Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemérdemes dekoncentráltan motort szerelni még lassú lomha relax tempóban sem a nyár utolsó sugarai alatt kimondottan élvezetből sem mert az ember olyan meggondolatlan mozzanatokra képes amit utána nem is ért hogyan lehetett ekkora ökörfajzat.

eltörtem a kuplung nyomótárcsának az egyik belül menetes "oszlopocskáját"

Tehát új nyomótárcsára lenne szükségem xl 250 r rfvc de biztosan a többi is jó bele,amin kb 4,5 cm-re vannak egymástól a 4db belül menetes nyúlvány(nemtudom mi a nevük) ha ilyen van valakinek akkor megmérem a többi részét is.
Van egy váltóm,a 2 fokozat kapcsolókörme tört le,megnézem neked milyen állapotban van a 3.fokozat
vezérlést jól raktad össze?
még nem szedtem szét de 91 évjárat.már hátul tárcsás gyárilag.
mikori ávjáratu XR6 ba kell?
hány kapcsolókörmös kell?
sziasztok! 3.sebeség fogaskereket keresek xr600-hoz ajánlatokat kérmék!
forditsak a berugókaron?Màr ha deknit cseréltem. még egy kérdés bekötnèm. az auto dekot de nem igazán vágom hogy rakjam fel a tengelyre. van valami pötty .de aztse tudom mere áljon.
ha nincs szerencséd ilyenkor olyant rúgsz a kormányba hogy darabokba lesz a térded
Nem jó szögben volt fent a berugókarod... Ezt a fajta jelenséget 2 hete láttam egy DR 600 as gépen is...
sziasztok xl 600 at felújitás után inditottam ma 10perc gimnasztika. vissza rúgott olyat hogy a berugó kar be törte az oldal deknit ilyet még nem láttam .rosszul rakhatam be a berugó tengelyt ?vagy mi van .öttlet
Ott nincs visszacsapó!Visszacsapó a szivattyú és a főtengely-hengerfej között van.
http://www.eikholt.net/hpalt/d...
okés
az én emailom : jombika@yahoo.com
Keresss meg a mailon,
Hali!
Megtaláltam már rajta a beállító csavart. Most már penge a gép hátulja.
Szisztok egy HONDA XL 125 motor blokkot keresek írjatok ha van valakinek eladó mert nagyon szükségem van ráá
sziasztok xl 600 on cserélnék lánc kereket .hátra 47 fogason gondolkodom .volt már valakinek ijen fent .mik a tapasztalatok .Érezhető eggyátalán a külömbség?
nincs rajta állítási lehetőség alul?
köszi Ády :) sokat segítettél :)
Szevasztok!
Tudja valaki hogy az olajszivattyú visszacsapó szelepje vagy hogy hívják,ami nem engedi az olajat a vázból a blokkba, na arról van szó hogy nem tudom hiányzik-e valami belőle.Van egy henger gumival a végén és egy rugó ami a hengert nyomja hogy zárjon.Miért nem zár ennek ellenére?Tud valaki részletgazdag képet vagy akár kisvideót hogy mi hogy van ebben?
A ZZ dupla fém porvédős,az LU pedig műanyag burkolatú porvédős míg az AS porvédő nélküli csapágy.
Remélem segítettem,ja a számok a fontosak mivel az a csapágy méreteinek a kódszáma...
Üdv.:Ády
én 6202 ZZ és 6203 E-ZZ vettem amit kivettem az pedig 6202 LU és 6203 AS
srácok vettem kerékcsapágy akat de a betűk a számok után nem ugyanazok mint az eredetibe az gond? vagy mehet bele?
Nincs màr meg a blokk.