Nemérdemes dekoncentráltan motort szerelni még lassú lomha relax tempóban sem a nyár utolsó sugarai alatt kimondottan élvezetből sem mert az ember olyan meggondolatlan mozzanatokra képes amit utána nem is ért hogyan lehetett ekkora ökörfajzat.
eltörtem a kuplung nyomótárcsának az egyik belül menetes "oszlopocskáját"
Tehát új nyomótárcsára lenne szükségem xl 250 r rfvc de biztosan a többi is jó bele,amin kb 4,5 cm-re vannak egymástól a 4db belül menetes nyúlvány(nemtudom mi a nevük) ha ilyen van valakinek akkor megmérem a többi részét is.
forditsak a berugókaron?Màr ha deknit cseréltem. még egy kérdés bekötnèm. az auto dekot de nem igazán vágom hogy rakjam fel a tengelyre. van valami pötty .de aztse tudom mere áljon.
sziasztok xl 600 at felújitás után inditottam ma 10perc gimnasztika. vissza rúgott olyat hogy a berugó kar be törte az oldal deknit ilyet még nem láttam .rosszul rakhatam be a berugó tengelyt ?vagy mi van .öttlet
Szevasztok!
Tudja valaki hogy az olajszivattyú visszacsapó szelepje vagy hogy hívják,ami nem engedi az olajat a vázból a blokkba, na arról van szó hogy nem tudom hiányzik-e valami belőle.Van egy henger gumival a végén és egy rugó ami a hengert nyomja hogy zárjon.Miért nem zár ennek ellenére?Tud valaki részletgazdag képet vagy akár kisvideót hogy mi hogy van ebben?
A ZZ dupla fém porvédős,az LU pedig műanyag burkolatú porvédős míg az AS porvédő nélküli csapágy.
Remélem segítettem,ja a számok a fontosak mivel az a csapágy méreteinek a kódszáma...
Üdv.:Ády
eltörtem a kuplung nyomótárcsának az egyik belül menetes "oszlopocskáját"
Tehát új nyomótárcsára lenne szükségem xl 250 r rfvc de biztosan a többi is jó bele,amin kb 4,5 cm-re vannak egymástól a 4db belül menetes nyúlvány(nemtudom mi a nevük) ha ilyen van valakinek akkor megmérem a többi részét is.
hány kapcsolókörmös kell?
http://www.eikholt.net/hpalt/d...
Megtaláltam már rajta a beállító csavart. Most már penge a gép hátulja.
Tudja valaki hogy az olajszivattyú visszacsapó szelepje vagy hogy hívják,ami nem engedi az olajat a vázból a blokkba, na arról van szó hogy nem tudom hiányzik-e valami belőle.Van egy henger gumival a végén és egy rugó ami a hengert nyomja hogy zárjon.Miért nem zár ennek ellenére?Tud valaki részletgazdag képet vagy akár kisvideót hogy mi hogy van ebben?
Remélem segítettem,ja a számok a fontosak mivel az a csapágy méreteinek a kódszáma...
Üdv.:Ády