10 es rekeszben nekem még mindig van egy komplett xl-re való alaktrészem kisebb nagyobb hiányosságokkal:) inkább nagyobb mit kisebb de ez valami tudati tartalék majd jó lesz még az nekem
Ini amin nincs 2kg gitt és 8 féle fényezés az ilyen árba megy...
alkatrész mindig is drágább mint egyben..
Simsonért én max adok 25 ezret.. :D
XL 600 Tankot meg 12 ezerbe adtam el.. és még így is jól jártak... mert rozsdamentes hibátlan tank volt..
jah láttam Vitboy ez még mindig azt hiszi hogy xr-t árul kétlem hogy hengert cserélt volna mégis 594ccm -nek írja :) de azert örülök h nem bontották Szijjel itt készült a konyhában
vakok vagytok?:) lentebb írtam van egy csávónál majdnem minden xr -hez nehéz lesz így alkatrészt találni ha az sem tűnik fel ami az orrotok előtt van ..
Dominator tengely is jó hozzá,csak ne a fojtott tengely legyen.
Mindenképp rá kell nézni a szivattyúra, és a vez tengely lánckerék felöli csapágy zárt állapotára.
Ha ezek mind most koptak el,egy olajszivattyú is kell még!
Bakonymotor.com
Itt van,de azt elmondom,drága lesz.
Vez tengely kb 25,,szelephimba darabja 7,lánckoptató kb 10,
kupak db 2 körül mennek..
ennyi a sok tartalékom
ja meg egy gyertya
alkatrész mindig is drágább mint egyben..
Simsonért én max adok 25 ezret.. :D
XL 600 Tankot meg 12 ezerbe adtam el.. és még így is jól jártak... mert rozsdamentes hibátlan tank volt..
Láttad a linket mocis?
Ismerős?
Simson tank megy jó állapotban 8 ezerért akkor szerintem nem drága 15 pénz érte...
Mindenképp rá kell nézni a szivattyúra, és a vez tengely lánckerék felöli csapágy zárt állapotára.
Bakonymotor.com
Itt van,de azt elmondom,drága lesz.
Vez tengely kb 25,,szelephimba darabja 7,lánckoptató kb 10,
kupak db 2 körül mennek..
Xr600-as motorhoz kellene nekem alkatrészek
-vezérműtengely
-kipufogó szelep himba 2db (dekompreszoros)
-hátsó lengőkarra lánckoptató bakelit/gumi
-szelepfedélbe kupak ( 4db van rajta abból egy kellene)
-oldalsztender
Akinek vannak ezen alkatrészei kérem jelezze!
Már semmi sem maradt belőle.