Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kell egy villanyrezsó+fazék meg egy lábakon álló zománcos kád aztán olcsón megúszod
napi fürdés pár perc, ennyiért kár sok pénzt beleölni
én mentem domival is meg a linken szereplő típussal is szerintem terepre jobb a 600as
persze mindkettő viszonylag gyárias kialakítású volt
ha majd egyszer összeszeded magad akkor kipróbálom a te űrtechnikás cuccod is
Hát én most az érhálózatba nem tolok semmit hanem inkább a lakásba és azon belül a fürdőszobára fog rá menni szerintem nagyjából egy misi
Ennyiért lehet találni 50 ccm-es sueprmotonak nevezett dolgokat meg simsonsokat is majdnem
Ő ennyit kér érte aztán, hogy mennyiért adja el az megint más téma.
Akkor inkább már vegyen dominátort,mert az legalább egy karbis és hátul is tárcsás.Ennyiért lehet azt is találni.
ezekből a villanyos indításúakból annyira kevés van hogy akármennyit kérhet érte
de ha belegondolunk manapság mit ér az a 250ezer akkor nem is olyan vészes, ennek dupláját betolod az érhálózatba egy rendesebb felkészüléskor
de ha azt vesszük hogy az első szimóm ára nem takarta be fater 2 havi fizetése, és ez a kacatot meg tudná venni 2 havi nyugdíjából alku nélkül
mindemellett én se adnék érte ennyit de csak azért nem mert már van elég lom
Nem ismerem a motort,de a gyáriasság leghalványabb formája se látható rajta Ahogy nézem papírja nincs Ha jó a motorja akkor egy 100 ast megérhet
mennyit ér szerinted?
Nem ismerem,de szerintem elég csúnyán elírta az árát az úriember
aztmeg hogy?
le zárni?
http://youtu.be/f0reTPua_1s
Viszont ez a nyeszergés a másik mocimba is benne volt, ezt hogy mi csinálja nem tudom!
Hát kb igen! persze lehetne csendesebb, ha a vezlánc vezetőket kicseréltem volna és új veztengelyek meg himbák lettek volna benne, de akkor erre volt pénz. Azt tudod hogy az egyik veztengelycsapágyat félig le kell zárni?
Ha jól be van lőve a hézag és még úgy is zörög akkor nagy valószínűséggel szét vannak kopva a himbáid.
alapjáraton ennek is érdekes a hangja .Ilyennek kell lennie?
7 ezer a garnitúra lamella képet meg csináltam már
ha érdekel felhívsz délután leszek csak elérhető 4 óra után
06 harminc 8760489
Hali!
Itt a mail címem: bodoadamvtkukacfreemail.hu és neked is devilke ide írhattok vagy képet küldhettek az alkatrészekről és persze árat is
Üdv Ády
Nem csak szemre lett megállapítva, ki is lett mérve. Már oda van tekercselésen, 15-16 körül lesz árban azt mondták.
csak a szelep csattog? Vagy mit produkál még? Nem alacsonyan el kell neki kegyegin 1000ren is ha jól emlékszem.
http://youtu.be/or9OT7upYqI
megpróbáltam lejjebb vinni az alapjáratot most 2000 mutat a fori mérő szép hangja van de ha lejjebb viszem csatog a szelep. lehet hogy még nagy lenne a hézag .0.10-0.05 re állitottam vegyem kissebbre vagy más lehet a hiba ?Estleg törődjek belle a magas alapjáratba?
Szedd ki őket, aztán ha valamivel egyezik úgy gombokért fogsz tudni rendelni, de még ebayen se találtam hozzá sehol normális szettet!
hétvégén neki állok .Újra .Még valami honnan tudnék rendelni karbi cuccokat ,tűszelep tömités fuvóka akármi
ezek azért jók mert egy hibát ki lehetett szűrni
de az új gyertyát meg ne drótkefézd, égesd ki gázlángon ha megkívánja
karbi beállításhoz meg kitartást
Na megjött az új gyertya ,nagyboldogan beszereltem .Hamar kiderült nem sokat segit .valamivel könnyebb lett az inditás.A 10 perc helyett talán 3-4 perc lett.Nem erre számitottam .Akkor maradt a karbi hiba .Mondjuk gondoltam mikor szelőztetem abenzin szag beterittette a garázst