Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell egy nagy kormányszivacs azt nem lesz semmi baja! De jó látni pl a vízhőfokot, mert az xr hajlamos elfőni!Majd eldönti! Haver 80 dolcsiért vette most mondta!
hondát nem tudom de a yamahánál az osztrák 500as verziónál csak a hengerfurat kisebb, a többi az utolsó csavarig egyező
Nem tudom sajna már minden xl cuccot eltakarítottam itthonról rég! De pl mocisnak lehet hogy van kérdezz rá! Ha aszt írják hogy 600as blokk az alapja szerintem megegyezik, de ez egy kibaszott ösztereich versön, semmit nem találtam hozzá, tehát csak egyeztetés után rendelj,
amúgy terepre szerintem felesleges ez a vapor óra(én is agyaltam rajta sokat de elvetettem az ötletet)
nyomsz egy hátraszaltót, vagy épp leveri egy faág és megsérül és kb 30pénz
Hali!
Olajszivattyú?Ne nevettess megy a kukába mert közel fél milimétert lötyög egymásban a két fogaskerék,csoda hogy még visz valamennyi olajat.Szóval azt mondod hogy egyezik a 600-as meg az 500-as kuplunglamella meg a szivattyú?Csak azért mert nem akarok potyára rendelni... És sajnos már kopog egy kicsit a motor....Valószínűleg hajtókaros lesz.Idén már nem is megyek vele sehova majd szép lassan a tél folyamán meg lesz javítva minden benne
Te tudod a 600-as kuplunglamella méreteit?Vagy ugyanaz a méret amit devilke is méretezett?
Kösz mégegyszer a segítséget sokat jelentett
wapor
angolul
igen asszem hogy kis mágnest kell tenni a féktárcsához, fordulatot meg talán a gyertyakábelről vesz. Ha gondolod megkérdem havert hogy mi hogyan meg mennyi!
ez nagyon jó megoldás! annyi hogy ezt hová kell kötni a sebesség méréshez. vagy van hozzá olyan mint a biciklin mágneses jel adó?. vagy a spirálra menne rá. de ez nagyon jó! nézem még hőt is tud mérni! ha nem lesz ebayen akkor marad ez., köszönöm! -
köszönöm az eddigi segítségeket. a biciklis km/óra mérő se rossz ötlet. ha nem találok jó áron Ebayen akkor lehet ez lesz. köszönöm!
köszi! ez jó 5.lett. esetleg milyen szavakkal keresem? sajnos angolul nem tudom mi a neve., köszönöm!
köszönöm! :)
Elképzelhető hogy a CR125-250 kereke belemehet,a lánckerék legalábbis ugyanaz mint az XR-en...bontott kerékagyam és kerekem is van. Ha gondoljátok tudunk méricskélni hogy stimmel-e...elérhetőségem az adatlapomon.
Nincs mit! Akkor már csak annyi hogy keresel egy bontóst aztán egyeztettek, de szerintem minden passzolni fog. 600-hoz meg kapsz új lamellát is! Mielőtt az olajszivattyút beteszed mérd ki hézagmérővel nem e kopott. Meg a hengerfejbe felmenő olajcső legyen tiszta fújd ki kompresszorral.
Hali!
Minren amit mondtál a 600-aséra hajaz...
A kuplung szintén a 600-asé a szivattyú a legutóbbi amit linkeltél szintén jó megegyezik... A blokkra 498 ccm van írva és RFVC-s a hengerfej,kívűlről szinte meg se mondod hogy most 500-as vagy 600-as blokk van benne annyira egyformának néz ki a kettő... Majd teszek fel képeket a gépről.Köszi a segítséget
Hello
Nekem csak sm kerek fuzese miatt kellett volna. Ebay-en vannak jo allapotu bontott darabok, vagy gerecse motor. Nekik is volt bontva xr.
Osztrák ritkaság xl 500cc pd05. Alapja egy 589 ccm es rfvc motor! Az lenne a legegyszerűbb ha tennél fel képet a saját kuplungodról beméretezve meg arról az olajszivattyúról!
Hát a wikipédia azt írja hogy a pd05ös 500-as már 600-as blokkal jelent meg! Rfvc hengerfej van rajta? Nézd meg légy szíves hogy a hengerre hány ccm van írva?
Olajszivattyú

És ez hasonlít rá? pd05 ös 500ashoz nem hoz olajszivatyút, csak 01-02 höz!
Hali!
Amit megadtál lamella meg olajszivattyú az valószínűleg nem jó hozzá,legalábbis az olajszivattyú köszönő viszonyban sincs az enyémmel...pdo5-ös a blokkszám és`87-es évjárat az enyém.Azt szeretném tudni hogy a 600-asénak milyen méretei vannak lamella téren és a szivattyú is a 600-aséval egyezik mert a manualban 600-as volt és tök egyforma az enyémmel...Nos tudsz méreteket adni a 600-as kuplunglamellákról?
Szevasz! Nekem is hátsó kerékagy problémám van... Érdeklődnék hogy sikerült e megoldanod a dolgot, és ha igen mi lett a megoldás.
mikor meg leál saras lábbal bekilódni katasztrófa .
mentem is velle .de igy csak killódás .mire beindul meg is unom +alapjáratnélkül elég szar a mátrában ,néha nem árt a motorfék.
persze be is állitottam
Sziasztok! téves rendelés miatt eladó XL 600 vezérműláncom. Morse márka, teljesen új, a bolti ár feléért.

http://motoralkatresz.eu/termekek/Morse/82RH2010_118_vezermulanc/

ára: 6000ft.