viszonylag egyszerűen szétjön...szerintem nyugodtan bele kezdhetsz én is először csináltam mégsem sikerült elbasznom Én Repsol 5w tettem ma már inkább 10 w tennék de kinek mi..:)
Olyan kérdésem lenne,hogy otthon én magam szeretném szétkapni az XR-rem első telóját..Mennyire lenne ez bonyolult?Igazából be szeretném állítani teljesen az én súlyomhoz mert így nagyon merev földúton.
Első telóba lenne olaj ill. karmantyú csere.Abból a PROX-os lenne olajból pedig nem tudom (Repsol csak melyik?)..Szóval mire kell odafigyelnem,vagy ne szenvedjek vele?Hátsó gátlót hogy tudom állítani?
(Sok mindent nem tudok az tény,de legalább így meg tudnám tanulni..persze ha nagyon vészes akkor inkább szerelő?!)
Hali!
Igen ez a méret okés amit megadtál a kuplunglamellákról,ilyen kéne nekem 7darab...Csak nem sz@rrá égett ami benne van jelenleg,egész fekete és üvegkemény a felülete...Ez milyen motorból van,XL-600-asból? Mert akkor abból tudnék rendelni....
Üdv: Ády
Sziasztok srácok ! Írtam már egyszer hátsó kerék probléma miatt... Pontosabban a küllőim hullanak kifele.. Egy szettet vettem bele, de most elfogyott a tartalék ismét.. Nézegettem a kerékagyat, és látni hogy a küllők fészke kezd ketté repedni, ezt elég nagy szopásnak tartom... Valami erősített kerékagy kellene, illetve komplett kerék... Viszonylag sokat megyek egy keréken ez lehet a gond.. Mondjatok már valami okosat számomra.. Köszi előre is!
kösz de sajnos ezen sem látni ami nekem kellene.röviden porrá szedtem a blokkot össze raktam de a berugó tengelyen levő mechanikát a tengelyre bár hogy fordítva fel lehet tenni a ricnistengelyre van valami jel de fogalmam nincs mihez àlitsam gondolom kellene egy másik jel amihez állitom vagy valami
voltunk a múlt héten erdélyben az xl600 olyan meglepően jól teljesített hogy néha nem is gondoltam hogy sikerülni fog neki egy-egy akció
igaz ő tette le a kormányt leggyakrabban meg őt cibáltuk legsűrűbben de akkor is jól teljesített még az ilyen helyeken is:
Hogy pontosan hogy kell összerakni még nem tudom mert nem tartok ott,régesrég kész lehetnék pedig,de nem volt időm + újrafúrtam az összes szelepfedél menetet és csavarokért hajtottam .
De annyit tudok nagyon egyszerű a dekopresszor működése nem lehet nagy gond a bekötése.
A dekopresszor kis lelapolt tengelye annyit csinál belül hogy befordul az egyik kipufogóhimba fölé és nem engedi hogy a felfelé zárni készülő szelep/szeleprugó teljesen felnyomja a himbát ezáltal nyitva marad a szelep picit,visszavéve picit a kompressziót megkönnyítve a berúgást.
Úgylátom a nagyságán nem lehet változtatni vagy engedi teljesen zárni a szelepet vagy nem,kint a karja nálam a szelepfedélen az előrefelé mutató vízszintes állásában vagy a vízszintestől felfelé 3-4 mm-re van nem működő helyzetben.
Mej fel az Ebay-re és "xl 500 clutch plate"-re rákeresve általában az eladók feltüntetik mivel kompatibilis még az évjáratrta is figyelj szerintem márha van több évjárat az 500-asból.
vezérlés jelen van .Be is indult ,járt is normálisan kb 1 percet mire észre vettem a lukat az oldal deknin.egyedül az autó dekót nem tudtam hogy rakjam össze. a mechanikán találtam egy jelet de se a tengelyen se sehol máshol nem amihez álithattam volna .
Olyan kérdésem lenne,hogy otthon én magam szeretném szétkapni az XR-rem első telóját..Mennyire lenne ez bonyolult?Igazából be szeretném állítani teljesen az én súlyomhoz mert így nagyon merev földúton.
Első telóba lenne olaj ill. karmantyú csere.Abból a PROX-os lenne olajból pedig nem tudom (Repsol csak melyik?)..Szóval mire kell odafigyelnem,vagy ne szenvedjek vele?Hátsó gátlót hogy tudom állítani?
(Sok mindent nem tudok az tény,de legalább így meg tudnám tanulni..persze ha nagyon vészes akkor inkább szerelő?!)
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Igen ez a méret okés amit megadtál a kuplunglamellákról,ilyen kéne nekem 7darab...Csak nem sz@rrá égett ami benne van jelenleg,egész fekete és üvegkemény a felülete...Ez milyen motorból van,XL-600-asból? Mert akkor abból tudnék rendelni....
Üdv: Ády
amúgy horror áron van mindenhol az a kis biszbaszka, ha grammra nézzük közel aranyárban van
Karburátor oldalmembránt hol lehet kapni?
Persze nem horror áron!
Más megoldás?
igaz ő tette le a kormányt leggyakrabban meg őt cibáltuk legsűrűbben de akkor is jól teljesített még az ilyen helyeken is:
De annyit tudok nagyon egyszerű a dekopresszor működése nem lehet nagy gond a bekötése.
A dekopresszor kis lelapolt tengelye annyit csinál belül hogy befordul az egyik kipufogóhimba fölé és nem engedi hogy a felfelé zárni készülő szelep/szeleprugó teljesen felnyomja a himbát ezáltal nyitva marad a szelep picit,visszavéve picit a kompressziót megkönnyítve a berúgást.
Úgylátom a nagyságán nem lehet változtatni vagy engedi teljesen zárni a szelepet vagy nem,kint a karja nálam a szelepfedélen az előrefelé mutató vízszintes állásában vagy a vízszintestől felfelé 3-4 mm-re van nem működő helyzetben.
Tudja valaki hogy az 500-asnak a kuplunglamellája melyik motorral kompatibilis még?Esetleg az XL 600-séval megegyezik méretben?
Üdv:Ády