egy NX hengerfejet karbit.. első próbán már nagyon megérte ezt a cserét, gázreakció javult+alsó fordulaton is érezhető a nyomatéka kb mint ha egy simson után ráülnél egy 150 es MZ re.. Ez az én tapasztalatom
hengerfejjel együtt cserélném az milyen átalakitással járna?
Csont ugyanaz minden mint a 600-ason, kivéve a hengerfurat, dugó, porlasztó belseje. PD05, a világon nincs ilyen motor még egy kb.
de igen .csak előbb meg szünjön a csörgés .megy legyen egy kis lóvé .Egyébként könyebb az inditás is vagy csa a gáz reakció lenne jobb a domi karbival.?.
Eddig csak annyi van hogy stage tengely pénteken remélem már megtudom rendelni az új dugót.. wössner emelt kompót és jó lenne valami karbi is de idén marad rajt a domi karbi..
mérgesebb is lett ... te nem gondolkodtál másik karbin?
Volt aki másik szívócsonkot csinált hozzá, de a mocis is meg én is hengerfejet cseréltünk Vagy Domi hengerfej vagy XR
domi karbit hogy rakod fel a dupla karbis helyére csináltatsz szivó csonkot? hétvégéig jegelem a szerelgetést lehet vissza bontom a vezérlést valami ott lehet.
118 csapos kell rá,nyilván azért csörömpöl csak alapjáraton mert nem feszül meg annyira de nem fasza ha a lánc vagy a feszítőd a szar és így próbálgatod mert pikk pakk átugrik a vezérlés aztán meg baszhatod.. egyébként meg a dupla karbi sose lesz jó esetleg stagnál és nem produkál hibákat de a jótól eléggé messze van...
ez itt a képen nem 600 as blokk?
email cim?
118 csapos vez lánc kell. a pd03 blokkhoz?
melegen ,is de csak alapjáraton
Nézz rá a láncfeszítőre is mert lehet visszaenged.Amúgy hidegen -melegen is egyformán zörög?Vagy melegen elhallgat?
Sziasztok, PD05 XL 500 R 1987-be keresek tűt a jobb oldali karburátorba. Valaki lenyisszantotta a tetejét. Felirat rajta: 30C, magyar Honda kereskedőknél nem rendelhető. Megveszem, elmegyek érte, csak legyen valakinek.
igen
szia meg van még a lánc?