skacok hasznal valaki xl 600on, (enyém 87'es) 14 43 lánckereket? 15 43 van most nekem rajta de még mindig hosszunak találom, viszont ha előre egyel kisebbet rakok az hátul nézve 3 fog pluszt jelent és fosok ,h odavész a nyomaték.. potyára nem akarok venni lánckereket elore.. hátra meg most vettem, de szerintem nagyobb kellett volna még 1-2 foggal..
és ez a vee rubber még nem is a legrosszabb
biciklibe(vagy a szimóba nem emlékszem) volt olyanom amit nem is lehetett megragasztani mert feljött a folt
az olyan volt mintha nem is gumi lett volna hanem mintha műanyag lenne
Kíváncsi leszek mi lett a belsővel,mert olyan hatás volt mintha kiszakadt volna a szelep,csak azt azért tartanám kizártnak mert 1,5 bar nyomás volt benne és vakszelep is van betéve a kerékbe.azon se csodálkoznék ha csak egyszerűen szétnyílt volna a belső mert ezek a taiwan-i gumik olyanok mint a cotton
Nem állok neki itthon..Nincs is rá időm,mivel csak hétvégente járok haza.Csak így jobban meg lehetne sűrgeti a szerelőt..ha már meglennének az alkatrészek.Neki már azzal nem lenne gondja.Az a baj,nincs itt a környékbe még egy jó vagy olyan jó szerelő mint akire már 3 hónapja várok. 10w Repsol telóolaj jó lesz bele?
ha állíthatós akkor küld el hozzáértőhöz aztán rendbeteszi
mert ha valami hiányos vagy nem jó nem fogod észrevenni
ha nem állíthatós akkor szimmering és porvédő csere
Kis segítségre lenne szükségem,nem tudom,hogy melyik oldalról rendeljek és pontosan mit..
Első telót kéne már megcsinálni az XR-ren,de ahhoz pontosan mi kellene?
Teló karmantyú+olaj,viszont érdemes venni hozzá porvédő gumit vagy elég a PROGRIP vastag telóvédőgumi? Illetve kell hozzá komplett felújítószett is? Olajból milyen kell bele? 10w? Gerecséről vagy Motoroswebáruházból rendeljem?
Milyen fékbetétet vegyek hátulra? Prox vagy APracing? Pontos linket is kérhetnék?
létezett xr400-as hondából gyári supermoto? mert állítja hogy létezett de én nem emlékszek ilyenre. viszont az létezhet hogy egy 2002-es xr-en gyárilag nem volt index? van valami tipushiba amire érdemes odafigyelni vásárlás előtt?
tervben van nekem is mert ezekkel a 06-08 barokkal gyorsan kinyírom a belsőket
pedig minden gumicserénél új megy bele aztán így is feladja némelyik
a muz lenne a legjobb de azt otthon nem tudom szerelni, gumis meg mereven elzárkózott tőle
szerintem ez a vastag: http://www.mofaker.hu/termek/T...
tavasszal voltam a mofakernél ott mondták a dolgozók hogy ez vastag, csak a szelepe olyan mint a robogókon hogy 90fokban hajtott
kispest erzsébet felőli része nincs túl messze tőletek, el kell menni megnézni
Mi is elmentünk a csajommal motorozni a Várpalotai lőtérre de sajnos el volt az egész napom átkozva kb 30 km után hátsókerék defekt Szerencsére Vitboy ott volt nem messze és kisegített Hálás is vagyok érte A motor jól működött csak a belső gumi nem ér egy kalap szart se Kell vennem egy vastag falu belsőt.
mi azért téptünk egyet, a ténéré olyan 80kiló pluszt cipelt az xl600hoz képest én elakadtam vagy 4x a honda 1x(meg párszor elegánsan kikerülte a feljárót)
jó régen motoroztam evvel a döggel egész kifárasztott
Cserélem a láncot, már ha szét van kapva, am úgy nekem se zárt az az oldala a csapágynak, miért annak kellene lennie?
De segítségeteket kérném megint újabb akadályba útköztem, kuplung levétele! Ti hogy szoktátok levenni, van rá valami jó megoldásotok?
Itt pl ez az áttétel volt Video