Semmi,sőt most mostam le meg kifújtam a betéteknél is kompresszorral.Fékbetétet kell majd cserélni mert az igencsak elkopott.Olyan szintre,hogy fém-a fémen fut sajna,de annak meg nincs köze hozzá.Csapágy meg nem törhetett össze mert nem kotyog.Tengely se repedhetett,törhetett meg,mert akkor gondolom nem is forogna rendesen.Csak ezaz,hogy ropog.Szerelőhöz fog menni vagy 3 hónap múlva..tegnap szóltunk neki és azt mondta majd visszahív mikor van egy kis ideje.Lehet addig stop van a motorozásnak.
Mozog is annyit.De ez a ropogás nagyon zavaró.Amúgy ilyen hangja volt mikor csapágyas lett.Viszont egyáltalán nem kotyog.Létezhet,hogy annyira megvan húzva a kerékcsavar,hogy attól ropogna?(Nyomatékkulccsal lett lehúzva)
Olyan bajom lenne az XR-rel,hogy mikor tolom vagy tekerem bakon a hátsó kerekét,akkor ropog.Olyan mintha feszülne valami.Lánc feszessége az jó,nem ütközik semmibe.Hanem a tengelytől jön ez a hang.Most kapott új kerékcsapágyakat meg szimeringeket.Nem lóg,nem kotyog.
Menetköbe is hallani de csak egy 500m-ig,utána meg teljesen jó.
Valaki valami öklet?
Hali Mocis!
Meg tudnád mondani nekem a 600-asnak a kuplunlamella fizikai méretét?Devilke már megmérte de az 500-asé...116mm a belső átmérő 150mm a külső a fülekkel.
A 600-aséval egyezik ez a méret?Ha igen akkor a szivattyú is egyezni fog valószínűleg.
Üdv: Ády
Mérek én is holnap,mailem:
n.sasvarikukacgémélpontkom
6004 es csapágy van benne,annak 20mm a furata,a lánckerék ugyanaz.
A 160mm is ismerős,mintha a lánckerék és féktárcsa felfekvő felületeinek távolsága lenne..
A féktárcsa felfogatása 4 csavaros? Ha igen akkor mérj rá az osztókörre,lehet azt is át lehet menteni a régiről.
"a túlfolyón folyt a karbi" "benzines a gyertya" .
-A tűszelep akkor nem zár jól ha a túlfolyón folyik valamennyi és "rátettél inkább egy csövet"
-A tűszelepnek a gumi feje mehet tönkre(márha a Hondánál gumis a vége)
"ledrótkefézve indul"
-Tehát nagyon bekormozza indulás után tehát sok a benzin.
-Én megnézném a szivató zár e rendesen a bovdennek van e holtjátéka((a hidegben összemegy a bovden,de ennyit?).A légszűrő ha eltömődött akkor is többet kap fel benzint.
Az úszót pontosan beállítottad azt írtad.
Helló! Először is köszönöm a segítőkészségedet! Az XR650R hátsó kerékagy méretei:
-tengely átmérő 20 as az ebay es infok alapján, de holnap megmérem.
-A lánckerék és a féktárcsa legtávolabbi pontja egymáshoz képest 160mm mérőszalaggal mérve... holnap kiszedem és lemérem precízen.
ha kisebb a cr-agy az nem gond.. azon még lehet hézagolni..
most egy drz- cross szettet áruló fickóval beszélek, aki talán a napokban tud pontos adatokat küldeni. De úgy informáltak hogy 3mm-el szélesebb a drz agy mint az xr.. tehát 163mm kb. Egy email címet írsz nekem ? mert nem találtam az elérhetőségeid között... kösz előre is!
Olyan bajom lenne az XR-rel,hogy mikor tolom vagy tekerem bakon a hátsó kerekét,akkor ropog.Olyan mintha feszülne valami.Lánc feszessége az jó,nem ütközik semmibe.Hanem a tengelytől jön ez a hang.Most kapott új kerékcsapágyakat meg szimeringeket.Nem lóg,nem kotyog.
Menetköbe is hallani de csak egy 500m-ig,utána meg teljesen jó.
Valaki valami öklet?
Annyira szakosodunk a hondára,ez már fertőzés...
Mi a baja? Ellenállása?
1 vagy 2 gerjesztőtekercses?
Meg tudnád mondani nekem a 600-asnak a kuplunlamella fizikai méretét?Devilke már megmérte de az 500-asé...116mm a belső átmérő 150mm a külső a fülekkel.
A 600-aséval egyezik ez a méret?Ha igen akkor a szivattyú is egyezni fog valószínűleg.
Üdv: Ády
n.sasvarikukacgémélpontkom
6004 es csapágy van benne,annak 20mm a furata,a lánckerék ugyanaz.
A 160mm is ismerős,mintha a lánckerék és féktárcsa felfekvő felületeinek távolsága lenne..
A féktárcsa felfogatása 4 csavaros? Ha igen akkor mérj rá az osztókörre,lehet azt is át lehet menteni a régiről.
Gyújtótekercset keresek xr 600 hoz valakinek esetleg?
"a túlfolyón folyt a karbi" "benzines a gyertya" .
-A tűszelep akkor nem zár jól ha a túlfolyón folyik valamennyi és "rátettél inkább egy csövet"
-A tűszelepnek a gumi feje mehet tönkre(márha a Hondánál gumis a vége)
"ledrótkefézve indul"
-Tehát nagyon bekormozza indulás után tehát sok a benzin.
-Én megnézném a szivató zár e rendesen a bovdennek van e holtjátéka((a hidegben összemegy a bovden,de ennyit?).A légszűrő ha eltömődött akkor is többet kap fel benzint.
Az úszót pontosan beállítottad azt írtad.
szóval ha csak annyival szélesebb a drz akkor nem gáz
-tengely átmérő 20 as az ebay es infok alapján, de holnap megmérem.
-A lánckerék és a féktárcsa legtávolabbi pontja egymáshoz képest 160mm mérőszalaggal mérve... holnap kiszedem és lemérem precízen.
ha kisebb a cr-agy az nem gond.. azon még lehet hézagolni..
most egy drz- cross szettet áruló fickóval beszélek, aki talán a napokban tud pontos adatokat küldeni. De úgy informáltak hogy 3mm-el szélesebb a drz agy mint az xr.. tehát 163mm kb. Egy email címet írsz nekem ? mert nem találtam az elérhetőségeid között... kösz előre is!