Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis fordulaton még talán az XL 600 R jobban tol mint az RMG -LM
Talán ez azért van mivel más a löket furat arány a két XL közt..
laza? ezt h érted?
ini ez a tiéd?
mentem már egy kört az xl-el mert azt hiszik az idegenek hogy szar a honda mert már hetek óta csak szerel meg szív a nép
szóval eladás előtt teszteltem egy kicsit, egész kellemesen motorozható(már évek óta nem mentem vele)
tócsákat kerülgetni jobb mint a yamaha, igaz nem is egy kategória a két gép
de az még mindig nem tetszik benne hogy kis fordulaton nem tol úgy mint a ténéré
most cseréltem bár mintha igy is laza lenne. .nekem kicsit úgy tünik mintha a dekó szelep szólna .vagy mi. az az érdekes hogy csak 2000 alatt.
lehet az inkább a vezérműlánc nem?
hát tavaszra enyém is elő áll addig semmi infót nem szivárogtatok ki róla:D
Akkor én is nosztalgiázok kicsit
Remélem az XR is fog ennyi örömöt szerezni...
Hengerfejtetelyétől mintha a szelep csatogna de a ha huzom neki elhalgat .
hmm az xl 600 de szerettem....
honnét hallasz csattogást?
Köszi szépen.
Hétfőn intézkedek. :)
azt értem de gyanitom hogy rosszul raktam össze .+alap járaton mintha csatogna is .
egyébként elárulod miért is ragaszkodsz hozzá?
valószínűbbnek tartom hogy pici gázt húztál és azért rúgott vissza autó dekót nyugodtan elfelejtheted ... mert azzal csak segítesz ha nem kötöd be
ja még egy kérdés karbi úszó szintet mind a két karbiba 20mm re állitottam az jó ?
sziasztok tapasztaltabbak segitségEt kérném.Honda xl 600 autómata dekót akarom össze rakni. nem volt bekötve és inditáskor olyat ruggot vissza hogy betörött az oldal dekni .A berugó tengelyen +a deko mechanikán meg van a jel ,össze van állitva .Na de most akkor a jel merre áljon mikor berakom a berugó tengelyt felfele v lefele?.
Sziasztok. 96-os NX 650 - hez keresek GYÁRI kipufogót.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szia! Ha érdekel van egy gar. kuplung lamellám Tourmax
7 ezerbe oda tudom adni ha érdekel akkor hívj fel adatlapomon a hirdetésekben ott a számom
sziasztok! nektek mennyi km-van a masinában? nekem most 32000km xr650r. még remélem jó lesz egy darabig. én 95% utcán használtam nem volt "gyepálva", . remélem még bírja :)
köszönöm! azt majd meg kérdeznéd mi jár hozzá tartozékban. köszi!
Sziasztok.

érdeklodnek, hogy van e valakinek elado kuplungszettje honda xl600 motorhoz?
Illetve kernem a velemenyeteket hogy alapjaraton fustol a motor de ha menetkozbe gaz rantasnal elmullik..akkor ott a szelepszar szimering lesz a bűnös? Ez a szimeringnek mennyi az ara/db.
Köszönöm!
jó állapotú devilke ? mennyibe adnád?
Nekem nincs csak ami a motoron van.A neten tuti,hogy találsz eladót.