Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valakinek elfekvőben kuplung bowdenje xl600rmg re ? vevő lennék rá
neked van olyan?
adok cserébe egy új univerzálisat
Köszi Urak! Állítólag zörög még nem láttam a gépet, üzemképes, terepjáróra váltana.
én 13ért vettem DID láncot újonnan
Csak a lánc 18 ezer körül van. Ha van meglepi még akár belerohanhatsz egy több százezres felújításba is. Cserélje ki a tulaj aztán ha jó lesz csak úgy vedd meg!
Ha jól emlékezem a vezlánc felőli csapágy porvédőjének fent kell lenni.
Sziasztok,

Lehet vennék egy XL600 LM-et. Vezérműlánc csereérett lenne rajta, nem tudjátok kb mennyibe kerülne a cseréje?

Köszi!
Hali!
Mennyiért vesztegetik az olajszivattyút,nem tudod?
És milyen állapotban van ez egyáltalán?
Üdv Ády
Akkor szivó csonk bovdenek ,+valaamien légszűrő.mibe fájhat ez igy?
Vegyél rá dominátorét
ezzek ugyan úgy csatognak mint az enyém alapjáraton .Hétvégén csinálok videót. megpróbálom felteni . na már ha sikerül a karbival boldogulni
esetleg van valakinek felesleges kuplunkonzola? olyan amint a szivató is rajta van?
persze karokkal kompletten, nem aranyáron
hondákon láttam több típuson is ilyet(husky is ilyen csak az olajos)
forintot se költsél rá szerintem mert ebbe fogsz bele őszülni...
szopok így is eleget a nejjel, nem kell még a fűnyírás is
Kemény vagy mint a vídia
akkor írásbeli szerződést kell kötni hogy ő takarítja, ha nem akkor nekirepül a 2kilós kalapács
nálunk a fű volt így(bár nincs róla írás) mondtam az asszonynak ha kell akkor nyírja is, mondtam neki ha nekem kell nyírni akkor gyomírtózom(vettem is egy flakon glialkát, tudja jól, hogy meg is tenném) eddig még 1x sem nyírtam
Attól én is tartok,hogy sok nyűg lesz vele,de már késő mert a csajom úgy beleélte magát,hogyha nem lenne megvalósítva tuti befalcolna
Nem tudok sajnos,de szerintem ne most vegyél motort várj vele december közepéig vagy január elejéig akkor a legcsövesebb a magyar és szerintem ne vegyél xl-t mert szopni fogsz a dupla karbival és sokkal könnyebben gátas tud lenni a hengerfeje
úúúú b+
hogy utáltam az akváriumot takarítani
volt ilyen ki s vízi porszívó(szarszívó) aztán azt húzogatni az alján, meg fültisztító pálcikával vízkőteleníteni a szélét
szerencsére az egyik takarítás alkalmával úgy oldalbavertem hogy elrepedt a sarkánál és csepegett
azóta nincs állat a lakásban
vársz 2 hetet, eltekersz megnézed, aztán le kell alkudni 220ra
Köszi! Tudsz valami dominatort nem horror áron
tavaszra kellene egy pár napos túrát csinálni
elméletileg kapok addig pálinkát
Az a baj,hogy az az én igényeimnek nem felel meg Nálam inkább a válaszfalba épített 700 literes akvárium játszik Ha már fürdőszoba akkor halakat is lássak benne miközben áztatom a buborékos kádba golyóimat
Ha itt jársz pesten jelezd nekem és bemutatlak egymásnak titeket Mert sajnos én nem tudom,hogy motorral mikor jutok a közeledbe