egy full gyári domival is hátrányban lenne a súllyal
van köztük legalább 30 kiló de lehet több
gyári domitól jobb a tenere futóműve
erőt nem tudom, szerintem itt nincs igazándiból különbség
a tuning domival annyival van a ténéré hátrányban mintha a huskyval hasonlítanánk össze azt a sufni domit(és még nincs is annyi súly különbség)
itt az a lényeg hogy ki mennyire bevállalós
Az kétségtelen szerintem,hogy a domim motorerőben,futóműben,fékhatásban jobb mint az a yamaha.Itt már csak azon tudnék elbukni ha az Ini klasszisokkal jobb nálam Amit nem tartok kizártnak mivel jóval többet motorozik mint én mostanság
szóval most azonnal biciklire pattansz és elkocogsz megnézni azt a hátsó kereket
és fényképezni a feliratokat
mert itt nemsokára vér fog folyni a nézeteltérések miatt
hangember vagy
bezzeg amikor terepen kellene teljesíteni visszavonulót fújsz
az 50 kilóval nehezebb full gyári tohonya gépemmel simán elmegyek utánad ahol te a +500ezres tuningal feljavított nyekergő hondád elmegy
ez csak egyet jelent hogy a honda hülye
pl a dominál vagy a fordított fűzésű keréknél még elmegy a 17es mert a hokigyerekek aszfalton használják inkább
de hogy egy xr 17es kerékkel jöjjön ki az egy faszság, tuti valami drogos-kurvás meeting után-közben született meg a döntés
Ini ezt most elnézzük neked,mert már a szintetizátor cég elvette az eszed Elhitették veled,hogy tudnak motort gyártani Amúgy én már nagyon várom,hogy leszokj a piáról és rájöjj,hogy életed legnagyobb baklövése volt az a nagy kék tohonya 600 as
Model: Honda XL 600 R
Year: 1987
Category: Enduro / offroad
Rating: 63.7 out of 100. Show full rating and compare with other bikes
Engine and transmission
Displacement: 589.00 ccm (35.94 cubic inches)
Engine type: Single cylinder, four-stroke
Power: 44.00 HP (32.1 kW)) @ 6500 RPM
Top speed: 151.0 km/h (93.8 mph)
Compression: 8.5:1
Bore x stroke: 100.0 x 75.0 mm (3.9 x 3.0 inches)
Valves per cylinder: 4
Fuel control: OHC
Cooling system: Air
Gearbox: 5-speed
Transmission type,
final drive: Chain
Chassis, suspension, brakes and wheels
Front tyre dimensions: 3.00-21
Rear tyre dimensions: 5.10-17
Front brakes: Single disc
Rear brakes: Expanding brake
Physical measures and capacities
Weight incl. oil, gas, etc: 146.0 kg (321.9 pounds)
Fuel capacity: 12.00 litres (3.17 gallons)
Ha tárcsás akkor 18-as, ha dobos, akkor az xl-ből átvett kerék, kis módosítással,-kisebb a dob- akkor 17.
Nekem 87-es, az is 17 volt, de találtam hozzá 18 as dobos kereket,yamaháról, remélem kibírja....
Csak mert már engem is érdekelt!