Azt aláírom hogy jobb a futóműve Pl: ttr 600 öhlins rugóstaggal van szerelve,de azt el kell ismerni,hogy az a blokk ami a domiba van és napjainkig sok motorba előfordul ( FX-FMX-SLR-XR 650L) az tartósságban és legtovább gyártottságba világ első az egyhengeresek közt
amíg jó addig jó az at-n is van ahol nagy tank van ott ac is van
csak sokan azt hiszik hogy tizenéveket elmegy evvel a jóféle benzinnel
ami most nekem van az csak 8-10évet voltmotoron és egyenlőre tökéletes
ha már így rákérdeztél:
xt600-tt600
a yamaha futóműve jobb(volt 20+éve) a motorja nyomatékosabb kisebb fordulaton
a futóműves dolgot valami cikkben olvastam, a nyomatékos dolog meg tapasztalat
a karbija is egy fokkal jobb, a 2kf-3aj hűtésügyileg jobb(a többi yamahától is)
és ami egyéni vélemény: szebb.
a honda mellett az szól hogy alacsonyabb a súlypontja, szopós terepen jobb mint az xt, szerintem kisebb is a tengelytávja(vagy csak az enyémhez képest) mert fordulékonyabb is
bár ezek nem olyan nagy különbségek, szinte olyan szőke vagy barna nő a jobb kategória
Ti most tényleg itt a HONDA fórumon akarjátok bizonygatni,hogy milyen jó a yamaha? Fejtsétek már ki,hogy mik az előnyei Mert már nagyon bassza az oldalam a kíváncsiság
sziasztok .segitség kellene a nagyoktól .hiába tekergetem az alapjárat csavart csak nem akar beállni .2000 nél lejjebb akarom állitani leál .falsot nem szív sehol .arra gondoltam sokat kaphat mert ha szivatóval rugdosom esély nincs hogy be induljon .szivató nélkul meg kb 10 perc mire indul .szóval próbáljak állitani vagy inkább valahonnan rendeljek karbi felújjítót .esetleg egy újj gyertya segitene?
drz kereket tegyél be abból sok van aztán nem olyan veszett áruk van
távtartókat meg majd csináltatsz, bár pl az xr4 ben is volt olyan távtartó ami megegyezett egy 82es cagiváéval, csak a hossza volt más
Sziasztok Márkatársak. Szükségem lenne pár dologra az XR4-eshez. Kilóméteróralehajtás kompletten (ház+műanyagfogaskerék), kuplung konzol középrész (amin a tükörtartó van) meg egy világítás kapcsoló gomb. Ha van valakinek ne fogja magát vissza :)
Illetve ezek közül van ami azonos az XR6 vagy 650-nel?
Köszönöm előre is
jobban jársz egy másik hengerfejjel de ha egy mód van rá ne postán látatlanba vegyél mert sok itt a jóindulatú eladó perfekt tökéletes árúval egyszóval nézd meg mit veszel kb 8-10 ezer között ke adjanak..
sziasztok! Oly kérdésem vóóna,h van egy 87es 600xl-am és a félőrült előző tulaj valamelyike megszaggatta a meneteket a hengerfejben ami még nem lett volna akkora gond ha nem furja fel 8-10esre a furatokat és tett bele menetet ami ismét szarlett..és mindemellett ugye elvékonyodott a fala a hengernek.. szóval menet szar, a fala vékony a hengernek ott.. kérdés mit tehetek?csere? vagy javithato? vagy nem éri meg javittatni? menetjavitot szerintem hiába tekerek már bele.. kösszi a segitséget előre is :)
csak sokan azt hiszik hogy tizenéveket elmegy evvel a jóféle benzinnel
ami most nekem van az csak 8-10évet voltmotoron és egyenlőre tökéletes
xt600-tt600
a yamaha futóműve jobb(volt 20+éve) a motorja nyomatékosabb kisebb fordulaton
a futóműves dolgot valami cikkben olvastam, a nyomatékos dolog meg tapasztalat
a karbija is egy fokkal jobb, a 2kf-3aj hűtésügyileg jobb(a többi yamahától is)
és ami egyéni vélemény: szebb.
a honda mellett az szól hogy alacsonyabb a súlypontja, szopós terepen jobb mint az xt, szerintem kisebb is a tengelytávja(vagy csak az enyémhez képest) mert fordulékonyabb is
bár ezek nem olyan nagy különbségek, szinte olyan szőke vagy barna nő a jobb kategória
távtartókat meg majd csináltatsz, bár pl az xr4 ben is volt olyan távtartó ami megegyezett egy 82es cagiváéval, csak a hossza volt más
Illetve ezek közül van ami azonos az XR6 vagy 650-nel?
Köszönöm előre is