Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! :)
Ez az! meg veszem,feldobod postán után véttel?
indításnál én is észrevettem hogy jobb, de leginkább ha régóta áll
ha minden nap megy akkor a legfosadékabb román benzinnel is jól indul-megy
nemtudom hogy ezek az egyhengeresek mennyire érzékenyek ,de nekem a sport motor jobb volt premium benzinnel.Egyeletesebben járt ,sokkal jobban indult hidegben de csak ennyi ,nem vettem észre hogy jobban vagy rosszabul menne.
Ilyen. Crossmotor, papír nincs. alvázszámból meg nemtudok rájönni
Na utána olvastam, Mindenhez a hőfokhoz a km méréséhez meg a ford szám méréséhez is jönnek a cuccok vele együt dobozban, külső hőmérsékletet motorhmérsékletet ford számot km mér stopper van rajta meg rendes óra is van benne beépített aku nem kell hozzá csak egy táp szál a motortól.
Cső! Km ford szám meg talán a víz, de ráírtam megint aztán csak elmondja ! Neki sincsen benne akksi!
sziasztok! gyengébb minőségű benzin okozhat olyat hogy nem pörög/nem megy úgy a motor? vagy be képzelem. de volt hogy új benzint tettem bele és jobban ment, bár lehet csak beképzelem.,
szia! bocsi hogy ide írok, mondtad meg kérdezed a haverodat a lcd-s km/h mérő miatt. ha sikerült írj.köszi! végül is a lényeg hogy mi jár a dobozban. meg hogy kell neki 12v mert akkor 1-akku is kell még. vagy jó ha elinditóm a gépet azt kap áramot. köszi!
sziasztok .
Itt a bovden, apró sérülés van a bovdenházon és a műanyag része el van pattanva de hibátlanul működik a bovden nincs szálasodva stb..
80 cm az egésznek a hossza , visszatolt állapotban 60mm bovden marad a karbi felől
Fékbetét mérete... milyen féknyereg van rajt stb..
Forgalmi, alvázszám
Üdv, van egy NX 650-em, hátsó fékbetét kellene bele, de nemtudom az évjáratát.. miből tudnám kideríteni?
huu az király lenne
Megnézem , szerintem lesz ilyen !
Szevasztok! Keresek XL 125 vagy 200 komplett hátsókereket és szilyen szivató bovdent! Vagy ha tudja valaki honnan tudék rendelni bovdent.
Ez elég baráti ár
Neked mi az emberi ? :D 2 .000 ft ?
34 ezer egy komplett készlet akkor a 14 ezer nem olcsóbb ?
emberi áron gondoltam.olcsóbb nincs valahol?
Itt pl link
Egy sör lesz köszi
Hali.Valaki meg tudná mondani honnan tudok emberi áron szelepdekni és hengerfej tömitést rendelni?Xr600-hoz kellene
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-8211622

Ez eléggé megéri ennyiért nem?