Van egy eladó honda xl/xr/nx hez való komplett kuplung 2,9 mm es vastagságú kopó lamelákkal+ fémlamella és az egész kuplungszerkezet kinyomó csapággyal és a hozzátartózó fogaskerékkel együtt 15.000+posta.Van eladó olajpumpa is 3000 ft-ért.
Üdv Mindenkinek! Tanács kellene, 1 xr 250 v 400 keihin karburátor beállításához?Melegen nem v csak fél szivatóval hajlandó indulni! Előre is köszönet az építő tanácsokér/tapasztalatokért!
A kipufogó nyitásokkal vigyázz mert ha túl nyitod akkor eltudod baszni a nyomatékát Nekem is tuning leömlő van fent aminek 30 mm es a két csőnek a belső átmérője ami a hengerfejhez csatlakozik,és érzem,hogy kicsi nyomaték fogyott lentről a gyári 26 mm es leömlővel szemben.Viszont forgósabb lett tőle.
köszi a jótanácsot, nem erőltetem akkor a tuning veztengelyt. Előzőmben 100mm Dominator dugó volt meg tm40 karbi, nyitott dobbal (könyökcső gyári volt), az már úgyis fickós volt. Ezen gyakorlatilag új vezérműtengely van, meg tuning könyökcső, inkább kipufogóra és karbira koncentrálok.
Egyébként ezen a szaron minden cserés lesz, a hajtókartól kezdve az olajpumpán át a dugattyúig minden.
De ha egyszer kész lesz akkor ékszer lesz, a pénzt nem sajnálom rá. Imádom ezeket a régi vasakat.
Nekem stage 1 van a domiba,mikor gyári karbival használtam ezt a tengelyt akkor érezhetően vesztett a nyomatékból alul,viszont közepes tartományban élénkebb lett.Aztán mikor feltettem rá a mikuni hsr (tm) 42-őt akkor visszajött a nyomaték és jelentősen javult a gázreakció.Én a nem erőltetném a stage 1 est a helyedbe mert annyit nem ér mint amennyibe kerül.A karbi cserét viszont mindenképp javaslom.Viszont ha a tm 42 mellett döntesz akkor úgy készülj,hogy lehet játszani a beállítással mert az 1600 ccm es harley-kra van gyártva.Én is sokat küzdöttem mire jó lett,de ha az mellett döntesz mégis akkor szívesen segíttek a beállításba mert már én kitrükköztem a beállítást.Viszont ha egyszerűen beállítható karbit akarsz akkor a tm 40 való neked,könnyedén belőhető.
Homokban menni kell mint a barom.
50-60 felé kisímul a járåsa a gép nek 70-80felé már az sem számít hogy jár az eleje 30centiket ide-oda
110 felé meg már a tarló szántás is aszfalt igaz a visszalassításban bármikor könnyedén meg lehet a hullazsák
Sziasztok, talán van még aki emlékszik rám.
Régen én is irogattam ide, amíg még volt motor, de most megint van, úgyhogy megint lesznek kérdéseim.
Vettem egy retek mód lelakott, és tákoló "szerelő" által javított XR600-at, s azt csinálgatom, vagyis egy jóbarátom csinálja. Váz már le van homokszórva, porfestve stb. lassan megjön hozzá minden apróság (ismét aktív eBay felhasználó lettem).
Nem fogom sajnálni a pénzt a felújításba (ahogy már eddig se tettem), de érdemes stage 1 vezérműtengelyt vennem? 101 mm-es dugattyú lesz a hengerben (640cc), meg szerzek majd hozzá egy Keihnin FCR41 vagy Mikuni TM 42 karbit. Mennyi nyomatékot vesztek alsó fordulatszámon?
Na na azért az már egy más kategória Amúgy megnyugtatlak,hogy lent az alföldön tuti nyerő lennél mert én rühellem a homokot és ha már csak 100 métert mennem kell ebbe süppedős szar homokba már ver a víz Neked meg az a megszokott terep,tehát óriási előnyöd lenne
az utódai fogják majd olyanhoz amire nem lenne büszke az öreg
mert aki villanyautókat is csinál az mindenre képes
bár amióta kaptam egy bokától-heréig gipszet én is visszafogottabban közlekedek, és néha még félni is szoktam
Egyébként ezen a szaron minden cserés lesz, a hajtókartól kezdve az olajpumpán át a dugattyúig minden.
De ha egyszer kész lesz akkor ékszer lesz, a pénzt nem sajnálom rá. Imádom ezeket a régi vasakat.
Zárod Nyitod a napot
50-60 felé kisímul a járåsa a gép nek 70-80felé már az sem számít hogy jár az eleje 30centiket ide-oda
110 felé meg már a tarló szántás is aszfalt igaz a visszalassításban bármikor könnyedén meg lehet a hullazsák
Régen én is irogattam ide, amíg még volt motor, de most megint van, úgyhogy megint lesznek kérdéseim.
Vettem egy retek mód lelakott, és tákoló "szerelő" által javított XR600-at, s azt csinálgatom, vagyis egy jóbarátom csinálja. Váz már le van homokszórva, porfestve stb. lassan megjön hozzá minden apróság (ismét aktív eBay felhasználó lettem).
Nem fogom sajnálni a pénzt a felújításba (ahogy már eddig se tettem), de érdemes stage 1 vezérműtengelyt vennem? 101 mm-es dugattyú lesz a hengerben (640cc), meg szerzek majd hozzá egy Keihnin FCR41 vagy Mikuni TM 42 karbit. Mennyi nyomatékot vesztek alsó fordulatszámon?
de a tisztesség azért egy gyári domiért kiáltana
valami sportgépre is a yamahával terveztettek többféle hangú kipufogót
ferrari vagy ilyesmi kaliberre