én mentem domival is meg a linken szereplő típussal is szerintem terepre jobb a 600as
persze mindkettő viszonylag gyárias kialakítású volt
ha majd egyszer összeszeded magad akkor kipróbálom a te űrtechnikás cuccod is
Ennyiért lehet találni 50 ccm-es sueprmotonak nevezett dolgokat meg simsonsokat is majdnem
Ő ennyit kér érte aztán, hogy mennyiért adja el az megint más téma.
ezekből a villanyos indításúakból annyira kevés van hogy akármennyit kérhet érte
de ha belegondolunk manapság mit ér az a 250ezer akkor nem is olyan vészes, ennek dupláját betolod az érhálózatba egy rendesebb felkészüléskor
de ha azt vesszük hogy az első szimóm ára nem takarta be fater 2 havi fizetése, és ez a kacatot meg tudná venni 2 havi nyugdíjából alku nélkül
mindemellett én se adnék érte ennyit de csak azért nem mert már van elég lom
Hát kb igen! persze lehetne csendesebb, ha a vezlánc vezetőket kicseréltem volna és új veztengelyek meg himbák lettek volna benne, de akkor erre volt pénz. Azt tudod hogy az egyik veztengelycsapágyat félig le kell zárni?
megpróbáltam lejjebb vinni az alapjáratot most 2000 mutat a fori mérő szép hangja van de ha lejjebb viszem csatog a szelep. lehet hogy még nagy lenne a hézag .0.10-0.05 re állitottam vegyem kissebbre vagy más lehet a hiba ?Estleg törődjek belle a magas alapjáratba?
ezek azért jók mert egy hibát ki lehetett szűrni
de az új gyertyát meg ne drótkefézd, égesd ki gázlángon ha megkívánja
karbi beállításhoz meg kitartást
Na megjött az új gyertya ,nagyboldogan beszereltem .Hamar kiderült nem sokat segit .valamivel könnyebb lett az inditás.A 10 perc helyett talán 3-4 perc lett.Nem erre számitottam .Akkor maradt a karbi hiba .Mondjuk gondoltam mikor szelőztetem abenzin szag beterittette a garázst
napi fürdés pár perc, ennyiért kár sok pénzt beleölni