Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ellenőrizted összerakás előtt hogy zárnak e a szelepek?
felújítatam a henger fejet +vezér lánc kerekekkel. össze raktam beállitottam a szelepeket . vezérlés jelen .eddig indult. azóta szenvedek bár kicsit hidegebb lett.mikor össze raktam dőlt belőle a benzin ki takaritottam be állitottam az ússzót .ujra össze raktam először a benzin le- eresztőnél újra folyt .kis kilódás után inkább ráhuztam egy benzin csövet. most meg unta és meg ált
fúvókát sokfelé kapni 700-1000ft, a tű már kicsit macerásabb mert azt a csővel együtt érdemes
igazándiból egy szakemberre bízni jobb ezt a dolgot mert neki van többféle fúvókája és be tudja állítani rendesen
de gyertyacserével kezd és sose drótkefézd
te a szelepek zárnak rendesen? Mi lett vele csinálva?
szemre jó a szikra. mondom ha kipucolom indul is.
arra gondoltam már lehet szénné van kopva fúvókák suber akármi (bár. eddig jó volt .legalábbis ehez kèpest)
a pipád szétszedhető?
ha igen abba is nézz bele, nekem pl a rugó kicsit oxidálódott volt az ellenállásnál
az a lényeg hogy szép erős kékesfehér szikrának kell lennie
ha sárgás pirosas akkor ki kell deríteni miért, mert az nem jó
rendelek egy új gyertyát aztán kiderül .
mi a szar benne?
lehet nem is kell komplett egységcsomag
itt nézd meg mi kell hozzá: http://www.oemmotorparts.com/o...
hondásoknál is ugyanez a lista szerint rendelheted, csak az ára durvább mint itt
Fel kell őket hívni telefonon vagy személyesen megkérdezni
de szerintem felesleges mert ha éppen nem hajtanak el a faszba akkor magadtól fogsz elmenni olyan árat mondanak rá
hiába keresgetem egy honda kereskedésbe sem találok a neten
Honda kereskedés!
karbi felújító szettet hol lehet rendelni?
még egyszerűbb módszer:
fel kell tenni egy biciklis km órát
a féknyereghez hozzá lehet ragasztani fbs-el a jelfogóját és a fékcső mellett felvezetni
aztán eséskor nem sérül meg a gyári műszeregység
amúgy nekem pont van egy ilyen órám eladó: cateye
teljesen új felfüggesztés-jelfogó-mágnes, az óra használt kb 1700km ment
a pulzusmérő része nincs meg így 5 ezerért eladó
én tudok egy jobb megoldást, haver most vásárolt a Kawasakijára.

Km óra
Tök egyszerű felrakni és mindent mér! Gyári kihajtást még nem találtam!
Megnézed mi a gyári ngk szám! A manualba benne van! Utánna bemész az autós boltba, pl Bárdi, megmondod hogy neked van egy ilyen számú ngk gyertyád ilyen kéne csak densoba és adnak neked!
Kuplunglamella

Itt van új lamella! De ha olvasnád a fórumot devilke88 írt hogy van neki, be is méretezte, mivel volt 500-asa! Keress vissza!

Olajszivattyú
Az angol ebayen keress rá. Tuti hogy találsz!
amit megdrótkefézel azt dobhatod is ki a kukába
egyrészt a keféről rákerül a porcelánra egy kis fém és vezeti az áramot, másrészt meg is karcolja amibe belemegy a korom
és amint benzin kerül rá(hidegindítás) egyből vezeti az áramot a korom
ha kormos, le kell égetni a kormot egy gázos pákával
a gyertyára nem emlékszem, doboza meg nincs meg de katalógusból meg lehet keresni vagy hozatni a hondáékkal, az talán nem lesz hanis
autó dekó nincs be kötve
szivatónàl a gyertya tök benzines mintha meg is szivná magát .mert ha kipucolom drót kefével beindul be csak szivató nélkül.de a jelenség ugyanaz alapjárat semmi..densó gyertyának mi a száma ?
Automata dekompresszor a két szívószelep között,van holtjátéka? Ha nincs akkor az tud szopatni nekemm is ilyennproblémám volt az xl 500-asnál.tudja valaki hogy a kuplunglamella és az olajszivattyú egyezik a 600-aséval az 500-asé?
Könyörgöm írjatok valamit, mondjuk a lamella méreteit a 600-asnak
Nézz apróhirdetést. Én is ott találtam és lényegesen olcsóbban.
egyszerűen:
szar-a-gyertya
nekem is ugyanez volt a fosadék ngk-val
honda boltból lett denso és avval utána nem volt gond
sziasztok! xr650r hez jó a xr600r km/óra spirál meghajtó mechanika? vagy esetleg tudtok valami bontót külföldi is jó. mert sajnos letört a fűl ami hajtja a spirált. és hát egyben lehet cserélni csak ezt a részét ami 38000ft. és hát jó lenne valami olcsóbb megoldás. Köszönöm!