Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem annó jó lett volna bele,csak előre kellett volna távtartót esztergálni.Annak is különben DiD a gyári felnije.Lánckerék is stimmelt volna.Tengely ugyan úgy 20-as 6204-es csapágyakkal.Elvileg jó lett volna a hátulja,nem lett bele próbálva az tény,de ahogy méregette a mester okés volt.Annyira kell oda figyelni,hogy központban legyen,és biztonságos legyen.Tengelyed az biztos,hogy 20-as.18-as felni kell rá az is fix.Szóval,ha mégse lenne jó egy-egy távtartót kell esztergáltatni és elvileg üzembiztos a gép.(Ha esetleg nem egyezne a DRZ gyári távtartóival) Lánckerékkel meg a féktárcsával sem lett volna semmi gond.Hátsólánckerék felfogatásai is megegyeztek volna,meg a féknyereg sem különbözik rajtuk.(Azt sem kell lecserélni a DRZ féknyergére.)
mehetsz 1 keréken csak most az első kerék legyen, az ez biztosan kíméli majd a hátsót.. egyébként meg cr crf kis alakítással biztos paszol
Esetleg egy talon agyat hozzá ebayról?
Nézegettem a drz kerekeket, és masszívabbnak találom így ránézésre mint a gyáriját, talán vastagabbak a küllők valamivel.. Tehát azt mondod ha veszek drz 400 as hátsó kereket az hajszálpontosan illeszkedik az xr be ? féktárcsa, és lánckerék síkban van teljesen ?
Nem akarok hülyeséget írni,de mint ahogy te is írtad kezd megrepedni a küllők fészke.Akkor megvan a probléma is,legalábbis szerintem.Gerecsemotortól kellene megkérdezni szerintem,hogy van vajon nekik ilyen motorhoz bontott kerékagy vagy esetleg a neten nézni valaki olyat aki bont ilyet.Vagy az egészet lecseréled.DRZ vagy az XR6 hátsókerekei megegyeznek.Nekem DiD szett van a motoromon és eddig jónak bizonyult. (kopp-kopp) Mégse 100eft egy hátsó komplett kerék.
Szia!

Haver is úgy járt (CR250) dobálta a küllőket. Lazultak vett újakat, elpattantak.Vastagabb küllőket csináltatott, az tovább birta mint az után gyártott!
Sztm is vegyél bele másik kereket, pl CR250?
Nos a kerékcserére már jómagam is gondoltam, pedig nem vagyok agysebész.. Szóval ettől az igen csak átgondolt hozzászólástól nem lettem okosabb.. A küllőket egy hozzáértő személy cserélte ki, tehát ezt is kizárnám.. Bár a minősége nem tudom miféle.. A márkája moose ha jól emlékszem. A lényeg az h nem is akarok és nem is tudok 100 ezer forintot kiadni egy hátsó kerékre.. Néztem már használt Xr gyári kereket, de inkább erősebbet vennék ha van lehetőség a beépítésére.. PL: crf450 hátsó kerék esetleg... Ez ügyben szeretnék valami infot, tapasztalatot...
okos.........
ha azt is mondani kell hogy vegyél másik kereket akkor hiba van az oprendszeredben
amúgy azért potyog ki általában mert szarul van meghúzva
a szimós hülyegyerek korszak óta nem is volt olyan kerekem amiből töredezett volna a küllő
Sziasztok srácok ! Írtam már egyszer hátsó kerék probléma miatt... Pontosabban a küllőim hullanak kifele.. Egy szettet vettem bele, de most elfogyott a tartalék ismét.. Nézegettem a kerékagyat, és látni hogy a küllők fészke kezd ketté repedni, ezt elég nagy szopásnak tartom... Valami erősített kerékagy kellene, illetve komplett kerék... Viszonylag sokat megyek egy keréken ez lehet a gond.. Mondjatok már valami okosat számomra.. Köszi előre is!
beszéltem a sráccal!
Kapott egy komplett KTM első futúművet(forditott telóst)
Van rajta egy FCR39vgay 41 es Keihin...
jó kezekben van
akkor kapjátok be

ma épp a simson volt a soros endúró: http://www.sportmotor.hu/motor...
Van benne valami...
Jolvan na nemrég vettem a motort aztán még sosem volt nívópálcás gépem
fél éve olaj felé sem néztem nem kell izgulni az olaj témán
Véleményem szerint az emberek nagy része csak akkor használja a fórumot ha valami rossz vagy eladni akar, szóval biztosan ezért van
muszáj néha felnyitni a ti szemeiteket hogy a hondán kívül is van élet
a yamaha tényleg egy hangszer, amikor muzsikál az angyalok is mosolyognak
amúgy mostanság semmi más nem megy itt csak hogy valami itt szar valami ott szar meg minden szar, szóval én azért nem lennék annyira büszke a márkára
amúgy a huskit simán visszacserélném egy trx blokkos xr4-re, szóval egy kis részem még mindig hondás
hétvégétől megint lesz egy honda a portán majd csinálok fotókat ha nem leszek lusta
Figyelj már Ini Ne futtasd itt a fórumon azt a motor márkát ami szintetizátorokat és hangfalakat gyárt és azt a Svédektől átvett dígók által gyártott csörgő kígyót se emlegesd eme szent fórumon ami a HONDA nevet viseli
Gyerekek! Le lehet ingyen tölteni hozzájuk a service manualt. Abba minden le van írva. Ha nincs olaj ellenőrzitek az olajszivattyút.Ilyen egyszerű. Szar csere utána jó. Soha nem néztem szintet az xl be..... Meg az xrbe sem :D Le lett cserélve fel lett töltve aztán lett neki nyelezve :D
vegyetek yamahát azon 2x látom az olajat amikor beleöntöm és amikor kiengedem
bár itt múltkor valaki mondogatta hogy ez így nem jó akkor megnézetem, meg ugye egy 1500as túra előtt álltam és teli volt a tartálya olajjal
szóval többet nem nézegetem, mert yamaha
mondjuk a huskyn se nézegetem, ott előbb kell cserélni mint ahogy el tudna fogyni
Én a 650xr-ből kiindulva én sem látom hidegen az olajszintet.Indulás előtt melegítem szokás szerint majd mikor már érzed,hogy a hűtő meg az olajszűrőnél a dekni kezd melegedni oda húzol neki egy-kettő kisebb gázt.Ilyenkor ugye nagyobb lesz az olajnyomás,leállítod majd pedig megnézed.Én így szoktam,ha pedig menetközbe megállok akkor is ugyan az a szint van mint indulás előtt mikor megnéztem.Mint írták akkor van gond ha nem látod meleg motornál.
szerintem azzal nincs gond, legtöbben akkor szem látnak szintet....
persze és a következő az lesz hogy megmondom a 5 ös lottó nyerő számait.....
Nekem Dominator 650 em van és hidegen szintén nem éri el a nívót az olaj, viszont üzemmelegen ha megállítom és várok vele egy kicsit akkor kb a pálca normál olajszintet mutat (kb félig). Normális ez?
10000 százalék? Mert akkor szerzek
cdi