nemtudom hogy ezek az egyhengeresek mennyire érzékenyek ,de nekem a sport motor jobb volt premium benzinnel.Egyeletesebben járt ,sokkal jobban indult hidegben de csak ennyi ,nem vettem észre hogy jobban vagy rosszabul menne.
Na utána olvastam, Mindenhez a hőfokhoz a km méréséhez meg a ford szám méréséhez is jönnek a cuccok vele együt dobozban, külső hőmérsékletet motorhmérsékletet ford számot km mér stopper van rajta meg rendes óra is van benne beépített aku nem kell hozzá csak egy táp szál a motortól.
sziasztok! gyengébb minőségű benzin okozhat olyat hogy nem pörög/nem megy úgy a motor? vagy be képzelem. de volt hogy új benzint tettem bele és jobban ment, bár lehet csak beképzelem.,
szia! bocsi hogy ide írok, mondtad meg kérdezed a haverodat a lcd-s km/h mérő miatt. ha sikerült írj.köszi! végül is a lényeg hogy mi jár a dobozban. meg hogy kell neki 12v mert akkor 1-akku is kell még. vagy jó ha elinditóm a gépet azt kap áramot. köszi!
Itt a bovden, apró sérülés van a bovdenházon és a műanyag része el van pattanva de hibátlanul működik a bovden nincs szálasodva stb..
80 cm az egésznek a hossza , visszatolt állapotban 60mm bovden marad a karbi felől
ha minden nap megy akkor a legfosadékabb román benzinnel is jól indul-megy
Ilyen kell neked akkor
80 cm az egésznek a hossza , visszatolt állapotban 60mm bovden marad a karbi felől
34 ezer egy komplett készlet akkor a 14 ezer nem olcsóbb ?
Egy sör lesz köszi
Ez eléggé megéri ennyiért nem?