240 ohm alatt már nem az igazi az 1 tekercses.
A 2 gerjesztőtekercses 85-90 ohm ellenállással nagyon jók!
A gyenge szikra, szemre, még nem jelent semmit!
Az 1 tekercses megegyezik xl6 tekercsével!
20 körül adják bontóban,és 15 a tekercselés,már ahol nekilátnak! Ritka az ilyen vékony drót!
Írj mailt.
Hali Devilke!
Mennyiért vesztegeted a lamellákat?
Valakinek jó állapotú olajszivattyúja van?600-asé jó nekem,és mennyiért?
Vagy vegyek inkább vadi újat?
Üdv Ády
Nagyon gyenge a szikra, ki lett mérve a tekercs már a megfelelő értéktől elég távol áll ezért újra kéne tekercseltetni. Egy gerjesztős, ha van megközelítőleg mi az ára? Vagy jobban megéri megtekercseltetni a régit mennyire lesz az tartós utána?
-Tengely átmérő 19,7 /20/
-Féktárcsa osztókör (kb) 124 mm 4 csavar fogja, 87mm távolságra vannak egymástól a furatok(kb) /osztókör 140 , agyátmérő 121 , csavarok belső széles egymástól 88 , furatközép-furatközép egymástól 100 /
-lánckerék osztókör (kb) 153mm 6 csavar fogja, 76 mm távolságra../ugyanolyan lánckerék van rajta,így minden stimmel/
-lánckerék- féktárcsa egymáshoz képest legnagyobb távolság 159mm /ez is kb stimmel makulátlan tárcsával/
-küllő vastagság 3.4 mm (32 darab) /szintén 32 , vastagság 3,5 /
-távtartó szélessége:18mm átmérő 28mm /ki van szedve,így ezt nem bírtam mérni,de feltételezem hasonló méret/
nekem az oldalán van a tulfolyó cső .A karbi alján meg van egy csavar kis csővel ami végulis a csésze aljából van kiképezve .Ha kinyitod a csavart lefolyik a bwnzin a karbiból.(yamahámon volt ijen)na ez a csavar nem zár rendesen.
Helló! Most fejeztem be a méregetést, írom az adatokat...
-Tengely átmérő 19,7
-Féktárcsa osztókör (kb) 124 mm 4 csavar fogja, 87mm távolságra vannak egymástól a furatok(kb)
-lánckerék osztókör (kb) 153mm 6 csavar fogja, 76 mm távolságra..
-lánckerék- féktárcsa egymáshoz képest legnagyobb távolság 159mm
-küllő vastagság 3.4 mm (32 darab)
-távtartó szélessége:18mm átmérő 28mm
Nem néztem lánc nélkül.Hát csaknem maradt már ki.Nem voltam itthon,fater csinálta.Amúgy nem állandóan ropog,hanem tekered-tekered és ropog utána kisebbet majd megint semmi majd megint ropog egyet.Nem értem,hogy mi lehet.De mikor megyek vele akkor az utca saroknál még hallani egy ilyen kisebb ropogást majd abba haggya.Inkább akkor csinálja ezt mikor tolom.
Üdv .már nem a túlfolyón folyik a benzin azt az uszó állitás megoldotta .hanem ahol téli tárolás előtt lekell ereszteni a benzint (a karbi alján levő csavarnál )na az kapott egy darabb benzin csövett ledugózva .A gyertya nem kormos ellenben tök benzines .tisztitás után indul . de csak szivató nélkül..tűszelepre én is gondoltam .de előbb meg várom mi lessz az új gyertyával .remméllem holnap estére többet tudok.De ha esetleg van valakinek felesleges tűszelep ,fúvókák. azt átvenném .
A 2 gerjesztőtekercses 85-90 ohm ellenállással nagyon jók!
A gyenge szikra, szemre, még nem jelent semmit!
Az 1 tekercses megegyezik xl6 tekercsével!
20 körül adják bontóban,és 15 a tekercselés,már ahol nekilátnak! Ritka az ilyen vékony drót!
Írj mailt.