Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt meg mindenütt ez a tészta módjára ragadó fekete csimbókos gyilok főd. Ez ha ráragad a kerékre és el tud azzal fordulni mindent lebont maga körül. Én nem is igazán birok vele. 60-70 tempo kéne minimum ,hogy tisztuljon az elsö kerék. És azért van,hogy kurvára nem merek belemenni adott szituba annyival. Persze rögtön tele az elsö kerék tégla nagyságu sárdarabokkal,aztán kezdödik a szopás.
betekered teljesen aztán 3-3.5 fordulat kifelé ha 3.5 nél lazának találod akkor 3 aztán melegen nézd meg gázadásra mennyire stabil az alapjárat finoman vissza áll e vagy nehezen áll vissza egyenletes alapjáratra
Azt a videót kerestem amin a fickó vízszintesen lapján feküdve tartja a vez láncot és annak hajlatából megmondja jó e még vagy sem,de nem találtam meg.
Ám találtam ezt a filmet és nem zárt a vez lánckerék felöli csapágy külső oldala.Tudom hogy zártnak kell lennie ezért idegesítenek az ilyen videók mert elbizonytalanodom.Az olajnak a tengelyen kell átfolynia és nem át a csapágyon,nem?

Kis kamerát vigyetek a tenere dominator teszthez,csak az a kérdés melyikre kell felszerelni hogy végig látszódjon a másik motor előtte :)
A Honda XR550 nyert Dakart a Tenere éppen nem de állandóan ott volt az első 3-ban gondolom,egészen biztosan kiforrott konstrukció el kell mennie mindenhol.

Szóval ezen a videón nyitottak a csapágyak.
http://youtu.be/ZnhE2zUpdIU
Ha bent van a helyén és nyomja a láncfeszítő akkor ha megtudod emelni kézzel és elemelkedik a felső lánckeréktől akkor az már cserés.
Igy most hogy alul - felül a helyén feszítő meg minden benne alaphelyzetbe semmit nem nyomva, így a felső lánckeréknek a tetején felfelé olyan max 1mm hogyha tudok felfelé mozditani.
Sziasztok. Egykis segitsegre lenne szuksegem. Adott egy honda xl600... es menetkozbe elhagytam belole a levego allitó csavarját. Potoltam es most Az a gondom vele hogy nemtudom beallitani az alapjaratot es ha jar is egy kis ideig akkor durrog es a gazadasra lehörög illetve gondolom emiatt is indul nehezen a szekér... tudnatok segiteni hogyan is allitsam be neki.?
Köszönöm.
Akkor hogyha helyén van alul felül, és alul összenyomom kézzel és úgy még megtudom emelni a felső lánckerékről akkor cserés? Igy mondod?
itt csak homok van
ahol más van az meg természetvédelmi terület
a dombok egy része is az pár éve
Én legjobban a Bakonyi lőtér területét szeretem köves,kavicsos és baszott nagy terület.Régen rengeteget motoroztam arra mert ott laktam a szélében,de jó is volt
fékpadra rátolják úgy nézik a féket
az indexeket én is fel szoktam tenni nem sokból tart aztán hagy örüljenek
Békés megye Jó lenne,de messze vagy
barátibb?
a vizes homoknál mi kell barátibb, most csak tengelyig süllyed
az a gáz hogy sok eső esett aztán a réten áll a víz itt ott megvan egy méteres is gondolom oda nem akarnál menni
amúgymeg földutakon kóborolni nem egy nagy élmény van domb-erdő aztán adj neki
bár ténérével nemigen szoktam oda menni, az a huskyval jobb, csak az meg picsa gyorsan kifáraszt
olyan állóképességem van mint egy 2 hetes kiskutyának
Gyertek felénk,jóféle alföldi ragadós fekete föld ;)
apródon van fent fasza xt 600. + egy pegazo jó árban. http://olx.hu/hirdetes/yamaha-..." target="_blank">link
Tedd rá a felső lánckerékre alul fogd össze és ha úgy felülről eltudod húzni a lánckeréktől akkor nyúlott a vezlánc.
Ahova vittem elömüszakira az irányjelzön vergödtek,mert hogy akkor miért van rajta kapcsoló. Na, még hétföig kialakul,addig lekérdezik eddig hogy műszakizott. Vicc ez az egész amugy. Féket hogy vizsgálnak amugy? Megtolja,bevágja a féket,jóleszjózsi!
Amúgy felétek mindenhol ez a laza homok van vagy van azért valami barátibb talaj is mert a homokot nagyon rühellem
Segítségeteket kérném.
Hogy állapitsátok meg hogy a vezérműlánc cserés hogyha a motort nem inditottátok be, hangját nem hallotátok hogy zörög-e viszont a motort már meg bontottátok, akkor hogyan lehet megállapitani hogy csereérett-e?
a láncvédőért szoktak hisztizni
index nem fontos
2 tükör legyen rajta, meg az összes lámpatest e-betűs legyen
apródon van fent fasza xt 600. + egy pegazo jó árban.
én most már mindenképp megyek dombozni holnap, augusztus óta csak annyit mentem hogy elvittem a szomszéd faluba műszakira
huskyból kivettem a benzint és meg is van a napi szükséglet
Sziasztok! Xr 650 r vinném műszakira. Ennek ugye nincs irányt jelzője,se láncvédője gyárilag. Most akkor kell rá vagy se?
Rendben Viszont én szerintem megyek egy-két kört mert még jó idő van és idén még nagyon keveset mentem.
munkatársamnak kellene, de tuti nem fog elmenni 100km érte
80ért még lehet megérné 100pénzt simán rá lehet lökni hogy utána ne kelljen 2 havonta szerelgetni
nem tudom,hogy alkuképes-e nem ismerem az embert csak a hirdetést láttam meg és,hogy te kerestél valami hasanlót