Szevasztok!
Szétszedtük a blokkot mire kiderült hogy miért nem megy az olaj vissza a vázba rendesen...Nem tud valaki eladó olajszivattyút az XL-be?500-as a motorblokk nem tudom hogy jó-e bele a 600-asé és a kuplunglamellák is?
Üdv Ády
Sziaszok. Ötleteket kérnék hogy miért durrog be négyezer körül a motor. Olyasmi hangja van montha leszabájozna. A karburátorokat átnéztük membrán kicserélve. Fuvókák gyáriak. Nem sziv sehol falsot. A mosi most lett helyrerakva de ilyen bajjal indult. A kipufogo ki lett furkálva. Utólag már megbábtam. Meg szívótorok lett cserélve mert az falsot szívott. Segítség! Honda xl 600 rm
Ez tegnap volt, ma meg van egy kis olajtócsa alatta,kb féltenyérnyi...kifujta volna a felesleges olajat?Kérdés:ha nem jár a motor,akkor is lehet nézni az olajszintet?vagy csak szóló motornál lehet nézni mert akkor van olajnyomás is fel a vázba?
A 600-asnak a kuplunglamelái egyeznek az 500-aséval?
Ez már X-aktás ügy Hívd fel Scully-t és a Mulder-t Amúgy nem mindig elég az alapjárati fordulat,hogy vissza dolgozza az olajat a vázba Menj vele 1-2 km-t és utána nézd meg.
Szevasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a búbánatos fenébe tűnik el az olaj a vázból?Feltöltöttem olajjal és okés,idáig, aztán beindítom és nem sokkal később üreset mutat a nívópálca.Meg tudná mondani valaki hogy mit tegyek ilyenkor?
Üdv Ády
Holnap neki állok..szívót 0,15-re a kipufot meg 0,20mm-re állítom.Egyesbe berakom majd a kereket addig tekerem amég nem lesz jelen..De azt majd úgyis lehet érezni a himbán ha lehet így mondani.
leginkább az a gáz hogy ha valami baja van akkor nem is veszi észre hogy baja van
mert ha ügyes szétszedi és ha még ügyesebb össze is rakja, csak nem tudja mi miért és hogyan van
az ilyen sima nem állíthatós telókat én is szétszedem kimosom, de az állíthatósakhoz hozzá sem kezdek
Hát ha semmiképp nem birom beállítani,akkor marad a szerelő.Csak az a a bajom,hogy mire elkerülne oda a motor+mire megcsinálja (az vagy 1 hónap) meg az árakkal sem vagyok tisztába..
Még a szelephézagokra akarok ránézni meg cakom pakli az egész himbát rendbe tenni,meg azért azt is megpucolni,lezsírozni.Ezeket megcsinálom otthon.MTZ-nél már állítottam szelepeket,ennél se lehet nehezebb.Csak abba nem vagyok biztos,ha a gyújtásnál ugye jelre teszem akkor van szelepváltáson?Vagy csak egyszerűen addig kell "hajtani",hogy tudjak állítani?Mett itt ugye nincs az pl.: mikor az 1-es hengernél van a váltás akkor a 4-dik hengernél állítok.
Sziasztok srácok ! Írtam már egyszer hátsó kerék probléma miatt... Pontosabban a küllőim hullanak kifele.. Egy szettet vettem bele, de most elfogyott a tartalék ismét.. Nézegettem a kerékagyat, és látni hogy a küllők fészke kezd ketté repedni, ezt elég nagy szopásnak tartom... Valami erősített kerékagy kellene, illetve komplett kerék... Viszonylag sokat megyek egy keréken ez lehet a gond.. Mondjatok már valami okosat számomra.. Köszi előre is!
Mindenképen a szerelőt javaslom mert te azt nem fogod tudni beállítani az tuti....Az xr 650r be komolyabb futómű vanmint az xr 600 ba úgyhogy ne kisérletezz
http://www.kepesmotor.hu/teles...