reggel hideg van én meg öreg, így is szarok az ízületeim
meg aztán a vasutas pufajkát átfújja a szél gyorsan
elbasztam a motorosruha vételt mert gagyit vettem és az nem nő velem együtt
szóval akkor hogy egyikünk becsületén se essen csorba elhalasszuk tavaszra?
Motorozni nekem is van kedvem csak ez a körítés nem hiányzik,ami a motor lejuttatásához kell Nem jössz fel inkább te ide pestre? Itt is vannak azért helyek ahol lehet motorozni még ha nem is olyan jó a terep.
ez olyan hogy nem sok kedv van hozzá szóval inkább motorozni van kedvem
még akkor is ha valami rissz-rossz hondákkal
amúgy egy csepelről út lesz 2 óra is, útközben lezárás meg ilyenek
dél felé meg nem tudom hogy van-e értelme indulni, mert mire a dombokhoz érünk fél óra
csak az a gáz hogy még rövidülnek ezután a nappalok......
Ha van dolgod akkor elhalaszthatjuk,mert amit tudnék bérelni futót azt csak 8 után tudnám elhozni és még mire felszerencsétlenkedem a motort lenne 9 óra mire tudnék indulni kb 1,5 óra az út hozzád az 51 esen .kb 11-fél 12 körül tudnánk elindulni motorozni
enyém futó lehajthatós végű azon szoktam feltolni
persze nem egyedül a nej fogja a futó akasztós végét aztán lenyomja a mikor a tengelynél jár a motor közepe
az xr4-husky megy egyedül is azt 2 részletben meg birom emelni
Holnap délután írok mindenképp.Kéne bérelnem egy motor szállító futót mert a sima futóra egyedül nem teszem fel ezt a dögöt mert ahol tárolom még egy darab padló sincs amin feltolhatnám
Múlt héten? Bár mennyire is jó a Honda sajnos időutazásra nem képes,így hát nem tudok vissza menni egy hetet az időbe de a jövő hétvégéig van még 8 nap Addig igazán összeszedhetnéd magad és kiállhatnál egy motorozás erejéig
Remélem mindenki látta,én felajánlottam,hogy lemegyek Kiskőrösre és megütközök a félelmetes hírű hangszercég által gyártott sivatagi tankhajóval,de sajnos a gazdája beijedt egy Dominátor-tól amin nem is csodálkozom hiszen a szó jelentése URALKODÓ-t jelent
miért nem mentünk a múlthéten?
vagy május óta eltelt 1000hétvégén?
folyton kínlódtál hogy mi a nem jó
a súly csak azért kell hogy ne legyen olyan nagy a mellényed
engem nem zavar, mert még tettem is rá vagy 20 kiló vasat a gépre hogy tuti meglegyen 2 mázsa
Éreztem,hogy kifordulsz Na most már mégis csak zavar,hogy könnyebb a domi A kecelieket nem érdekli,hogy mivel megyünk ott nem arról szól a motorozás hanem a buliról,amúgy meg nagy részt lc4 esek vannak amik nem sokkal könnyebb mint a domim.
jövő héten tuti nem
majd kérek a szomszédtól pár mtz súly hogy ki tudjuk egyenlíteni a súlykülönbséget
amúgymeg a keceliek jól le is szaroznának a sok kis endúró közé becsattognánk ezekkel a dögökkel
jövő hétre valamit tervez az asszony
vagyis mostanra tervezte de én kibújtam a részvétel alól, mert jön egy ismerős kipróbálni az xl-t hogy milyen menni vele
quad után nem tudom mennyit fog esni, majd viszem a fotomasinát
végülis utána többnyire ráérek, csak gumit kell cserélnem mert leette az aszfalt kb 3mm-esre középen
meg aztán a vasutas pufajkát átfújja a szél gyorsan
elbasztam a motorosruha vételt mert gagyit vettem és az nem nő velem együtt
szóval akkor hogy egyikünk becsületén se essen csorba elhalasszuk tavaszra?