Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel hideg van én meg öreg, így is szarok az ízületeim
meg aztán a vasutas pufajkát átfújja a szél gyorsan
elbasztam a motorosruha vételt mert gagyit vettem és az nem nő velem együtt
szóval akkor hogy egyikünk becsületén se essen csorba elhalasszuk tavaszra?
Motorozni nekem is van kedvem csak ez a körítés nem hiányzik,ami a motor lejuttatásához kell Nem jössz fel inkább te ide pestre? Itt is vannak azért helyek ahol lehet motorozni még ha nem is olyan jó a terep.
ez olyan hogy nem sok kedv van hozzá szóval inkább motorozni van kedvem
még akkor is ha valami rissz-rossz hondákkal
amúgy egy csepelről út lesz 2 óra is, útközben lezárás meg ilyenek
dél felé meg nem tudom hogy van-e értelme indulni, mert mire a dombokhoz érünk fél óra
csak az a gáz hogy még rövidülnek ezután a nappalok......
Ha van dolgod akkor elhalaszthatjuk,mert amit tudnék bérelni futót azt csak 8 után tudnám elhozni és még mire felszerencsétlenkedem a motort lenne 9 óra mire tudnék indulni kb 1,5 óra az út hozzád az 51 esen .kb 11-fél 12 körül tudnánk elindulni motorozni
szerinted el lehet hozni max 80ért?
na mi a helyzet?
akadt egy kis dolog holnapra, de ha jössz akkor passzolom.
Fejmaszkos dominator 650-hez alakított már valaki tankidomot hozzá? ha igen esetleg egy szabásterv kép van róla? :)
enyém futó lehajthatós végű azon szoktam feltolni
persze nem egyedül a nej fogja a futó akasztós végét aztán lenyomja a mikor a tengelynél jár a motor közepe
az xr4-husky megy egyedül is azt 2 részletben meg birom emelni
Holnap délután írok mindenképp.Kéne bérelnem egy motor szállító futót mert a sima futóra egyedül nem teszem fel ezt a dögöt mert ahol tárolom még egy darab padló sincs amin feltolhatnám
ha tuti lesz írj egy mailt aztán adok egy címet
Rendben!Szereznem kell egy utánfutót és még pár apróságot meg kell néznem a motoron,de ezt holnap elintézem ha nem jön közbe semmi
lassabban írom : gyere most szombaton
szóval holnapután
most ráérek, bár lesz egy mazsola is de majd elhagyjuk az erdőben
Múlt héten? Bár mennyire is jó a Honda sajnos időutazásra nem képes,így hát nem tudok vissza menni egy hetet az időbe de a jövő hétvégéig van még 8 nap Addig igazán összeszedhetnéd magad és kiállhatnál egy motorozás erejéig
gyere most szombaton
Remélem mindenki látta,én felajánlottam,hogy lemegyek Kiskőrösre és megütközök a félelmetes hírű hangszercég által gyártott sivatagi tankhajóval,de sajnos a gazdája beijedt egy Dominátor-tól amin nem is csodálkozom hiszen a szó jelentése URALKODÓ-t jelent
miért nem mentünk a múlthéten?
vagy május óta eltelt 1000hétvégén?
folyton kínlódtál hogy mi a nem jó
a súly csak azért kell hogy ne legyen olyan nagy a mellényed
engem nem zavar, mert még tettem is rá vagy 20 kiló vasat a gépre hogy tuti meglegyen 2 mázsa
Éreztem,hogy kifordulsz Na most már mégis csak zavar,hogy könnyebb a domi A kecelieket nem érdekli,hogy mivel megyünk ott nem arról szól a motorozás hanem a buliról,amúgy meg nagy részt lc4 esek vannak amik nem sokkal könnyebb mint a domim.
jövő héten tuti nem
majd kérek a szomszédtól pár mtz súly hogy ki tudjuk egyenlíteni a súlykülönbséget
amúgymeg a keceliek jól le is szaroznának a sok kis endúró közé becsattognánk ezekkel a dögökkel
Akkor most ez igen vagy nem A keceliek mennek egy 2 napos túrára becsapódhatnánk közéjük és dűlőre vinnénk ezt a Tenere vs Dominator meccset
jövő hétre valamit tervez az asszony
vagyis mostanra tervezte de én kibújtam a részvétel alól, mert jön egy ismerős kipróbálni az xl-t hogy milyen menni vele
quad után nem tudom mennyit fog esni, majd viszem a fotomasinát
végülis utána többnyire ráérek, csak gumit kell cserélnem mert leette az aszfalt kb 3mm-esre középen
Még azt mondanák,hogy bunda ha te bíráskodsz
én szívesen megyek bíráskodni:)
Nem tudom milyen idő lesz,de motorozhatnékom van és úgy érzem itt az ideje,hogy pontot tegyünk erre az ügyre
ilyesmire le kell csapni mert ritka ha bontódik...