Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mentem már egy csomó típusú 350essel langyos húgy mind
a 600as csak másabb, és semmivel sem drágább mint azonos típusban a 350es inkább olcsóbb
Mi a fasznak neki haccázas?
350 baszki
200 van egy fasza tt ar 350et meg kaptok 130-150ért, xt 230 patika 350es van..... És alacson elég erős, sokkal jobb mint egy 600as
semmi értelme messzire menni, kibaszott egy dögök ezek az eladók.
szerintem 10ből 9 tuti lyukra futás
ültem már domin, nekem nem jött be, szerintem magasabb is az xl-től meg sokkal nagyobb térfogat, és magasabb súlypont
szóval egy olyannak aki akkora mint a tacskó ülve nem biztos hogy jó lenne
igazándiból a jó egy viszonylagos fogalom, a most megtekintett xl is jó lett volna mondjuk 130ért, 150ért meg elgondolkodtató. 180ért nem volt jó
mint a tegnapi tt is, 120ért nem volt jó, 80ért láttunk volna benne fantáziát ami minimum 100pénz rátolása után jó is lett volna
pl haver xl-jével annyi meló lenne hogy kitakarítani a teleszkópokat mert már 4 éves olaj van benne, átzsírozni a himbát-kormánycsapágyat és elmegy még jó pár évet
mindez 250ért friss műszakival és elfogadható, de nem hibátlan külalakkal
Gyárilag a domi se magas Kb mint az xl.Azt azért nehéz kivitelezni,hogy olcsó legyen,jó legyen és ott legyen a kertek végében
a csávó kb 160centi az xl-ről épp leér a lába
de mutass egy domit kiskőrös 30(max 40)km-es körzetében ami 200alatt van(de inkább 170alatt) és annyira egyben van hogy max 50es ráköltéssel elmegy 2 olajcserényi időt
Inkább nézzetek egy dominátort
sziasztok tud valaki egy jó navigációt ami földutakat is tudja azse baj ha csak valami telepithető ap.
tapasztalatot
és a hab az hogy megkérdeztük ép-e a gép nincs-e valami hiányossága nem folyik-e az olaj, minden elektromos rész e jó-e önindító jó-e stb
telefonba még egy tök jó motor volt
nem nyertem semmit? én jól tippeltem :D
a 150 reális lett volna
olyan 50pénz pluszba és kb egyben lett volna
bár a váltó az zavart, a hondáknak jobb szokott lenni mint a yamaháknak
yamahánál fel sem tűnik hogy 1esből nincs üres csak kettesből
de itt 1ből kettőbe felváltani szinte lehetetlen volt álló helyben járó motorral üres meg végképp nem volt
ettől még annak a lom tt-nek is jobb volt a váltója amit tegnap néztünk
ami viszont tény h 150 ért jó xl-t meg nemigen kapsz
ja és még ami lemaradt, mentem egy kört megnéztük az olajat a nívó alig érte el a szintet
ránéztem az elejére aztán csak pislogtam
ja és a villanyaknál is fura a festék ha ki lett volna mérve szerintem egy kicsit görbe is, de nem látszik(sötétben zseblámpával)
hát 180 ért meg a kutya nem fogja megvenni
2. verzió lett
és nem adta 150ért
sorban:
-villavédő hiányzik+ itt-ott kábelkötözős idomhegesztés
-a hátsó felni nem a sajátja
-az első teleszkóp nem a sajátja és nem is rugózik jól ráadásul úgy van felfogatva a fékmunkahenger hogy a fékbetét félig lelóg a tárcsáról
-szivárog az olaj a hengerfejtömítésnél
-extra gány festés mindenhol(blokk-váz-stb)
-önindítóról képtelen beindulni hidegen(rúgásra kb elfogadható de közel sem pöcc-röff)
-elég lomhán megy semmi tűz nincs benne, alacsony fordulaton semmi nyomaték
-a váltó full szar üreset kb 1 perc volt mire eltaláltam

a pozitívum hogy kb megvan egyben minden idom, ülés rendben, nem füstöl(bár egy kicsi ciripelés van melegen)

szerintem túrták a devecseri piacon jóval 100alatt üzemképtelenül, max meggyűrűzték aztán bepamacsolták és most árulják
2 tippelnék és arra hogy 150 alatt is oda adná...
szia nekem kéne eggy gyujtás elöszabályzo ami a hengerfejen és a vezérmü tengely végén találhato köszi itt a kép.
OKé! Nálam csak a polcon porosodna.. :)
180 az alja?
Aztán elhozzátok 130- ér.
Jaaa,meg csak szelepeket kell állítani...
1
De nagy felháborodás ha X
Szevasz! Meg jött a bowden holnap megy a credit.
Kicsit csörög de szép
na lehet megtenni a tételek hogy a tegnapi hondás linken szereplő gép
1: kicsit kamu
2: nagyon kamu
x: jó gép
7 óra felé meglesz az eredmény
az biztos hogy ez egy 100%-os kupec gép, csillog villog és szerintem még egy kis ps is benne van
telefonon 180 volt az alja, ami még nekem mindig nem tetszik
Szerintem felejtsd el Én még nem láttam olyant aki ezt így megoldotta volna Nekem egy gps van oda betéve de a műszerfal nem fért volna el.